- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #7.681
Ramazanda hamile olduğumu öğrenmiş ne güzel bir zaman demiştim. Kısmet olmadı. Bu kez doğum ramazanda :) daha güzel bir şey. İnşallah.Kızlar cogumuz ramazanda dogum yapicak ne guzel bir zamanda degil mi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ramazanda hamile olduğumu öğrenmiş ne güzel bir zaman demiştim. Kısmet olmadı. Bu kez doğum ramazanda :) daha güzel bir şey. İnşallah.Kızlar cogumuz ramazanda dogum yapicak ne guzel bir zamanda degil mi..
Bendede belirti yok canim..gecen sali ekranda kalp atisini gosterdi doktor.yarin progestanim bitiyor...carsamba bende burdaki doktoruma giderim burda kalp atisi bakmamislardi hic. Hem onada baktiririm..icim rahat eder yine..bende bir ben boyle evhamliyim diyodum..seytan vesvese veriyor kizlar..herseyin hayirlisi Allahtan..Bende öyle diyorum anlamazsın diyende var; ( benim birde hic belirtim yok takip edemiyorum. Senin belirtin var mı?
Haklisin tabiki. Bide benim artik 11 hafta ya olmaz belirti diyor doktor ama takip edemiyorum böyle oluncada. Kafam karısık yani.Bendede belirti yok canim..gecen sali ekranda kalp atisini gosterdi doktor.yarin progestanim bitiyor...carsamba bende burdaki doktoruma giderim burda kalp atisi bakmamislardi hic. Hem onada baktiririm..icim rahat eder yine..bende bir ben boyle evhamliyim diyodum..seytan vesvese veriyor kizlar..herseyin hayirlisi Allahtan..
Ayy cok tatli yarın hersey yolunda olduğunu öğrenirsem alacağm bende biraz biraz dayanamıyorumKizlar ben dayanamayip aldim biseyler:))
Canım ikili testi özel de mi yoksa devlette mi yaptıracaksın ücreti ne kadar sürede çıkacak yarın bilgi verirseniz sevinirimYarın randevum var 10+6 olacağim. Doktorun dediğine göre 2 hafta icinde öğrenmis olurum. Yarin ikili testim yapılacak 12+5 gibi yine gidecegm oda cinsiyet icin![]()
Canm daha onceki bebeklermin hep kalbi durdu dusmedi yani belirti oluyo emin olunn anlarsiniz mutlaka lekelenme oluyo we beta hcg azaldgi icin gogusler fln birden degisio belirti yoksada anlarsnz ama genetik bi hastalgnz yoksa nolur kotu dusunmeyn hicbsy olmaz Allahin iziniyle vesvese yaptriyo seytan bol bol dua edip bebegim iyi die konusun ben oyle yaptmBende öyle diyorum anlamazsın diyende var; ( benim birde hic belirtim yok takip edemiyorum. Senin belirtin var mı?
Ben de kırkıncı haftamda Yaptım bekleyince bebek kendi geliyor anne çırpınmıyor :)Anneler dun arkadasim 43cu haftada 15dkda normal dogum yapti sok oldum. Fena cesaretlendirdi beni :)))
Ben konustm cnm duymus kalp atislarni iyiydi_SissLey_ den haber var mi kizlar...
Tabiki özelde olacak, devlete gitmedim çok sıra oluyormus ama yarın sorar söylerim sanada. Ankara medicana hastanesine gidiyorum ben ne derler bilmiyorum hic.Canım ikili testi özel de mi yoksa devlette mi yaptıracaksın ücreti ne kadar sürede çıkacak yarın bilgi verirseniz sevinirim
Icimi öyle rahatlattın ki. Benim hicbir rahatsizliğim çıkmadi 2.5 yildır bekledigimden tüm testlerim yapılmistı. 11 hafta bitti sayılir sanırım biraz rahatlamam lazim. Yarin iyi haberlerle gelirim insss:)Canm daha onceki bebeklermin hep kalbi durdu dusmedi yani belirti oluyo emin olunn anlarsiniz mutlaka lekelenme oluyo we beta hcg azaldgi icin gogusler fln birden degisio belirti yoksada anlarsnz ama genetik bi hastalgnz yoksa nolur kotu dusunmeyn hicbsy olmaz Allahin iziniyle vesvese yaptriyo seytan bol bol dua edip bebegim iyi die konusun ben oyle yaptm
Benim gun boyu ne zaman gelecegi belli olmuyo.millet sadece sabah bulanir ben gun boyu ansizin bulaniyorum.yemeklerden tiksinti oluyo bazen.kafam sallaniyo gibi oluyo.surekli yatmak istiyorum.halsizlik oluyo.ilkinde hic boyle seyler olmamisti.Kizlar saat 14.30 15 00 arasi bir fena oldum iki kez kustum yarim saatin icinde miden cok fena..
İnşallah belki geç döllenmedir :)merhaba,
benimde muhtemel doğum tarihi 9-6-16 çıkıyor ama ultrason resimlerinde 6-6-16 çıkıyo :) hakkımızda hayırlısı olsun sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah
gözun aydinAllahıma şükürler olsun duyduk kalp atışını.
Okadar korku ile gitim ki anlatamam.
Doktor aspirin de kulan gunde bir tedbir amaçlı dedi.
Rabbim herkesin evladını korusun.
Annecigime de söyledim bu gun artık hamile oldugumu.
Kadın aglamaktan konuşamadı.
Rabbim korusun kızlar bebişlerimizi.