2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
günaydın kızlar nasılsınız?
dünden beri kasık ağrım var ara ara batma oluyor normal mi ki bu zamanda sizce?
dün evi temizledim yoruldum biraz geceden beri hafif de olsa ağrım var doktora gitmelimiyim?
Günaydın,
Benim doktorum ağrı olduğunda tuvalete çıkıp çıkamadığımı sormuştu eğer yorulduysan da olur demişti. Yani kabızlıktan ve yorgunluktan olabilirmiş. Ama kanama yoksa sorun yok der. Çok yorulduysan bütün dinlen. Temizlik memizlik yapma canım boşver. Yorma kendini.

slm arkadaşlar bende inşaallah haziran annesi olacam
tuvalet sıkıntım yok gibi bu aralar hergün olmasada 2 günde bir çıkıyorum.sanırım yorgunluktan oldu kaç gündür süpürge bile tutmadım eve dün misafirimin geliceğini öğrendim o yüzden mecbur kaldım daha da bitmedi bugün süpürge ve toz işi kaldı yavaş yavaş zorlamadan yapayım onları da.sonra kıpırdamam artık.

kızlar 8 haftalık hamileyim.2haftadır bulantılarım çoktu özelliklede sabahları kafamı kaldıramıyordum ama dün akşamdan beri hiç bir şeyim yok bianda bulantıdan eser kalmadı. bir sorun yoktur değilmi böyle olananız varmı aranızda lütfen cevap verin

günaydın kızlar nasılsınız?
dünden beri kasık ağrım var ara ara batma oluyor normal mi ki bu zamanda sizce?
dün evi temizledim yoruldum biraz geceden beri hafif de olsa ağrım var doktora gitmelimiyim?
Gunaydn cnm bndede ara ara oldu ama tam 2.adet donemim benim oyuzden olabliomus seninde donemin yakinsa vucut o sekilde gecistiriyo

benimde çok yoğundu geçtiğimiz hafta kusmayla birlikte bulantı mahvetti bu hafta daha iyiyim kusma tamamen kesildi mide bulantım çok acıkmadığım sürece olmuyor.

yok canım adet dönemimi epey geçtim ben çok hareketten oldu galiba
Gunumuz ayni gozuknce ole sandm cnm benm 28agustos sat ilk aylarda o gunlerde olur dedi dr ozaman dinlendgnde yastik koy ayagnin altina cokta yorma kendini otura otura yap birden bitsin diye hizli yapma bende tezcanliym bu gebelik kaplumbagaya cevrdi bizi:))

benimde çok yoğundu geçtiğimiz hafta kusmayla birlikte bulantı mahvetti bu hafta daha iyiyim kusma tamamen kesildi mide bulantım çok acıkmadığım sürece olmuyor.

hadi ya tek ben olmadığıma sevindim.Bazı forumlarda 1-2 kesilip sonra yine devam ettiğini söyleyen arkadaşlarda var ama insan tedirgin oluyor

benim döngüm 26 günde birdi canım o yüzden fark ediyordur evet işte tezcanlıyız herşeyi bitireyim dedim gücüm yetmedi

Günaydın arkadaşlar ben geçen hafta cuma doktora gittim kalp atışı için çok şükür kalp atışını duyduk ama o gün son adet tarihine göre 7+7 olmam gerekti 6+5 çıktı sonra ertesi gün lekelenmem oldu yine aynı doktora gittim bebek bu sefer 7+1 çıktı akıntının telaşından doktora sormayı da unuttum sizce neden böyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…