2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Emzirirken kilo verilir derler yaaalaaann. Temmuzdan beri 8 kilo aldım ve almaya devam ediyorum. var mı bir çaresi fikri olan

Canım ben de emzirirken veririm diye hayaller kuruyordum.. Ama doğumdan sonraki kilom devam etti.. 2 hafta önce adet oldum 2 kilo verdim. Yeme düzenim değişmedi ama kendiliğinden hergün yavaş yavaş azalıyor kilom. Gerçi daha çok yolum var
Ama adet olmak tetikliyor sanırım...

Ben hamile kaldigim kilomun altina indim ama ilk kez bu ay adet oldum.. acaba daha da kilo verir miyim ki??

81kg ile doguma gittim su an 58 kiloyum.. 23 kilo verdim. Tatli ve hamur isi yemedim, porsiyonlarimi genelde ufak tuttum. Yalniz deliler gibi kahvalti yaptim. Pekmezdi baldi hic kismadim. Bu dedigim 3.ay itibariyle tabi. Ilk ay 10 kilo ikinci ay 10 kilo ucuncu ay 3 kilo verdim. Ilk 20 kilo nasil gitti bilmiyorum.

Ay ne güzel ya valla tebrik ediyorum.
Kızlar ben doğumdan sonra 10 kilo verip 53 kiloya düştüm ki 58 ile hamile kalmıştım. sonrasında nası olsa Emzirirken veririm dedim ama sonuç 10 kilo aldım üstelik basen ve göbek ten aldım. hiç bu kadar tombs olmamistim hayatimda. göbeğim tıpkı 7 aylık gibi.
Üstelik ıstahim da öyle açık ki hiç doymuyorumm. Sanirim hep böyle tombs kalcam ben ya metabolizmam çok yavaş kilo vermem çok zor
ay çok üzülüyorum kendi halime

Selam kızlar , mutlu günleriniz olsun :) bugun keçi sütüm geliyor 1 kilo :) kızıma yoğurt yapacağım :) bakalım inşaallah beğenir , bazı bloglarda her gün yoğurt yapanları okudum ama ben o kadar becerikli Değilim sanırım haftada bir Yaparım :) inşaallah tadını beğenir , bu arada 16.06 doğumluyuz biraz erken ama bu aralar yüzde 60 mama destekli gidiyoruz , hep uyku esnasında emzirebiliyordum dün ilk defa gündüz boğuşurken mememi çekiştirdi, eskisi gibi memeci olsa ya :))çok özledim o günleri :)

Tabi yaş ve hamilelik öncesi kilolar da önemli.. ben 38 yaşındayım, hamilelik öncesinde de zayıf değildim. Ama emzirdikçe incecik kalacağımı hayal ediyordum

Kızlar bakıcı konusunda kafam çok karışık. Şubat ortası gibi çalışmaya başlayacağım. Şimdiden aramaya başlasam mı bilemiyorum. Bir süre bakıcı ile birlikte annem de bebeğimin yanında olacak diye pek acele etmiyorum. Ama nereden nasıl bulacağımı da bilmiyorum. Bakıcı bulanlar nasıl bir yol izlediniz, ararken nelere dikkat ettiniz..

Tabi yaş ve hamilelik öncesi kilolar da önemli.. ben 38 yaşındayım, hamilelik öncesinde de zayıf değildim. Ama emzirdikçe incecik kalacağımı hayal ediyordum
Ben 31 yasindayim, 60la hamile kaldim. O donem kilolu degildim ama zayif da degildim, 38 bedendim. 34-36 oldugum zamanlari da huzunle aniyorum bu arada :))
Benim kiz kardesim 30kilo aldi mesela ama o 25 yasinda dogurdu. 65 kiloyla hamile kaldi. 1 sene sonra 56 kiloya indi. Ama o emzirmedigi icin on numara diyet yapti.

Ben 30 kilo alsaydim onun gibi verebilir miydim bu yasta.. sanmiyorum :)

Ben cevreye sordum sorusturdum. Bence tanidigin birilerinin referansi cok onemli.

Bizde 7 haziranliyiz hala ek gida 0 acaip kabız zeytinyagi veriyodum.dun yine ikinarak kati yapti ya. mukusumuz.kaybolmustu
Muz veriyorsan verme karnına ve beline sıcak uygulama yap sadece anne sütü ile besleniyorsa 10 güne kadar kabızlık normal ama mama ile besleniyorsa üç gün .....dok götürülmeli

Keci sutuyle baslaman iyi olmus. Ben bulamadim mecbur inek sutunden yaptim. Ins.sever kuzucuk guzel guzel yer :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…