2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
kızlar birşey soracağım benim 1 haftadır çok çok koyu sarı akıntım var, kaşınma vs olayı olmuyor, neden bu kadar çok akıntı oluyor normal midir doktora gittiğimde söylesem mi ki 1 haftadır çok koyu sarı akıntılar var, önceden olmazdı

günaydınn, akıntı bende de var canım. ama hamilelikten öncede vardı malesef çok yadırgamıyorum o yüzden kaşıntı vs. olmadıkça. dün gece hiç uyuyamadım yemeği fazla kaçırmışım üstüne de patates gibi hemen yatınca sabaha kadar karnım gerildihala kötüyüm o derece şu belirtilere göre bende yazayım;
çin takvimi: kız
rus takvimi :erkek
nub görünmüyor
bebek kesede solda: kızmıydı bu:)
tatlı aklıma bile gelmiyor, ekşi yiyiyorum buda kız

hadi hayırlısı

Benimde oluyordu canım doktor önce idrar testi yaptırdı. Acaba intahap mı varmı diye ama ondanda bir sey cıkmadı. Normal dedi

Canım bende de geliyor su şeklinde akıntı progesteron fitil olarak kullanıyorum ondan dedi doktorum ben de korkmustum malesef eşler o hassasiyeti anlamiyorlar fıtratlarında yok
Normal olduğunu bilmek içimi rahatlattı. Bende 1 aydır Progesteron fitil kullanıyorum . Sanırım en iyisi haftalık 500 lük iğne vurulmak. Haklısın eşler gerçekten anlamıyorlar dün doktorun odasından çıktıktan sonra eşimin ''ben sana demiştim birşey yok bakışı'' çok sinir bozucuydu.

Ben hep 71-72 kiloydum 1 kilo aldım sadece ama bu kadar belli olması ilginç.. Bir de işyerine açıklamadım daha vallahi anlaşılıyordur :)

Merhaba, Sizin adınıza çok mutlu oldum. Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürler versin inşallah. Darası bizlerin başına

Günaydın canım , kahverengi lekelenme eski kandır. Korkmayın , kasık ağrısı rahim büyüdüğü için oluyormuş.

Benimde oluyordu canım doktor önce idrar testi yaptırdı. Acaba intahap mı varmı diye ama ondanda bir sey cıkmadı. Normal dedi
bende de hep olurdu ama bu kadar çok koyu renkli sarı değildi nerdeyse açık kahveye yakın gibi çok oluyor, bende günlük ped yerine peçete kullanıyorum sürekli değiştiriyorum, peçete havlu kağıdının zararı yoktur inşaAllah

Kızlar karnı çıkan var mı yaa? Ben normalde zayıf bir insan değildim göbeğim de vardı ama şimdi çok insan anlıyor hamile olduğumu
Ben normal kilolu biriyim ama son 3 ayda 4 kg aldı ama sanırım bir miktar ödemede vardır. Sonuçta göğüslerde 1 beden büyüyor. Birde karın çıkması kilo ile ilgili değil aslında , iç karnı dar olanların hamileliği daha çok belirgin oluyor. Bazı kişiler 7 aylık hamiledir ama 5 aylık gibi durur . Bu o kişinin iç karnının genişliğindenmiş.

Kızlar aranızdan ayrılıyorum..çok üzgünüm..bebeklerimi(ikizlerimi) kaybettim..çok kötüyüm, içimde kocaman Bi boşluk var şimdi..bende haziran annesi olacaktım ama olmadı..hiç beklemiyordum bunları yaşayacağımı, çok bağlanmışım bebeklerime..darmadağınığım..yaşadığım üzüntüyü kelimelerle anlatamıyorum..Allah bu duyguları bana yaşatmaz bidaha inşallah..duanıza çok ihtiyacım var..
Hepinize hayırlı sağlıklı mutlu doğumlar diliyorum.
Kendinize iyi bakın..

Günaydın kızlar. Ben 6 haftalıkken doktora gittiğimde
Bulantı,iştah değişiklikleri,yorgunluk,halsizlik, uyku değişiklikleri, şişkinlik,akıntı,karın,kasık ve bel ağrıları her şey olabilir demişti. Hatta bazılarının o kadar şiddetli karın kasık ağrıları olurmuş ki bebeklerini düşürdü zannederlermiş. Ama bunlardan korkma dedi. Sadece kanama olursa takip gerekebilir o da her kanama düşük demek değildir dedi.
Aynı zamanda ilk 3 aylık dönemdeki kayıpların zaten nerdeyse hepsi genetik yani kromozomal anomaliler. Yani yaşaması imkansız, yaşasa bile çok sağlıksız olacak bebekler. Onlar biz ne yaparsak yapalım düşecek dedi. Bir bebeğin düşeceği varsa düşer dedi.

Benim de içim epey rahat etmişti. Siz de tedirgin olmayınız lütfen. Gönlünüzü ferah tutun.

Benim bulantılarım, koku hassasiyetim epey azaldı. Artık yemek yiyebiliyorum. 1 haftadır evdeyim raporluyum. Başım da ağrımıyor.
Yarın 10+2 olacağız sat a göre. İkinci doktor kontrolümüz var. Dua edin.

Bir de rüyamda 1,5 yaşlarında sarışın tatlı bir kız çocuğu gördüm. Benim kızımmış. Hakkımızda hayırlısı.

Sevgiler

Çok üzüldüm canım yaa ne diyeceğimi bilmiyorum çok zor. Allah sabır versin en kısa zamanda tekrar hamile kalmayı bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.

allah sabir versin cnm

kilo olarak ben almadim ama 7 kilo verdim buna ragmen sislik var kiyafetler olmuyor bunlrda normal gibi geliyor bana artik 3 aylik oldk.

Allah sabır versin . İnşallah tekrar hamile kalıp bebeğini kucağına alacaksın. Gönlünü ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…