2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Evet karindan bakti zaten vajinal daha net oluyo bende 13kasimda gidicem esimin dogum gunu guzel haberler veririz birirmze insallah
Çok enteresan doktorda bize 14 kasımda gelin dedi biz şaşırdık eşimle o gün ne dedim eşime doktorda özel bi günemi denk geldi dedi, o gün evlilik yıl dönümümüz :) inşallah canım.

muayene ücretleri nasıl bende özel sağlık sigortası düşündüm ama gebelikten 6 ay once başlarsa dogumu kapsoyor diye yaptiramadik her ay bebek beklediğimiz icin
Hamile kalmadan 1 sene öncesinden olması lazım doğum teminatını kullanabilmen için canım. Muayene ücreti 250 tl. Bir muayene bir kontrol oluyor yani bir ücret veriyorsun bir vermiyorsun.

Öylemi diyosun canım ya
Valla kafam karıştı
Kese 22 mm olunca mı kalp atışı gözüküyor.
Peki bebek kaç mm di senin.

Bana sadece kese 11 mm dedi daha erken dedi o kadar

Canm açıkçası bana bebeğin boyutuyla ilgili bişi demedi biz zaten kalp atımndan snra onu sormak bile aklımıa gelmedi ama dediğim gibi ona takılma doktor ne diyorsa odur. Rahim duvarı kalınlığın ve kesenin yukarıdaysa sorun olmayacaktır

İyi şeyler söyledi doktor canım bakalım bekliyoruz ne olacak

Memnun musun volkan akel de iyi diyorlar bnde ona randevu aldım çok dolu.ne kadar muayene ucreti
volkan beyle ilgili msjlara bakarken gördüm yazdığını canım. hayırlı olsun bebişleriniz öncelikle.. ben de volkan beye gidiyorum 26 haftalığım :) muayene ücreti 70 tl. tekirdağda olup iyi bir doktor arayanlara hiç tereddüt etmeden tavsiye ederim harika bir doktor gerçekten :)

Arkadaşlar Merhaba 2 günden beri yoğun beyaz katı akintim var kasiklarimda ağrı birazda kaşıntı var sanırım mantar oldum bugün doktorumada ulaşamadım yarın ararım ama umarım gebeliğim olumsuz yönde etkilenmez canım sıkıldı biraz

Sebametin yıkama jelini al kullan canım çok iyi geliyor gebelikte de kullanılıyor. Bir de bol bol su iç. Günde 2,5-3 litre.

günaydın kızlar nasılsınız?
dünden beri kasık ağrım var ara ara batma oluyor normal mi ki bu zamanda sizce?
dün evi temizledim yoruldum biraz geceden beri hafif de olsa ağrım var doktora gitmelimiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…