- 9 Aralık 2009
- 303
- 172
- 333
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #6.441
Allah kalbimi biliyor valla oğlum olsun çok istiyorum ama sağlıklı olsun da hiç farketmezYe tatlıyı çıkar hakkıyı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kalbimi biliyor valla oğlum olsun çok istiyorum ama sağlıklı olsun da hiç farketmezYe tatlıyı çıkar hakkıyı![]()
En son martta baktirdim abkaraya bile kan yolladim antikoagulen falan filan..protein s ve c normal sinirda cikti..homosisteinde 5.48 mi cikti...referans 5 ila 15 arasiydi..Bence en kısa zamanda başka bir doktora daha göster sonuçlarını canım.
Ben 26 canım. 2 yıllık evliyim yaklaşık bir senedir bebiş istiyoruz :) bir düşük oldu işte. Umarım bu kez her şey yolunda gider. Geçen cuma gittiğimizde kalp atışı yeni başlıyordu sanırım bu hafta daha net görürüz inşallah dedi.Bizi 15 gunde bir cagiriyor simdilik bakalim sonra nasil bir duzen olacak bidahakine haftaici gidecegiz ama diger kontrollere cumartesi gitmeyi dusunuyorum
Benim de kurtajim 1.500liraya oldu
Benim şu an 7+1 Allah bagıslarsa, kalp atisini gorduk siz gordunuz mu?
Bu arada yaş kaç? :) ben 23 :) 6aylık evliyim
Bana sadece hibor 5000 iğnesini verdi doktor. Yetersiz midir ?Kan pıhtılaşması var dediyse şöyle oluyor kanın pıhtılaştığı için bebek beslenemiyor ve kalp atışı önce yavaşlayıp sonra duruyor. Her iki alel her iki gen dende gelmesi demek. Yani daha tehlikeli anlamına geliyor. Homozigtlarda iğne vermeyebiliyorlar ama heterozigotta iğne ve corasprin muhakkak kullanılıyor.
Sen de sadece hibor 5000 mi kullanıyorsun ? Bende iki heterozigot vardı. Sende?Âmin canım sen tedbirini almşsın takdir Allah'tan, Allah yardımcın olsun cnm korusun bebişini
Bence hemen yapKızlar cogunuz heterezigotken igne yapiyosunuz ben homozigotum bu adam niye igne yapma diyo bana..ömcekilerde yapmadim kaybettim..bunu dinlemeyip yapsam mi ki..yarin diger doktorun numarasini bulup arayacam..
Corasprin vermedimi onuda veriyolar illa. Bende clexane 4000 lik kullanıyorum kiloya göre hesaplayıp veriyolar zaten. Yeterlidir heralde sizinde dediğiniz iğneyi bilmiyorum hiç.Bana sadece hibor 5000 iğnesini verdi doktor. Yetersiz midir ?
Merhaba. Benim 0.4 günde bir kez bide coraspirin var. Benimde boy 1.67 kilo 52,3 ile hamile kalmıştım.Merhaba ben de claxane 0.8 günde 2 kez kullanıyorum kanım çok sulaniyor diye korkuyorum perşembe Dr kontrolünde soracağım kilomda 57 bukadarı sizce de fazla değilmi Allah bebislerimizi de bizi de korusun
Bende haftaya pazartesi gidcem tabi o zmana kadar dayanabilirsemYarın ilk defa doktora gitcem 7 haftalıkken duyarsın dediler
Ben 26 canım. 2 yıllık evliyim yaklaşık bir senedir bebiş istiyoruz :) bir düşük oldu işte. Umarım bu kez her şey yolunda gider. Geçen cuma gittiğimizde kalp atışı yeni başlıyordu sanırım bu hafta daha net görürüz inşallah dedi.
MERHABA KİZLAR,BİR HAZİRAN ANNESİ OLACAKTİM.. HEMDE İKİZ BEBEKLERİMLE.. . . YİNE Bİ UMUT GİTTİM DR A .. BEBEGİN TEKİ GİTMİS GİDERKENDE SU AN KARNİMDA YASAYAN KARDESİNİDE GÖTÜRÜYORMUŞ.KANAMA BAŞLADI..GİDİYOR BENDEN BEBEKLERİM.KİMDİLER NASİL BİSEYLERDİ HİC BİLMİYORUM. ONLARİ MERAKIMLA KALAKALDİM , ALLAH VERDİ ALLAH ALDİ.NE GİDENLE ÜZÜLÜR NE VERİLENLE ŞIMARIRIM ELHAMDULİLLAH. DUA EDİNDE KURTAJ OLMADSN DÜŞSÜN O ZAMSN ARANUZA KATİLİRİM BELKİ İKİ UC AY A.CUNKU HEPİNİZİDE COK SEVİYORUM. SİVASLİ BEBEGİNE İYİ BAK .D MELOSUM SENDE.HEPİNİZDE DİKKAT EDİN. İSTEMEDEN DE OLSA ARANİZDAN SİMDİLİK AYRILIYORUM. SELAMETLE
Benim iki tane olunca sadece iğne yeterli olur mu acaba diye endişe etmeye başladım. Çünkü dediğin gibi iğneyle birlikte hap kullanan da var. Cumartesi gittiğimde sorarım ben de artık. Bebişleri kucağımıza alana kadar bu endişe bitmeyecek sanırım :)Memnun oldum canim
Bu arada bana da coraspirin vermedi dr bidahaki gittigimde soracagim herkes coraspirin kullaniyor ben de kullanayim mi diye
Bende 1 tane heterozigot sadecr cnm digerleri normal
Benim iki tane olunca sadece iğne yeterli olur mu acaba diye endişe etmeye başladım. Çünkü dediğin gibi iğneyle birlikte hap kullanan da var. Cumartesi gittiğimde sorarım ben de artık. Bebişleri kucağımıza alana kadar bu endişe bitmeyecek sanırım :)
Evet folic trio ve benexol verdi. Benimki de 27 haziran aramızda bir hafta var. Metin bey haftasıyla ilgili bir şey demedi.Evet cnm stresli bir surec ya eminim ki Metin hoca yok yok gerek yok diyecek coraspirin icin :)
Sana da folic plus/trio verdi mi:)
Senin bebiş kac haftalik
Benim tahmini dogum tarihi 19.06.2016 aramizda tam 1 hafta var gibi
Gunaydin canim nasilsin ben 10 ekimde yaptirdim beta hcg yi 19.5 cikmisti22.o6.2016 da dogum yapacak kizlar..ilk beta hcg yi hangi gun baktirdiniz ve kac cikti..ben 16 ekim 427.91 cikti..2 gun gecmusti..