- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #52.661
içine orta sert bi elma koyuyorum :) onu öyle oyalıyokizeyzey3428 tamam canım bebedora bakcam
BUgünde avokado alıp yumuşatıcam yumuşadığı gün yoğurda katıp vericem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
içine orta sert bi elma koyuyorum :) onu öyle oyalıyokizeyzey3428 tamam canım bebedora bakcam
Insallah iyi gelir sebze püresine 1 çay kasıgi zeytinyağı ekliyorsun canim yemezse baska birşey dene kendi kendine duzene sokarsinNe güzel bizim de kaka sorunumuz var bize de iyi gelir inşallah dediklerinin fotosunu çekcem uygulcm inşallah çok sağol :)
Bebedor aldım ama file olmadan daha iyi alıyor ağzina. Ben havuç veriyorum eline yanında oturuyorum oynuyor onunla ama fileyi pek sevmedi bir iki ağzına sokup atiyor kenara. Pahali birsey alma o yuzden belli olmaz bebişlerin ne yapacağızeyzey3428 canım hangi marka file önerirsin kızlar siz de fikir verir misiniz kullanan vardır aranızda
Avokado iyi fikir bende alayımiçine orta sert bi elma koyuyorum :) onu öyle oyalıyoki
Bunların fotolarını çekiyorum işime yarayacak sağol canım :)içine orta sert bi elma koyuyorum :) onu öyle oyalıyoki
:) haklısınBebedor aldım ama file olmadan daha iyi alıyor ağzina. Ben havuç veriyorum eline yanında oturuyorum oynuyor onunla ama fileyi pek sevmedi bir iki ağzına sokup atiyor kenara. Pahali birsey alma o yuzden belli olmaz bebişlerin ne yapacağı
Canim, bizim doktorun istememe sebebi kilo almasin diye degil. Kilo alimi, gelisimi gayet iyi gittigi yere kadar sadece anne sutu gitsin diyor.
Ben de cok istiyorum tattirmaya baslamak. Daha 5.ayimiz dolmadi bizim 28haziran dogumluyuz. Onumuzdeki ay baslarim belki..
Aynen 10 liralık bişey iş görüyo kimi bebek sevmiyo bizimki sevdi geçen eline salatalık verdim büyük bi parça sertti ama koparmış o yüzden korktum dikkat edin damakları çok sert artık bu miniklerinBebedor aldım ama file olmadan daha iyi alıyor ağzina. Ben havuç veriyorum eline yanında oturuyorum oynuyor onunla ama fileyi pek sevmedi bir iki ağzına sokup atiyor kenara. Pahali birsey alma o yuzden belli olmaz bebişlerin ne yapacağı
elimizden gelidğince imkanlar oldukça sağlıklı şeylerle besleyelim 6 aya takılmadığım için çok şanslıyım kimileri aman illa 6 ay dolsun diyo saygım sonsuz ama gereksiz sütüm yetsede tadımlık başkaAvokado iyi fikir bende alayım
Aynen canım bebeği zorlamiyorsa verilebilir. Biz 4.5 aylıktan beri veriyoruz doktorumuz başlattı detaylı bilgi verdi. Aynen uyguladım 1 hafta sonra bir kek tarifi verdi bebe bisküvisi yerine onu deneyeceğim bakalımelimizden gelidğince imkanlar oldukça sağlıklı şeylerle besleyelim 6 aya takılmadığım için çok şanslıyım kimileri aman illa 6 ay dolsun diyo saygım sonsuz ama gereksiz sütüm yetsede tadımlık başka
Maşallah kuzuna bizde daha diş yok ne bulursa ağzina götürüyor ama henuz diş çikartmadıHaziran anneleri dis cikaran var mi aranizda. Bnm minigimin 3. Disi geliyorr ilk ikisini hic anlamadik. Ama bunlar cok fena cok huysuz sizde durum nedir..
İlk ikisini hic anlamadikta bunda baya cani aciyo sanirim. Tuvalete bile gidemiyorum. Bide ilk cocuk hep boyle mi olur merak ediyorum. Dis gormesem dr a kosmustum..Maşallah kuzuna bizde daha diş yok ne bulursa ağzina götürüyor ama henuz diş çikartmadı
Bizim de 2. Cikti üçüncüyü bekliyoruz ama dış çıkarmak genetik canım benim ilk kızım da çok erken cikarmistiHaziran anneleri dis cikaran var mi aranizda. Bnm minigimin 3. Disi geliyorr ilk ikisini hic anlamadik. Ama bunlar cok fena cok huysuz sizde durum nedir..
Ya peki sizinki de cok agliyip huysuzlaniyo mu.. Bizim iki alt cok rahat cikti.. Ama ucuncu sikintili. Yani bu kadar aglamasi normal mi bilemedigim icin soruyorum..Bizim de 2. Cikti üçüncüyü bekliyoruz ama dış çıkarmak genetik canım benim ilk kızım da çok erken cikarmisti
keki bizimlede paylaşır mısınAynen canım bebeği zorlamiyorsa verilebilir. Biz 4.5 aylıktan beri veriyoruz doktorumuz başlattı detaylı bilgi verdi. Aynen uyguladım 1 hafta sonra bir kek tarifi verdi bebe bisküvisi yerine onu deneyeceğim bakalım
4 yumurta sarısıkeki bizimlede paylaşır mısın
bende elma irmik muhallebi armutlu filan vermek istiyorum da 6 bitsin öyle kahvaltıya başlıyım dedim kızım baya istekli ama bu isteğinden korkuyorum4 yumurta sarısı
Yarım su bardağı şeker
1 su bardağı yoğurt
Aldığı kadar un
Kuru üzüm hurma kuru kayısı suda bekletilecek iyice ezilecek
2 ceviz içi ezilecek ve hepsi hamurun icine katılacak
Kek anne sütü yada mama ile ıslatılıp kahvaltıda yanına ceyrek yumurta saŕısı ve suda bekletilmis peynir ile verilecek
Yoğurt veya meyve ile karıştırılıp ara öğun olarak verilebilir.
5 buçuk aydan itibaren canım ben kahvaltıya başladım kaşık mamasi ve yumurta peynir karişımı ile.
Yumurta sıkıntı yapmazsa haftaya kek yapacağım inşallah. 6. Aydan sonra az miktarlarda pekmez ve ceviz içi badem içi kahvaltıya eklenecek
Haklısın canım bazi bebekler ek gidanin tadıni alınca anne sütünu reddediyormus ama bu yüzdende mahrum birakamiyoruz iste. Bizimki zaten emmiyor bizde pek birsey değişmedi yani sagarak veriyorum gun içinde. Henüz vermedim muhallebi ama irmik sebze çorbasına katıyorum bazen armududa muzla karıştırıp veriyorumbende elma irmik muhallebi armutlu filan vermek istiyorum da 6 bitsin öyle kahvaltıya başlıyım dedim kızım baya istekli ama bu isteğinden korkuyorum