• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Allah'im yardimcilari olsun inşallah saglikla donsunler once vatan yavrularimiz daha guzel bi dunyada yasasinlar diye boyle düşünüp teselli oluyorum bide gurbette olunca insan bi garip oluyor tek olsam neyse melegime bisey olursa naparim diyorum bakalim ya annem gelecek yada k.validem
hayırlısı olsun canım kalp atışını duymuş un çok sevindim gerçekten bu arada benim eşim de askeri personel ve yanımda yok uzakta ve tehlikeli bölgede Rabbime emanet

Folik asiti her doktora gittiğimde sormayı unutuyorum ilk gittiğim doktor folik asit iod vermişti sadece iyot ve folik asit var. Söylesemde değiştirsek. B12 de tahlillerimde iyi çıkmıştı
benimki folik trio canım. Folik+dvit+kalsiyum. Söyle bence değiştirebilir. B12 için eksik filan bir şey demedi eksik mi bilmiyorum ama kan pıhtılaşma sorunumla alakalı olabilir belki. Çünkü bir tanıdığımda da var o hamile değil ama doktoru öncesinde başlattı folik ve b12 yi.

Merhaba,9+3 haftadayım ve kanamalı ve ağrılı bir hamilelik geçiriyorum...
hamileliği kanamalı ve ağrılı geçen varmı birde bebeklerinin ense kalınlığını ölçtüren anne adayları varsa,ölçüm sonuçlarını yazabilirler mi...

Gozunaydiñ cnm bebisin basi sagda darfarkk ettinizmi kizlar yani teorim tutuyor gıbı
hamileliği kanamalı ve ağrılı geçen varmı birde bebeklerinin ense kalınlığını ölçtüren anne adayları varsa,ölçüm sonuçlarını yazabilirler mi...
Canım ilk gebeligimi o şekilde geçirdim..

Benim de geçen hafta kanamam oldu geçti çok şükür sürekli yatıyorum bol su içiyorum inşallah meleklerimize kavusuruz yer gök dua Rabbim muhafaza eylesin

Kızlar kanamam oldu hemen en yakın hastaneye gittim kadın dogum yokmuş devlet hastanesine yolladılar. Doktor kalp atısını ne alttan ne üstten alamadı üstelik 7 haftalık gelişmemiş dedi. Dünya başıma yıkıldı ama içimdeki his başka hastaneye git dedi apar topar kanuni hastanesine gittik eşimle. Eşim korkudan üzüntüden yol boyu ağladı ben ona destek oldum. Acilde hemen baktılar alttan baktı sorun yok üstten baktı kalp atısını bana gösterdi hatta haftama göre de uyumlu çıktım hiç sorun yok dedi. Sadece kan uyuşmazlığı için iğne yapılacak randevu al gel dedi.
Allaha şükürler olsun minikte sorun yok kanama bölgesi yok üstelik boyu uzamış. Gece gece yaşadığımız korku bizi çok üzdü

Kızlar kanamam oldu hemen en yakın hastaneye gittim kadın dogum yokmuş devlet hastanesine yolladılar. Doktor kalp atısını ne alttan ne üstten alamadı üstelik 7 haftalık gelişmemiş dedi. Dünya başıma yıkıldı ama içimdeki his başka hastaneye git dedi apar topar kanuni hastanesine gittik eşimle. Eşim korkudan üzüntüden yol boyu ağladı ben ona destek oldum. Acilde hemen baktılar alttan baktı sorun yok üstten baktı kalp atısını bana gösterdi hatta haftama göre de uyumlu çıktım hiç sorun yok dedi. Sadece kan uyuşmazlığı için iğne yapılacak randevu al gel dedi.
Allaha şükürler olsun minikte sorun yok kanama bölgesi yok üstelik boyu uzamış. Gece gece yaşadığımız korku bizi çok üzdü
Çok gecmis olsun. İnsanlara anlamadan dinlemeden karnındaki bebeği yok diyorlar. Sanki can değil tasıdığımız. Bende tek doktora bağlı kalmama taraftarıyım. Ilk kanama yaşadığimda bu bebek düser eve git vekle demislerdi hic unutamıyorum. Sonra başka bir doktor kalp atısı var dinlen bebegin seninle dediği an dünya benim olmuştu. Kalp atısı varsa kanama olsa bile sağlıkla devam ediyor insaallah.

Ben varım. 6 8 haftalar arası devam etti. 10 haftada tamamen kesildi. Suan 11+4 günlük bana gore hatta ultrasona görede 11+6;)

Çok gecmis olsun. İnsanlara anlamadan dinlemeden karnındaki bebeği yok diyorlar. Sanki can değil tasıdığımız. Bende tek doktora bağlı kalmama taraftarıyım. Ilk kanama yaşadığimda bu bebek düser eve git vekle demislerdi hic unutamıyorum. Sonra başka bir doktor kalp atısı var dinlen bebegin seninle dediği an dünya benim olmuştu. Kalp atısı varsa kanama olsa bile sağlıkla devam ediyor insaallah.
Çok şükğr bu bize ders oldu burdaki özel hastaneler işe yaramıyormuş bunu ögrendim acil kadın doguma gidince illa altan bakma cabalarınıda anlamadım ama neyse herşeye razıydım

Çok şükğr bu bize ders oldu burdaki özel hastaneler işe yaramıyormuş bunu ögrendim acil kadın doguma gidince illa altan bakma cabalarınıda anlamadım ama neyse herşeye razıydım
Daha garantiye almak icin sanirım. Ben acilde alttan bakılsın istemiyorum deyince prosedür böyle alttan kesin görüntü alınıyor denildi. Düsük riski varken bakıyorsak bir zarari yoktur dedi gećti.

Daha garantiye almak icin sanirım. Ben acilde alttan bakılsın istemiyorum deyince prosedür böyle alttan kesin görüntü alınıyor denildi. Düsük riski varken bakıyorsak bir zarari yoktur dedi gećti.
Ben de sordum düşük riski varsa arttırıyor dedi. Seçim şansı yok ya bakacak yada eve dönecektim mecburen kabul ettim. Sali günü için ilk gittigim hastaneye randevu almıştım iptal edip kanuniye almıştım çok aklımı kurcalıyordu ama çok isabetli bir karar vermişim. Kan uyuşmazlıgı için hemen iğne olmam gerekiyormuş acile giriş yapılınca ekranda uyarı verdi beni zahmet edip aramadılar bile yarın ilk işim şikayet etmek olacak.

Ay işte be kadar kolay ya böyle pat diye söylemek senin yaşadığım korku ne olacak anlamıyorum bu insanları ben yazık yazık. Geçmiş ıldun canım. Kendi doktoruna da git kanamanın olduğunu söylersen randevusuzda bakar sıra alırsın yani.

Ay işte be kadar kolay ya böyle pat diye söylemek senin yaşadığım korku ne olacak anlamıyorum bu insanları ben yazık yazık. Geçmiş ıldun canım. Kendi doktoruna da git kanamanın olduğunu söylersen randevusuzda bakar sıra alırsın yani.
Çok şükür sorun yok benim doktorum nöbetçi kalmıyor malesef, hastanede bakan hekim intörndü galiba pek fazla güvenmedim başka hastaneye gidicem dedim kayıt defterine yazıp imzalayıp çıkış yaptım.

Gecmis olsun canim..

Back
X