- 18 Temmuz 2016
- 992
- 805
- 33
- 39
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #56.401
Geçmiş olsun canım. Neyseki geçici bir durummuş. İnsan anlamıyor çok normal hiç kızma kendine diğer belirtiler diş gibi gerçekten nereden bileceksin kiAynen bir kac tane dokuntusu kocaman kocaman. Ama genel anlamda isilige benziyor popis etrafindakiler. Dun sabah ben altini degistirdim hic bisey yoktu, oglen aradi bakici biseyler dokuyo oglan diye..
Esimle hala kendimize kiziyoruz, nasil anlamadik 2 gun diye.. bi de ikinci yolda, artik nasil bakacaksak ikisine birden..
Anlasirmiyorki canım bı ateş derken pes peşe bizim drumuzda ilk popisine bakmisti sordu da sanırım ilk popo kısmında başlıyorAynen bir kac tane dokuntusu kocaman kocaman. Ama genel anlamda isilige benziyor popis etrafindakiler. Dun sabah ben altini degistirdim hic bisey yoktu, oglen aradi bakici biseyler dokuyo oglan diye..
Esimle hala kendimize kiziyoruz, nasil anlamadik 2 gun diye.. bi de ikinci yolda, artik nasil bakacaksak ikisine birden..
çok geçmiş olsun. yan komşunun kızında oldu. gelmeyin bize dediler. çok bulaşıcı bir hastalık. sadece ağızda, ellerde ve ayaklarda oluyo. ilk kez duymuştum ondan. çok acaip bir hastalıkKızlar oğlum diş çıkarıyor sandık iki gündür ama meğer sıkıntısı diş değilmiş. Dün döküntüler başlayınca doktora gittik, el ayak ağız hastalığıymış. Virütik olduğu için yapılacak birşey de yok. Hastalığın döngüsünü tamamlamasını bekliyoruz. Bugün az biraz yemeye başladı. Dün gece de güzel uyumuştu.
Bugün öksürük başladı, ishal takip edecek. İnşallah ağrısız atlatırız.
ben de erken olduğunu biliyorum. haklısın. ama en azından artık görsün vücudundan çıkan şeylerden korkmasın diye sabah ilk uyandığında oturması gerektiğini anlasın istiyorum. erkek çocukları kız çocuklarından çok farklı kız çocuklarının çoğu 2 yaşına kadar öğreniyor. erkekler ise çok geç 3 yaşı buluyor. böyle böyle denemeler yaparak anlamalı en azından diye düşünüyorum. evde gündüzleri kayınvalidem poposunu açık bırakıp bahçede toprakla oynuyorlar. çok hoşuna gidiyor çıplak gezmek :) bakalım şimdilik ters bir tepki vermedi, inş zorlanmayız.Canım senin kararın çocuğunu senden iyi kimse tanıyamaz ama bana erken geldi. Uzmanlar başlamak için uygun zamanın iki yaş olduğunu söylüyor. Ben o yüzden hiç düşünmüyorum şimdilik. Poposu hava alsın diye arada bir sadece şort giydiriyorum altını bağlamadan önce. Biraz öyle dolaşıyor altını kirletmeden tekrar bağlıyorum.
Maalesef canım insanlara anlatamıyorsun ben dışarıda tanımadıklarımı geçtim kendi kuzenlermiz babaanemiz sırtına vurur sever çocuklar yüzünü eller sevmiyoruz sıkıştırılmayı ben uyarıyorum anlamazlarsa kızıyorum açık açık artık dışarıdaki insanlardan da kaçtığı zaman sıkı sıkı sarılıyorum yok benim kızım diyorum sevmiyoruz sıkıyı biraz huysuz uykusuz bi bahane bulup kimseye vermiyorum kıskanıyor desinler görmemiş desinler umrumda değil korumazsam geceleri ağlıyor korkuyor herşeyin küçüğü sevilir anlarım ama gönülsüz ağlayan huysuz bebek sevilmezki
Ah canım sorma!!! Benim kız tontis ya bir de kız bebek malum ayrı bir tatlılığı oluyor. Gören ayy tam ısırıp hirpalayarak sevilecek bebek diyor. Niyet ediyorlar ama. Kızım babası ve benden başka kimseye gitmiyor Allah'tan. Zorla almak istediklerinde öyle bi ağlıyor ki vazgeciyorlar :))
En sinir olduğum izin almadan dokunan yabancılar!
Allah miniklerimizi korusun!
Kızlar oğlum diş çıkarıyor sandık iki gündür ama meğer sıkıntısı diş değilmiş. Dün döküntüler başlayınca doktora gittik, el ayak ağız hastalığıymış. Virütik olduğu için yapılacak birşey de yok. Hastalığın döngüsünü tamamlamasını bekliyoruz. Bugün az biraz yemeye başladı. Dün gece de güzel uyumuştu.
Cok geçmiş olsun. Seni de bebeklerini de Allah korusun. İnşallah bizim huzursuzluk diştir.Valla canim biz dokuntuyle beraber anladik. Iki gun kuru ates, bol salya, istahsizlik., huysuzluk ve uykusuzluk vardi. Dis sandik.
3.gun dokuntu baslayinca doktora goturdum ( oncesine telefonla konusmustum doktoruyla), malum teshis. Cok nadiren yetiskinlere bulasiyor ama ben su an baya tehlike altindayim. Bagisikligim her zamankinden zayif gebelikten dolayi.
