- 24 Nisan 2014
- 781
- 1.170
- 113
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #52.701
Kızlar akupunktura gitmeye karar verdim ama emzirirken ne kadar doğru olur, Anadolu yakasında iyi bir merkez bilen var mı? Artık iştahımı durduramıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arzumun yogurt makinasindan memnun musun.
zeyzey in dediği gibi yapmak gerekiyor ayakta sal larken. kafası zarar görmüyor mus öyle olunca.Hamak alayim bari en acilinden ben ucuruyorum bazen ayaklarimda hep ayakta hatta kalkinca uyaniyor yavas sallayinca yetmiyo bazen ya.
Canim merkez bilmiyorum da emzirirken bir zararı yoktur gibi geldi bana.kimyasal bir şey yok sonuçta vücuda giren.[/QUOTE]OTE="HK77, post: 48941147, member: 584544"]Kızlar akupunktura gitmeye karar verdim ama emzirirken ne kadar doğru olur, Anadolu yakasında iyi bir merkez bilen var mı? Artık iştahımı durduramıyorum
sonra aklı erdiğinde ayağa kalk kucağında salla dicek :) kucakta sallamak daha kötü veya gezdirerek uyutmak. Büyüdükçe ağırlaşıyo ve aklı eriyo. Arkadaşım kucağında otururken sallarken şimdi 3 yaşında parmağıyla ayağa kalk dedim diyo. ayağaaa kalkk dedim diye bağırıyoBizim kiz sallanmaktan nefret ediyo garip bebevarsa yoksa kucak... yoruyom yoruyom baktim kendi kendine mirildaniyor kucagima aldigim gibi uyuyor. ilk baslarda gezerek uyuyordu şimdi böyle. sonra nolur bilmiyorum
Başıma gelecekleri biliyorum ama vazgeciremiyorumda ben isteyken annem alıştırmaya calisiyor ama yok diyo annem kabul etmio diyo asla uyumuyo cadım benim. hele simdi bogazi dolu düz yatırdıkca iyice tıkanıyor. napacaz bilmiyorum. simdi hoşuma gidio sarılıp uyutmaksonra aklı erdiğinde ayağa kalk kucağında salla dicek :) kucakta sallamak daha kötü veya gezdirerek uyutmak. Büyüdükçe ağırlaşıyo ve aklı eriyo. Arkadaşım kucağında otururken sallarken şimdi 3 yaşında parmağıyla ayağa kalk dedim diyo. ayağaaa kalkk dedim diye bağırıyo![]()
Canım ben başladım peyniri sıcak suda bekletiyorum 1 parmak kadar peynir çeyrek yumurta sarısı ile karıştırıyorum yanınada yulaflı kaşık maması yapıyorum anne sütu ile 70 ml falan pekmezi 6. Ayda dedi doktorumuz anlattı. Ekmek içi değil de kek tarifi verdi birkac sayfa önce yazdım tarifi ama keki 5.5 ayliktan sonra dedi ben birkac gun sonra yapacağim. Yumurta karışımini bizimkide pek sevmiyor başta ama yiyor bir süre sonraiyi akşamlar kızlar. girememiştim kaç gündür herkes iyidir umarım.
cumartesi doktor kontrolümüz vardı. çok şükür her şey yolunda.çorbaları çeşitlendirmemi söyledi tarhana, mercimek, tavuk çorbası içebilir artık dedi. çorbalara küçük et parçaları, kıyma, tavuk ekle dedi. dr. kahvaltıya başlamamızı da söyledi. çeyrek yumurta sarısı, peynir, pekmez, ekmek içi ver falan sonra çeşitlendirmeye başlarsın dedi. bugün yumurta ve labne vermeye çalıştım ama pek sevmedi. yarın tekrar deneyeceğiz.
kahvaltı vermeye başlayan var mı? neyi nasıl yedireceğimi bilemedim de. netten tariflere bakıyorum, bebek ekmeği, bisküvisi falan mı yapsam acaba?
6.ayi dolana kadar.dedim canim biliyorum seker ve tuz konusunu aynen oyle.cnm pekmezi 6. ay dolana kadar vermiyolar. aklında bulunsun. şeker de bebeklere verilmezki. çok küçükten şekerle tanışmamalılar. muz veya daha tatlı bir meyve ile şeker giderilebilir. ama tuz şeker kesinlikle verilmemelidir.
bebeğin kaç aylık cnm. ben de tarhana çorbası vermek istiyorum ama daha doktor kontrolümüz haftaya. bakalım ne dicek. 5. ayı bugün soldurduk.iyi akşamlar kızlar. girememiştim kaç gündür herkes iyidir umarım.
cumartesi doktor kontrolümüz vardı. çok şükür her şey yolunda.çorbaları çeşitlendirmemi söyledi tarhana, mercimek, tavuk çorbası içebilir artık dedi. çorbalara küçük et parçaları, kıyma, tavuk ekle dedi. dr. kahvaltıya başlamamızı da söyledi. çeyrek yumurta sarısı, peynir, pekmez, ekmek içi ver falan sonra çeşitlendirmeye başlarsın dedi. bugün yumurta ve labne vermeye çalıştım ama pek sevmedi. yarın tekrar deneyeceğiz.
kahvaltı vermeye başlayan var mı? neyi nasıl yedireceğimi bilemedim de. netten tariflere bakıyorum, bebek ekmeği, bisküvisi falan mı yapsam acaba?
Selamlar kızım 5 ay 12 günlük doktor yumurta sarısının katı halde dörtte birini vermeye başlayabilirsin dedi
Sizin doktorlarınız yumurta hakkında ne diyor?
Sadece ezip veiryorumKızlar sebze püresine irmik koyuyor musunuz. Yoksa sadece sebzeleri haşlayıp eziyor musunuz
Nee 10 muMerhaba ben de 2016 haziran annesiyim. Bebeklerinizin uyku düzenleri nasıl?benim oğlum akşam onda uyuyor.cok geç bir saat.ilk oğlum akşam sekizde uyurdu çok saskinim.gunduz uykuları da çok kısa. 20 dk veya 45 dk. Akşam ondan önce yatırırsam malesef uyanıyor ve bu sefer gece yatıyor. Bizim uyku sorununa el atacak arkadaş var mı? Bir yerde bir hata yapıyorum demek ki
Selam canım ben daha meyve ve yoğurttan öte gitmedim 6 bitince kahvaltıya başlıcam mercimek için çok erken değil mi ya ben bile içince kötü oluyorumiyi akşamlar kızlar. girememiştim kaç gündür herkes iyidir umarım.
ŞUan zaten bildiğim kadarıyla pütürlü bişey verilmicekAynen bende meyva ve yogurttayim henuz. korkuyorum kati gida vermeye ya bogazina takilirsa diye ; (
ŞUan zaten bildiğim kadarıyla pütürlü bişey verilmicekAynen bende meyva ve yogurttayim henuz. korkuyorum kati gida vermeye ya bogazina takilirsa diye ; (