2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben ilk hamileliğimde de kullandım sürekli vr şimdi de kullanıyorum. Çok şükür bir zararı olmadı. Islaklık hissi beni benden alıyor. Sinirlwrim bozuluyor.. Mecburum
Bende öyleydim eskiden. Sürekli akıntım vardı bıraktım günlk pet kulanmayı 1 haftada akıntı yok oldu.
Hamile kaldım akıntı oldu. Ama cok degil.
Ben normalde çişimi her yaptıgımda yıkarım kendimi.
Kafelerde fln wc girmem zaten :)

Hamile değilken akıntı çok olmuyor ama ben yine de kullanmadan edemiyorum. Şimdi akıntı fazla sinir oluyorum. Bide progestan kullanıyorum fitil olarak o da geri akıyor biraz..

winion ped kullan hem akintina hem mantarina iyi gelecektir normal markaları kullanmani tavsiye etmem biraz pahalı ama ben lekelenme yasarken denedi m pedi takinca 1 gun icinde lekelenmem geciyordu

arkadaşlar bi çok kişi ne kadar dikkat etse de bu sorunu yaşıyor galiba hamdolsun brn yaşamadım ama zor olduğunu duydum akliniza gelen tum ped markalarını denemiş biri olarak ki tenim beyaz her pedi kullanamıyorum alerjiden dolayı ucuz pahalı hepsini denedim en son annemin ısrarı ile anion tabakali winion ped kullandım okyanus yosunundan uretildig ve icerisinde kimyasal madde kullanılmadığı icin tavsiye ederim deneyin farkedersiniz zaten hatta önce bi araştırın helal sertifikalı olarak geliyormuş türkiyeye o nasıl oluyo tam bilmiyorum ama yapıştırıcı kısmı bile cam sakızı ile elde edilmis kokusundan anliyorsun zaten amacım reklam değil kimse yanlış degerlendirmesin vajinal bölge su haric hic bir madde ile temzlenmemesi geeeken bi yer kendine göre ph i var biliyorsunuz bu sıkıntıyı yasayan herkese acil sifalar

Merhaba Arkadaslar, suan hastaneden donuyorum. Ogluma yemek hazirlarken sivi bir sey aktigini hissettim once kan sandim sonra acele wc gittim. 2 damla su o an panik oldum kese sizdirdimi diye. Ama sivi idrar kacirma falan degil. Dr. Cok sukur bir sey yok dedi ilk kez bir kac saniyeligine kalp atisini dinletti. Rahim agzi kapali dedi. Sanirim sivi su seklinde olan renksiz akintiydi. Dr. 500 mg ptegesteron igne yapti. Sanirim biraz sakin olmak gerekiyor. Esimde biraz kizdi panik oluyorum diye.

Canım 24 yada 28. Haftadan sonra tutulmaz diye biliyorum bende

winion ped kullan hem akintina hem mantarina iyi gelecektir normal markaları kullanmani tavsiye etmem biraz pahalı ama ben lekelenme yasarken denedi m pedi takinca 1 gun icinde lekelenmem geciyordu

Ah hassas ciltliker bilir bunu. Winion ya da biolady probiyotikli iki marka dışında kullanamam:) epey de pahalı ve zor bulunuyor ama mecburun

Merhabalar. . Ben iki haftadır gribim doktorum çok başın Ağrirsa minoset kullanmami soyledi.zorda kalmadıkca kullanmadım ama. Şuan kuru öksürük var bir haftadır çekiyorum şiddetli öksürdüğüm için başım ağrıyor ayrıca karnında ağrıyor. .bebeğime bişey olur diye korkuyorum. Öksürük şurubuda vermedi. . Benim durumunda olup surup kullanan varmı varsa ne kullanıyor.

Merhaba, cok gecmis olsun . Ama oksuruk surubu vermiyorlar bu durumda. Eger midenize dokunmazsa siyah turbun icini oyun icerisine bal koyun bir gece bekletip icin. Yada ihlamur bal yapabilursiniz.

Merhaba gecmis olsun,yemek kasigiba bal koyun ustune limon sikin 2 kasik yiyin,ustunede hemen du icmeyin,sabah aksam yapin vrya oksuruk krizi geldiginde,gecene kadar birakmayin...oksuruk surubu oksurugu kabartiyor uzman degilim tabi ama tecrubelerime gore.Ama doktorunuz surup uygun gorduyse surubsuz gecmez diyirsa bilemem tabi...doktor olan odur...

Kızlar benim bu aksam kanamam oldu hemen acile geldik cok sukur bebek iyi hastaneye yatirdilar hala ara ara kanamam devam ediyo lutfen dua edin olur mu

Kızlar benim bu aksam kanamam oldu hemen acile geldik cok sukur bebek iyi hastaneye yatirdilar hala ara ara kanamam devam ediyo lutfen dua edin olur mu
Cok gecmis olsun. Bol sivi al bol bol dinlen. Benimde cok kanamam olmustu hatta benden parca bile dusmustu. Ama cok sukur Bebisim iyiydi ablasi . Dr bana bu hamileliginizde ara ara kanamaniz olabilir korkmayin dedi. ama ben hala pregesteron kullaniyorum 500 mg size igne yaptilarmi? Allahim hepimizin bebislerini korusun insallah

Saol canm..Yok igne yapmadilar ama progestan verdi doktor benim parca dusmedi ama baya geldi kan cok korktum suan bile korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…