2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
7de uyanan bebeğim ne kadar tatlısın
Benim oğlum da ezan ne zaman okunursa sabah o zaman kalkıyo :) Camii hemen yanımızda. İçeride tüm ezan sesi. 6 da okunurken 6 da kalkıyodu. Şimdi 6.45 te okunuyo 6.45 te kalkıyo yarım saat oyalanıp yine uyuyo çok uykusu oluyo çünkü :) 9'a kadar yatıyo. Çok gülüyorum sabahları ona. kurulmuş saat gibi duyar duymaz açıyo gözleri konuşmaya başlıyo

Kızlar biz oğlumla Kindyroo eğitim merkezine gitmeye başkadık. Bugün ilk seansımız vardı. Oğlum çok eğlendi şimdi de yorgun düştü uyuyor.. Eğer ilginizi çekerse tavsiye ederim, ben de bir arkadaşımın tavsiyesi ile başladım. Biz kindyroo floryaya gidiyoruz..

Benim canım oğlum da, yatsıyla yatıyor sabah ezanı ile uyanıyor. alt değişimi, uyutma çabaları falan derken saat sekiz oluyor sonra yarım saat daha uyuyup kalkıyoruz. toplam 5 kere emiyor sabaha kadar

Ben kızım 6 aylık olunca blw ye başlayacağım o güne kadar yoğurt yedireyim dedim bugün ilk defa denedik hep öğürdü :)

Sizin ilk yoğurt denemeleriniz nasıldı?

Ben kızım 6 aylık olunca blw ye başlayacağım o güne kadar yoğurt yedireyim dedim bugün ilk defa denedik hep öğürdü :)

Sade yoğurdu sevmiyor midesini bulandiriyor ya şekele karistiracam yada meyveyle anca öyle yiyo küçük hanım

benimki sevdi yoğurdu canım. meyveden daha çok sevdi hatta. maşallah diyim de :))) ilk zamanlar öğürmesi normal ama denemeye devam et her gün birkaç çay kaşığı.

blw yi nasıl yapcaksın? meyve ve sebzeleri dilimleyip eline mi vereceksin direkt

Sade yoğurdu sevmiyor midesini bulandiriyor ya şekele karistiracam yada meyveyle anca öyle yiyo küçük hanım
Canim sen bilirsin ama sekerle karıstirma karnı tamamen açken sade dene birkac günde alışır. Baktın olmuyor meyve kariştır seker ileride bol bol yiyecek zaten ne yapsak boş en azından erken yaşlarda tanışmasın

Kabak, havuç, patates vs sebze ile başlamayı düşünüyorum buharda, tost makinesi veya fırında yumuşatıp parmak büyğklüğünde mama sandalyesine bırakacakmışız kendi alacakmış ben eline vermeyecekmişim yani

Önce sebze sonra meyve 2 ay tadım sadece günde 1-2 öğün ve sadece 1-2 dilim 2 aydan sonra öğün olarak veriliyor sanırım yani 8 aylık olduktan sonra yemeye başlıyor yemek olarak

Oğluma bakıcı arıyorum kızlar
Yeterlilik sınavım a kadar
Tanıdınız felan birileri varsa haber edin lütfen

Evdekibakicim.com a bakabilirsin cnm instagramda fenomen bi anne tavsiye etmiş (zynpzeze)

ben baslangicta ya salatalikla veriyorum yada mandalina elma ile yogurt hapur hupur götürüyor. sonra tek yogurt veriyorum cok seviyor. bitti deyince kiziyor ; ) bu arada yogurdumda harika olmustu mayasini kaybetmesem bari köy yogurduyla mayalamistim

Kızım 2 gündür nefes alamamaktan yoruldu. hiril hiril ses gelio burnu genzi tikanik dun yine beraber agladik. 2 doktora gittik ikiside okyanus suyundan baska bisey vermedi. cok az viks sürdüm yastigina odayi nemlendirdim banamisin demedi. meme emerjen tam bir savas veriyor mamayida ayakta icebiliyor. varmi bi öneriniz tikandim

Canım viks sakın sürme bir daha , 2 yıl önce haberlere çıkmıştı 2 aylık Bebeğin sırtına viks sürmüş İNGİLTERE'DE bir anne çocuğunu kaybetmişti , buhar makinası alsan eve , kalorifer yandığı için ben yoğurt kabına du koydum şimdilik idare ediyor havayı kurutuyor maalesef kalorifer, birdedoktora götürmen faydalı olur , geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…