- 4 Kasım 2015
- 276
- 376
- 18
- 39
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #7.841
bu arada geceleri sürekli saat 3den sonra ayaktayım bir miğde arısı beni deli ediyor o tarafa dönüyorum olmuyor. bu tarafa dönüyorum olmuyor..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım mide ağrısı için ben toz karbonat içiyorum bi çay kaşığı anında rahatlatıyo :)bu arada geceleri sürekli saat 3den sonra ayaktayım bir miğde arısı beni deli ediyor o tarafa dönüyorum olmuyor. bu tarafa dönüyorum olmuyor..
Benimde ikili testim bugün. 4te randevum. 10+6 dayım. Senin kacincı günün? Erken diyenler oldu ama.Merhaba arkadaşlar bu gün saat 6 randvum var cok stresliyim. 2li tarama testim var
Selamlar sizdemi sağlıkçısınız :) hangi servis :))Kızlar, ben gece nöbetinden geldim eve sabah, uyudum, uyandım. 24 haftaya kadar gece nöbeti var
Nasılsınız?
Selamlar sizdemi sağlıkçısınız :) hangi servis :))
Allah kolaylıklar versin daha erken çıkarsınız umarım att değilseniz yeriniz değişir ya da. sağlıkla kucağınıza alın inşallahEvet acil servisteyim ben.
Üç kişi olduk böylelikle bu topikteEvet acil servisteyim ben.
Çok şükür canım iyi 1 hafta geride gec döllenme şimdilik sorun yok dedi. İkili test için aralıgın ilk haftası gidip randevu alıcam. Saglık bakanlıgına sikayet ettim bakalım ne olacakBebis nasil gordun mu..benim daha var doktor icin..
Anladım canım gidip gelmek bir sıkıntı. Bulunduğum yerde özel hastane yok. Devletten de sıra almak çok zor. Bir tane özel muayenehanesi olan doktor var ondan da memnun olan kimse yok. O yüzden mecbur uzaklık da olsa gidiyorum. Ama acil bir şey çıkmasından korkuyorum. Benim iyiydi kalp atışını gördük. Bir ay sonraya randevu verdi. Ama doktordan sonra akıntım koyu renk oldu. Onun için aradım sorun olmaz ondan dedi.
Ya bugun bende gittim ilcaimi yazdirdim ama ultrasona sokmadi beni...ic8mde deli sorular bebek nasil kalbi atiyor mu diye...minnosun iyi olmasina sevindim..bide ben gorseydim..cikista ozel muayene var kadin dogumcu baskasi oraya mi gitsem ki..seytan hep aklimi kemiriyor..Çok şükür canım iyi 1 hafta geride gec döllenme şimdilik sorun yok dedi. İkili test için aralıgın ilk haftası gidip randevu alıcam. Saglık bakanlıgına sikayet ettim bakalım ne olacak
Saglıkcı arkadaslar ben şikayet ettim saglık bakanlıgı hattına sizce bir çözüm olur mu?
Git canım git için rahat etsin beni 10 gün idare eder bu muayene bebegin boyunu posunu söylemedi kalp atısına bakmadı. 5 dk muayene edip yollamanın peşinde bende azarladım yardımcısını kız hem konus hem soyun diyor ne acelemiz var dışarda hasta bekliyor diyo ameliyatmı olacak hasta acil mi dedim kapattı cenesini. Kraldan fazla kralcı ben randevu almısım gelmişim doktor soru soruyor yardımcı ordan laf kalabalıgı yapıyor. Hiç tahammul edememem.Ya bugun bende gittim ilcaimi yazdirdim ama ultrasona sokmadi beni...ic8mde deli sorular bebek nasil kalbi atiyor mu diye...minnosun iyi olmasina sevindim..bide ben gorseydim..cikista ozel muayene var kadin dogumcu baskasi oraya mi gitsem ki..seytan hep aklimi kemiriyor..
Bende ikincisinden istiyorumBen bundan istiyoruuuuummm![]()
Ohh iyi yapmışın sanki babasının hayrina gidion orayaGit canım git için rahat etsin beni 10 gün idare eder bu muayene bebegin boyunu posunu söylemedi kalp atısına bakmadı. 5 dk muayene edip yollamanın peşinde bende azarladım yardımcısını kız hem konus hem soyun diyor ne acelemiz var dışarda hasta bekliyor diyo ameliyatmı olacak hasta acil mi dedim kapattı cenesini. Kraldan fazla kralcı ben randevu almısım gelmişim doktor soru soruyor yardımcı ordan laf kalabalıgı yapıyor. Hiç tahammul edememem.
Benim 9. Haftam ikili test için aralıgın ilk haftası gel randevu al dedi hiç gaftamı bile kontrol etmeden. Orda bekleyen hastalara da aynısını yapmışlar aonra randevu yok başka hastaneye gidin demişler. Ben saglık bakanlıgı şikayet hattını aradım şikayetçi oldum araşogın ilk haftası randevu verip vermeyecekleri de belli degil bana vermezlerse o Zaman ne olacak ben hastane hastane dolaşaakmıyım dedim. Kaydı aldılar tekrar aradılar onlarada aynısını anlattım işe yarar mı yaramaz mı?Neyi şikayet ettin?