- 9 Eylül 2014
- 2.843
- 1.165
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #8.881
Masallah canim allah kavuştursun.. ilk gebeligimde kızımın eşi aşağıdaydı .. tehlikeli falan dediler de birşey de olmadı..Selam teyzelerimmmEki Görüntüle 1689096
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah canim allah kavuştursun.. ilk gebeligimde kızımın eşi aşağıdaydı .. tehlikeli falan dediler de birşey de olmadı..Selam teyzelerimmmEki Görüntüle 1689096
Masallahbizimde bugun randevumuz vardi ama dktor ameliyata girmis p.tesi gtcez nasipseSelam teyzelerimmmEki Görüntüle 1689096
masallah canimmSelam teyzelerimmmEki Görüntüle 1689096
Erkek gibi duruyorslm kızlar bugün randevum vardı miniğim iyi imiş. 3.43 cm olmuş. çok tatlı oynuyordu elleri ayakları. bir ara tüm gövdesi ile 3 kez zıpladı bile çok güzeldi. bu da bizim fotomuz Eki Görüntüle 1689129
Zıplayınca birşey hissettin mibilemiyorum daha 10+2 yiz. dr daha belli olmaz dedi. 2 hafta sonraya ikili testimiz var belki o zamana...
Ay canım benim Tebrikler. Sağlıkla büyüsün sağlıkla doğsun prensesinKizlar bugun rahim sekli icin bi hocaya gittik iyice muayene etti erken dogum riski war ama suan dusunme dedi herseyn caresi war dedi we buyuk ihtimalle kizzzz dedi:))
aynen ya benim eşim de askeri personel ve yanımda değil, muayene sırasında görüntülü arıyorum öyle görüyor bebeği. çok isterdim onunla birlikte olmayıİnşallah kizlar inşallah mutlu haberler alirim esimle ayrilmayada saatler kaldi Allah'im sabir ve saglik ver sen bize kizlar esinizin yaninda olmasinin kiymetini bilin inanin ne kadar kizdirsalarda bizi onlardan daha iyi anlayan yok![]()
yo hiçbirşey hissetmedim ama görüntüsü çok güzeldiZıplayınca birşey hissettin mi![]()
Allah'im yardimcilari olsun inşallah saglikla donsunler once vatan yavrularimiz daha guzel bi dunyada yasasinlar diye boyle düşünüp teselli oluyorum bide gurbette olunca insan bi garip oluyor tek olsam neyse melegime bisey olursa naparim diyorum bakalim ya annem gelecek yada k.validemaynen ya benim eşim de askeri personel ve yanımda değil, muayene sırasında görüntülü arıyorum öyle görüyor bebeği. çok isterdim onunla birlikte olmayı
Canım allah tamamına erdirsin inşalyo hiçbirşey hissetmedim ama görüntüsü çok güzeldi
Be eğim emmedi reddediyordu memeyi, zorla veriyordum, sonra azaldı , üstüne de hamile kalınca yavrum süt ememediİlkinde de göbeğim vardı benim ama böyle şişmemiştim yani yada hatırlamıyorum. Doğumdan sonra da emzirerek aldığım tüm kiloyu vermiştim ama göbek kolay gitmiyo.
Cnm sevindim iyi olduğuna sabahda yazmıştım benimkide kalp şeklinde çok tedirginim bu konuda hayırlısı olsun inşallahEvet rahmim.kalp seklindeymis oyuzden 20.haftadan sonra dikkat edicez
Cnm hava guzel ama aksam serin oluyor ceket koysaydinCanim esim osmaniyeye geliyor havalar sicak demisler cok kalin biseyler koymadim inşallah usutmez
İnşallah cabuk gecer vakit canim bi anda geldigini görürüm hayirla gidip gelsin inşallah
Bi kac tane hirka koydum inşallah usutmez hos askeriyeden cikip sivil kiyafet giyemeyecek ama insan kiyamiyor bi taarafida burda kaldi inşallah melegim sıkı sıkı tutunurda oda rahat eder gittigi yerdeCnm hava guzel ama aksam serin oluyor ceket koysaydin
Be eğim emmedi reddediyordu memeyi, zorla veriyordum, sonra azaldı , üstüne de hamile kalınca yavrum süt ememedigöbek de hatıra.. ama eskiden bu kadar değildi.. ikinci gebelikte daha çabuk çıkar deniliyor
Gozunaydiñ cnm bebisin basi sagda darfarkk ettinizmi kizlar yani teorim tutuyor gıbıSelam teyzelerimmmEki Görüntüle 1689096
İnşallah canım.. emziren anne görünce çok üZülüyorum kızım için .Olabilir bu kadar çabuk koca göbekli olduğumuza göre.. Bu sefer emzirebilirsin inşallaah canım..