- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #8.921
Sagol canım Allah kimseye yaşatmasınGecmis olsun canim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canım Allah kimseye yaşatmasınGecmis olsun canim..
Haklisi valla bende tek doktora bagli kalmiyorum..3 ayri doktora gidiyorum..burdaki kadin dogumcuya kalsa igneyi kullanma dedi bana bende kanamam var diye 1 hafta kullanmamistim o zaman ama icim icimi yedi hatta sizlererde sordum diger docent olan doktoruma gideyim mi diye iyi ki gittim kuzumu gordum kalp atisini aldim igneler devam ettim...tek doktor yaniltiyor bilgi birikimi farkli hepsinde..Çok gecmis olsun. İnsanlara anlamadan dinlemeden karnındaki bebeği yok diyorlar. Sanki can değil tasıdığımız. Bende tek doktora bağlı kalmama taraftarıyım. Ilk kanama yaşadığimda bu bebek düser eve git vekle demislerdi hic unutamıyorum. Sonra başka bir doktor kalp atısı var dinlen bebegin seninle dediği an dünya benim olmuştu. Kalp atısı varsa kanama olsa bile sağlıkla devam ediyor insaallah.
Kollarına bacağına geç canım. Artık sertleştiği için acıyor tabi bende zayıfım yağ yokki vücuttan ondan daha çok acıyor bizim yapıcak bişey yok dayanıcaz mecbur.Kan sulandırıcı iğne kullananlar,
Beni çok yakıyo iğne dayanamıyorum ya bi hemşire eşime zayıflığımdan dolayı olabilir demiş ben 48 kiloyum sizler kaç kilosunuz ayıptır sorması acaba zayıflıkla alakasi var mı ki
Dayanamıyorum artık iğnelere ya![]()
Canim buz aküsü kullan ben öyle vuruyorum sogukla uyusturuyorrum daha sonra igneyi batirip yavas yavas ilaci sıkıyorum..Kan sulandırıcı iğne kullananlar,
Beni çok yakıyo iğne dayanamıyorum ya bi hemşire eşime zayıflığımdan dolayı olabilir demiş ben 48 kiloyum sizler kaç kilosunuz ayıptır sorması acaba zayıflıkla alakasi var mı ki
Kollarına bacağına geç canım. Artık sertleştiği için acıyor tabi bende zayıfım yağ yokki vücuttan ondan daha çok acıyor bizim yapıcak bişey yok dayanıcaz mecbur.
Canim buz aküsü kullan ben öyle vuruyorum sogukla uyusturuyorrum daha sonra igneyi batirip yavas yavas ilaci sıkıyorum..
Günaydin,12 inci haftanın ilk günü 2.trimester diye hatırliyorumGünaydın tatlı anneler sizlere bir sorum var ilk trimesterin 11+6 da mı yoksa 12+6 damı bitiyor
gunaydin zarari yok bence hergun iki katini icsen tamam ama bikere 8 saat aralikla ictiginde bisey olacagini sanmiyorimGünaydın hanımlar, Herkese merhaba , Bende 7+5 günlük hamileyim.İnşallah hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza aldığımız günleri görürüz. Kafamı kurcalayan bir şeyi sizlere de sormak istiyorum.Normalde günde 1 tane decavit kullanıyorum aynı zamanda son 1 haftadır akşamları progestan alıyorum lekelenme olunca doktor verdi. decaviti öğlen saatlerinde alıyorum yalnız dün akşam dalgınlığıma geldi eşimle konuşurken progestan yerine decavit içtim, yani 8 saaat arayla decaviti 2 kez kullanmş oldum. bebeğim daha çok küçük zararı var mıdır bilemiyorum,inşallah yoktur. Eşim bir şey olmaz sonuçta vitamin dedi ama benim içim hiç rahat değil. Sonuçta en hassas dönemlerdeyiz, herşeye bu kadar dikkat ederken nasıl böyle bir hata yaptım inanın bilemiyorum....
Günaydınlarrrr iyiyim şükürGunaydin anneler mutlu pazarlar nasilsiniz?
Bende clexane kullanıyorum. ilk günlerde çok yakıyor ama şimdi çok rahatsız olmuyorum.zayıflıktan değil bence. Göbekten yap ama etini sıkıştır öyle yap.enjeksiyon bitince o kısma bir süre bastır. Dün ayak üstü cafe de bile yaptım artık.Kan sulandırıcı iğne kullananlar,
Haa bi de yavaş yavaş yap birden yapınca morarma ağrıyor. Yengeç hemşire koldan bir anda yaptı 1 hafta mor ve ağrıya gezdim.Bende clexane kullanıyorum. ilk günlerde çok yakıyor ama şimdi çok rahatsız olmuyorum.zayıflıktan değil bence. Göbekten yap ama etini sıkıştır öyle yap.enjeksiyon bitince o kısma bir süre bastır. Dün ayak üstü cafe de bile yaptım artık.