2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
zeyzey3428 zeyzey3428 canım hangi marka file önerirsin kızlar siz de fikir verir misiniz kullanan vardır aranızda
Bebedor aldım ama file olmadan daha iyi alıyor ağzina. Ben havuç veriyorum eline yanında oturuyorum oynuyor onunla ama fileyi pek sevmedi bir iki ağzına sokup atiyor kenara. Pahali birsey alma o yuzden belli olmaz bebişlerin ne yapacağı

Canim, bizim doktorun istememe sebebi kilo almasin diye degil. Kilo alimi, gelisimi gayet iyi gittigi yere kadar sadece anne sutu gitsin diyor.

Ben de cok istiyorum tattirmaya baslamak. Daha 5.ayimiz dolmadi bizim 28haziran dogumluyuz. Onumuzdeki ay baslarim belki..

Himm sizin daha 5 ay dolmamis ben 6. ayi yariladim o yuzden ver dedi hemsire tsk ederim canim

Bebedor aldım ama file olmadan daha iyi alıyor ağzina. Ben havuç veriyorum eline yanında oturuyorum oynuyor onunla ama fileyi pek sevmedi bir iki ağzına sokup atiyor kenara. Pahali birsey alma o yuzden belli olmaz bebişlerin ne yapacağı
Aynen 10 liralık bişey iş görüyo kimi bebek sevmiyo bizimki sevdi geçen eline salatalık verdim büyük bi parça sertti ama koparmış o yüzden korktum dikkat edin damakları çok sert artık bu miniklerin

Avokado iyi fikir bende alayım
elimizden gelidğince imkanlar oldukça sağlıklı şeylerle besleyelim 6 aya takılmadığım için çok şanslıyım kimileri aman illa 6 ay dolsun diyo saygım sonsuz ama gereksiz sütüm yetsede tadımlık başka

elimizden gelidğince imkanlar oldukça sağlıklı şeylerle besleyelim 6 aya takılmadığım için çok şanslıyım kimileri aman illa 6 ay dolsun diyo saygım sonsuz ama gereksiz sütüm yetsede tadımlık başka
Aynen canım bebeği zorlamiyorsa verilebilir. Biz 4.5 aylıktan beri veriyoruz doktorumuz başlattı detaylı bilgi verdi. Aynen uyguladım 1 hafta sonra bir kek tarifi verdi bebe bisküvisi yerine onu deneyeceğim bakalım

keki bizimlede paylaşır mısın
4 yumurta sarısı
Yarım su bardağı şeker
1 su bardağı yoğurt
Aldığı kadar un
Kuru üzüm hurma kuru kayısı suda bekletilecek iyice ezilecek
2 ceviz içi ezilecek ve hepsi hamurun icine katılacak
Kek anne sütü yada mama ile ıslatılıp kahvaltıda yanına ceyrek yumurta saŕısı ve suda bekletilmis peynir ile verilecek
Yoğurt veya meyve ile karıştırılıp ara öğun olarak verilebilir.
5 buçuk aydan itibaren canım ben kahvaltıya başladım kaşık mamasi ve yumurta peynir karişımı ile.
Yumurta sıkıntı yapmazsa haftaya kek yapacağım inşallah. 6. Aydan sonra az miktarlarda pekmez ve ceviz içi badem içi kahvaltıya eklenecek

4 yumurta sarısı
Yarım su bardağı şeker
1 su bardağı yoğurt
Aldığı kadar un
Kuru üzüm hurma kuru kayısı suda bekletilecek iyice ezilecek
2 ceviz içi ezilecek ve hepsi hamurun icine katılacak
Kek anne sütü yada mama ile ıslatılıp kahvaltıda yanına ceyrek yumurta saŕısı ve suda bekletilmis peynir ile verilecek
Yoğurt veya meyve ile karıştırılıp ara öğun olarak verilebilir.
5 buçuk aydan itibaren canım ben kahvaltıya başladım kaşık mamasi ve yumurta peynir karişımı ile.
Yumurta sıkıntı yapmazsa haftaya kek yapacağım inşallah. 6. Aydan sonra az miktarlarda pekmez ve ceviz içi badem içi kahvaltıya eklenecek
bende elma irmik muhallebi armutlu filan vermek istiyorum da 6 bitsin öyle kahvaltıya başlıyım dedim kızım baya istekli ama bu isteğinden korkuyorum

bende elma irmik muhallebi armutlu filan vermek istiyorum da 6 bitsin öyle kahvaltıya başlıyım dedim kızım baya istekli ama bu isteğinden korkuyorum
Haklısın canım bazi bebekler ek gidanin tadıni alınca anne sütünu reddediyormus ama bu yüzdende mahrum birakamiyoruz iste. Bizimki zaten emmiyor bizde pek birsey değişmedi yani sagarak veriyorum gun içinde. Henüz vermedim muhallebi ama irmik sebze çorbasına katıyorum bazen armududa muzla karıştırıp veriyorum

Sizleri böyle okuyunca bende hevesleniyorum ek gıda için ama benim kızım hiç istekli değil kahvaltı sofrasına kucağıma alıyorum mesela ama hiç umrunda değil yemekler çatala bile uzanmiyor sadece seyrediyor şimdilik hafif hafif tattiriyorum ama bende 6. Ayın dolmasını bekliyorum

Back
X