- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
- 798
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #7.181
Yok yahuAmin canım ikinci çocuğundu değil mi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yahuAmin canım ikinci çocuğundu değil mi..
cnm senın bılgılerın varmıydı lıstede? yoksa ozelden yollarmısın eklıımBenim içime kız doğuyor hem rüyamda kız gördüm hemde çin takviminde hamile kaldıgım aydaki yaşıma göre kız bide ben hep solda hissediyorum bütün çalışmalar sol tarafta çünkü.çin takvimine bakanlar hamile kaldıkları aydaki yaşlarına göre baksınlar ben 10. Ay Doğumlu oldugum için hamilelikten sonra yaşım degişti.
İm o nasıl değişiyor..Benim içime kız doğuyor hem rüyamda kız gördüm hemde çin takviminde hamile kaldıgım aydaki yaşıma göre kız bide ben hep solda hissediyorum bütün çalışmalar sol tarafta çünkü.çin takvimine bakanlar hamile kaldıkları aydaki yaşlarına göre baksınlar ben 10. Ay Doğumlu oldugum için hamilelikten sonra yaşım degişti.
Ay ben de ondan korkuyorm kimi şimdi olmasa sonra hiç olmaz dio ama bilmiyorm tabi.. Ben dé sormuştum aslında bulantı yoksa sevin daha ne istion demişti bi sorun değildir inşallahBenimde yok doktora sordum dua et olmasın dedi zaten ama şu var kuzenimin 13. Haftadan somra başladı bulantı tad değişimi şimdi yemek bile yapamıyor
Allah tamamına erdirsin canımYok yahu3 senelik evlilikte çok 1 buçuk yıl ugrastirdi gelmek için minis
ilk olacak nasipse
Bir benzerini bende yaşadım canım peçetede çok az kan lekesi gördüm acaba bişeymi oluyo diye korktum ama kabızlıkta çatlamıştı ondan olmuş.öyle durumlarda vajinanın girişini tekrar sil biraz içten ama. korkma bişey olmaz ultrason cihazı giriyo bişey olmuyo bir peçetedenmi etkilenecek.Ben artık ayrı ayrı siliyorum.Kızlar doktordan geliyorum bir şey yokmuş bebişim saglikliymis makattan gelmiş kanama içim rahatladı.
eline sağlık:)) benim 2. çocuğum ilki erkek herkes buda erkek diyor ama elim gözüm hep kız kıyafetlerine gidiyor. kız diyorumTABLOYA EKLEDİMMMM TAHMİNİ CİNSİYETİ,
HERKESDEN BEKLİYORUM İÇİNE DOĞAN CİNSİYETİ,
BENIM İÇİME ERKEK DOGUYOR EKLEDIM TABLOYA....
![]()
Eylülde 37 yaşında çıkıyorum ekimde doğum günümdü 38 çıkıyorum yani 37 yaşımda kıza hamile kalıyorum 38 yaşıma bakarsan erkek.Bu hamilelikten sonra dogum günü olanlar için geçerli cnm.Ca
İm o nasıl değişiyor..
Bir benzerini bende yaşadım canım peçetede çok az kan lekesi gördüm acaba bişeymi oluyo diye korktum ama kabızlıkta çatlamıştı ondan olmuş.öyle durumlarda vajinanın girişini tekrar sil biraz içten ama. korkma bişey olmaz ultrason cihazı giriyo bişey olmuyo bir peçetedenmi etkilenecek.Ben artık ayrı ayrı siliyorum.
20.09 bat.... tahmin dogum tarihi 26.06.2016BİLGİLERİNİ GONDERIRMISIN EKLEYIM SENI
İyi canım için rahatlamış allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasibetsin hepimize inşaallahAlttan ultrasonla baktı kanama yok dedi normal de baktı kanama yok dedi yine. Bende ayrı ayrı silmeye başladım içim rahatladı.
İyi canım için rahatlamış allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasibetsin hepimize inşaallah
tahmini cinsiyet kızTABLOYA EKLEDİMMMM TAHMİNİ CİNSİYETİ,
![]()
Canım benim içime de kız doğuyor. Tabi herşey Allah tan sağlık lı sıhhatli olsunlar da kız erkek farketmez.TABLOYA EKLEDİMMMM TAHMİNİ CİNSİYETİ,
![]()
Normal canım normal evham yapma. Ben de salı gittim 6+6 :), bugün 7+2 :)
Perşembe gidicem tekrar doktora inşallah büyür bebişim :)
Bende 30.09.2013 de evlendim 2 yılı doldurduk geçen ay. 9 agustosta 5.5 haftalık düşük yaptım hamile olduğmu bilmeden ameliyata girmiştim narkozlar abtibiyotikler film ler derken ameliyattan 1 hafta sonra günüm geçince şüpelenip test yaptım öyle çıktı hamile olduğum.Sonrasında ilaç almadım ama 5.5haftalık kahve lekeyle başlayan düşügüm oldu. Bir defa regli oldum ardından hamileyim şimdi allahım inşaallah bunu bağışlar bize.Amin canım aminnnn sağlıkla sıhhatle rabbim herkesin bebeğini kucağına almasını nasip etsin :) rabbim bebek isteyenlere de tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Tam bir buçuk senemde geldi bebeğim. İlk gebeligim o yüzden çok evham yapıyorum minigimi gordum yine rahatladim :)
Benimde erkek hissediyorum..ama kizada hayir demem..TABLOYA EKLEDİMMMM TAHMİNİ CİNSİYETİ,
![]()
Üzülme kulak asma canım sen doktoruna bak daha gebeliğin çok değil karnın çıkmaya daha iyi olursun o dikişler öyle kolay açılmaz merak etme ... Emzirme döneminde süt hormonları çok yüksek olduğu için gebe kalma şansı çok az hatta sütü korur falan derler... Ama nasip kısmet allah yazmış olmuş içini ferah tut daha kısa dönemde 4 ay içinde hamile kalanlar var ... Bu bilinçsizlik anlamına gelmiyor kader diye bir şey var ...canım zaten çok stresliyim, böyle şeyler yazınca sen, beni daha stres bastı, çocuğuma kıyıp aldıramazdım, kalbi atıyor yavrumun, sezeryanlı olup böyle kısa aralıkla hamile kalan çok var kazayla, genelinde problem yaşanmamış, ama ben de ne olur bilemem, kendimi daha da üzmek istemiyorm.