Geçmiş olsun canım. Bu ara o kadar çok duydum ki bu hastalığı. Özellikle Antalya taraflarında bu hastalık salginmis ordan gelen herkes hasta! İnşallah bir an önce iyileşir kuzun.Kızlar oğlum diş çıkarıyor sandık iki gündür ama meğer sıkıntısı diş değilmiş. Dün döküntüler başlayınca doktora gittik, el ayak ağız hastalığıymış. Virütik olduğu için yapılacak birşey de yok. Hastalığın döngüsünü tamamlamasını bekliyoruz. Bugün az biraz yemeye başladı. Dün gece de güzel uyumuştu.
Amin canim..da sipa bana bulastirdi hastaligi.. geceden beri ates ve bogaz agrisiyla ben yatiyorum simdi.. saka gibi :)) iki uc gune de dokuntulerim baslar, tam senlik olur :)Geçmiş olsun canım. Bu ara o kadar çok duydum ki bu hastalığı. Özellikle Antalya taraflarında bu hastalık salginmis ordan gelen herkes hasta! İnşallah bir an önce iyileşir kuzun.
Ayyy canım ya çok geçmiş olsun Rabbim kolaylık versin tez zamanda geçer inşallah benim kizimda dün akşam kafasında sıcaklık vardı dış diye düşünüyorum sabaha karşı 39 derece ateşle kalktı görünürde ateş dışında bişey yok gibiAmin canim..da sipa bana bulastirdi hastaligi.. geceden beri ates ve bogaz agrisiyla ben yatiyorum simdi.. saka gibi :)) iki uc gune de dokuntulerim baslar, tam senlik olur :)
Insallah cok kasinmam, ogluma hamileyken de kurdese dokup 2 ay kasinmistim tedavi olamadigim icin. Her gebelikte bisey dokmezsem rahat edemiyorum galiba.
Insallah distir canim ya. Yemesine icmesine yutkunmasina dikkat et. Yutkunmakta problem var gibiyse gotur doktora, dis deyip bizim gibi 2 gun bekleme.Ayyy canım ya çok geçmiş olsun Rabbim kolaylık versin tez zamanda geçer inşallah benim kizimda dün akşam kafasında sıcaklık vardı dış diye düşünüyorum sabaha karşı 39 derece ateşle kalktı görünürde ateş dışında bişey yok gibi
bayramin 3. günüde ateşlendi akşama kadar kustu gece uyudu sabah normal kalktı simdide görünürde burun akıntısı falan yok Çok yemedi dediler normalde ağzı boş kalan bir çocuk değil gozlemleyip duruma göre götürürum DrInsallah distir canim ya. Yemesine icmesine yutkunmasina dikkat et. Yutkunmakta problem var gibiyse gotur doktora, dis deyip bizim gibi 2 gun bekleme.
Amin canim..da sipa bana bulastirdi hastaligi.. geceden beri ates ve bogaz agrisiyla ben yatiyorum simdi.. saka gibi :)) iki uc gune de dokuntulerim baslar, tam senlik olur :)
Insallah cok kasinmam, ogluma hamileyken de kurdese dokup 2 ay kasinmistim tedavi olamadigim icin. Her gebelikte bisey dokmezsem rahat edemiyorum galiba.
Ateş dolven ve parola karşı dirençli ilaca rağmen ateşini 38 den aşağı dusuremedim sabah hop Dr boğazlar kızarmış dedi antibiyotik yazdı şimdi düşürdüm ateşini ve ise gidiyorumInsallah distir canim ya. Yemesine icmesine yutkunmasina dikkat et. Yutkunmakta problem var gibiyse gotur doktora, dis deyip bizim gibi 2 gun bekleme.
Demek ki sizde mikrobik biseyden suphelenmis doktor. Dokuntuleri takip et sen yine, ya da kim bakiyorsa dikkatli olsun. Cunku bu hastalikta ilac tedavisi yok malesef, sureci atlatmaya bakiyorsun sadece.Ateş dolven ve parola karşı dirençli ilaca rağmen ateşini 38 den aşağı dusuremedim sabah hop Dr boğazlar kızarmış dedi antibiyotik yazdı şimdi düşürdüm ateşini ve ise gidiyorum
Cok tesekkur ederim canim, henuz dokuntum yok insallah da olmaz..Çok geçmiş olsun tatlım... Umarım çok sıkıntı çekmeden atlatırsınız..
Evet canım çok tedirginim bu bölgede salgın halinde kimi görsem bı geçirdik o hastalığı diyor şuanda evde teyzesiyle onada anlattım takip ediyor şuan için herhangi bişey yok vücudun da yemiyor emiyor sadece ishal gibi ama sık yapmıyor normale göre şu gibi midesi bulanıyor sanırım öğüruyorDemek ki sizde mikrobik biseyden suphelenmis doktor. Dokuntuleri takip et sen yine, ya da kim bakiyorsa dikkatli olsun. Cunku bu hastalikta ilac tedavisi yok malesef, sureci atlatmaya bakiyorsun sadece.
benim oğlum da aynı hasta oldu. 2 azı dişi bir köpek dişi aynı aynda çıktı. 39 oldu ateşi hiç düimeyince doktora gittik. dişte en fazla 38 olur ve doktora gelmenize gerek duyulmaz, ama 39 derece kesinlikle dişten olmaz diş ile birlikte anlayamadığınız farklı bir sebep muhakkak vardır diye yorum yaptı. meğersem boğaz enfeksiyonu başlangıç aşamasında dedi, serum bağladılar ve antibiyotik verdi. ilk kez oğlumda ilaç kullandım mecbur verdik. bir hafta önce de diğer azı dişi çıktı ve hiç anlamadım ateş de yapmadı. demek ki doğru teşhis. olmuş. çok geçmiş olsun cnmAteş dolven ve parola karşı dirençli ilaca rağmen ateşini 38 den aşağı dusuremedim sabah hop Dr boğazlar kızarmış dedi antibiyotik yazdı şimdi düşürdüm ateşini ve ise gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?