- Emoji Skoru
- 476
- Puanlar
- 123
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #10.841
Bilemiyorum cnm.
Mantar vs çok korkuyorum.
Bende öyleydim eskiden. Sürekli akıntım vardı bıraktım günlk pet kulanmayı 1 haftada akıntı yok oldu.Ben ilk hamileliğimde de kullandım sürekli vr şimdi de kullanıyorum. Çok şükür bir zararı olmadı. Islaklık hissi beni benden alıyor. Sinirlwrim bozuluyor.. Mecburum
Bende öyleydim eskiden. Sürekli akıntım vardı bıraktım günlk pet kulanmayı 1 haftada akıntı yok oldu.
Hamile kaldım akıntı oldu. Ama cok degil.
Ben normalde çişimi her yaptıgımda yıkarım kendimi.
Kafelerde fln wc girmem zaten :)
Cnm ozaman sık sık degiştir petini sonra sıkıntı yaşamaHamile değilken akıntı çok olmuyor ama ben yine de kullanmadan edemiyorum. Şimdi akıntı fazla sinir oluyorum. Bide progestan kullanıyorum fitil olarak o da geri akıyor biraz..
Cnm ozaman sık sık degiştir petini sonra sıkıntı yaşama
winion ped kullan hem akintina hem mantarina iyi gelecektir normal markaları kullanmani tavsiye etmem biraz pahalı ama ben lekelenme yasarken denedi m pedi takinca 1 gun icinde lekelenmem geciyorduNasılsınız kızlar. Ben pazar da calıştığım için superrr im diyemem
Çok fena uykum var.
Kızlar günlük petler için ne düşünüyorsunuz?
Hamile kalmadan önce benim hic akıntım yoktu. Ve kullanmıyordum.
Şimdi az da olsa akıntı var, ve ıslaklık rahatsız ediyor. Çalıştığım için de gunde 2-3 kez çamaşır degiştiremem.
Canım 24 yada 28. Haftadan sonra tutulmaz diye biliyorum bendebizim okulda haftada 2 nöbet vardıben müdür yardımcımıza durumu izah ettim en azından 1 nöbet verseniz dedim.sağolsun kırmadı. Bir yerde okumuştum daha araştırmadım ama 6.aydan sonra nöbet tutulmaz diye bir durum yazıyordu. Bilginiz varmı bu konuda?
winion ped kullan hem akintina hem mantarina iyi gelecektir normal markaları kullanmani tavsiye etmem biraz pahalı ama ben lekelenme yasarken denedi m pedi takinca 1 gun icinde lekelenmem geciyordu
Merhaba, cok gecmis olsun . Ama oksuruk surubu vermiyorlar bu durumda. Eger midenize dokunmazsa siyah turbun icini oyun icerisine bal koyun bir gece bekletip icin. Yada ihlamur bal yapabilursiniz.Merhabalar. . Ben iki haftadır gribim doktorum çok başın Ağrirsa minoset kullanmami soyledi.zorda kalmadıkca kullanmadım ama. Şuan kuru öksürük var bir haftadır çekiyorum şiddetli öksürdüğüm için başım ağrıyor ayrıca karnında ağrıyor. .bebeğime bişey olur diye korkuyorum. Öksürük şurubuda vermedi. . Benim durumunda olup surup kullanan varmı varsa ne kullanıyor.
Merhaba gecmis olsun,yemek kasigiba bal koyun ustune limon sikin 2 kasik yiyin,ustunede hemen du icmeyin,sabah aksam yapin vrya oksuruk krizi geldiginde,gecene kadar birakmayin...oksuruk surubu oksurugu kabartiyor uzman degilim tabi ama tecrubelerime gore.Ama doktorunuz surup uygun gorduyse surubsuz gecmez diyirsa bilemem tabi...doktor olan odur...Merhabalar. . Ben iki haftadır gribim doktorum çok başın Ağrirsa minoset kullanmami soyledi.zorda kalmadıkca kullanmadım ama. Şuan kuru öksürük var bir haftadır çekiyorum şiddetli öksürdüğüm için başım ağrıyor ayrıca karnında ağrıyor. .bebeğime bişey olur diye korkuyorum. Öksürük şurubuda vermedi. . Benim durumunda olup surup kullanan varmı varsa ne kullanıyor.
Merhaba
Cok gecmis olsun. Bol sivi al bol bol dinlen. Benimde cok kanamam olmustu hatta benden parca bile dusmustu. Ama cok sukur Bebisim iyiydi ablasi . Dr bana bu hamileliginizde ara ara kanamaniz olabilir korkmayin dedi. ama ben hala pregesteron kullaniyorum 500 mg size igne yaptilarmi? Allahim hepimizin bebislerini korusun insallahKızlar benim bu aksam kanamam oldu hemen acile geldik cok sukur bebek iyi hastaneye yatirdilar hala ara ara kanamam devam ediyo lutfen dua edin olur mu
Saol canm..Yok igne yapmadilar ama progestan verdi doktor benim parca dusmedi ama baya geldi kan cok korktum suan bile korkuyorumCok gecmis olsun. Bol sivi al bol bol dinlen. Benimde cok kanamam olmustu hatta benden parca bile dusmustu. Ama cok sukur Bebisim iyiydi ablasi . Dr bana bu hamileliginizde ara ara kanamaniz olabilir korkmayin dedi. ama ben hala pregesteron kullaniyorum 500 mg size igne yaptilarmi? Allahim hepimizin bebislerini korusun insallah
Dualarım sesinle canım hayırlısıyla bebeginle saglıklı bi şekilde cıkarsın inşaallah.zynp2313 .!.:Kızlar benim bu aksam kanamam oldu hemen acile geldik cok sukur bebek iyi hastaneye yatirdilar hala ara ara kanamam devam ediyo lutfen dua edin olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?