2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım bende de geliyor su şeklinde akıntı progesteron fitil olarak kullanıyorum ondan dedi doktorum ben de korkmustum malesef eşler o hassasiyeti anlamiyorlar fıtratlarında yok

Ben vicdanimi rahatlatmak amaçlı yaptirdim kötü ciksada inanmazdim çünkü garanti,degil olsada aldirmam zaten doktor genelde ense ve burun olcumunden anliyor ve bana dedi ölçümler cok iyi ama yinede yaptir dedi o yuzden yaptirdim canim

Karbonatli,suyla kendini arada dezenfekte et ve bol bol,su ic elinde hep su sisesi olsun

Ben ilk hamileliğimde de kullandım sürekli vr şimdi de kullanıyorum. Çok şükür bir zararı olmadı. Islaklık hissi beni benden alıyor. Sinirlwrim bozuluyor.. Mecburum
Bende de ayni heo ıslak kendimden tiksindim yanii o dereceyim tahlillerde temiz cikiyor duzelir diye bekliyorum

Cok gecmis olsun bende gectim o öksürük ten gercekten zor ama bebegine bisey olmaz korkma bacaklarina kendine cek oksururken pekmez isit biraz ye zencefil falan kullanma sabahlari ac karnina bi kasik bal yiyebilrisin

Merhaba 2016 haziran anneleri :) ben 2015 haziran annesiyim.. Sizleri görünce çok duygulandım yazmak istedim. Geçen sene ben de sizler gibiydim, bebeğimi kucağıma almak için gün sayıyodum.. Çok şükür aldım da.. Anne olmak dünyanın en güzel duygusu.. Umarım hepiniz sağ salim bebeklerinize kavuşursunuz, kolay doğumlarınız olur. Benim kızım şu an 5 aylık.. :) seneye bu zamanlar sizlerinki de yaklaşık bu aylarında olucaklar, Allah hepinize o günleri göstersin.. Taze anneyim şu an ama sormak istedikleriniz varsa sorun :) ha bi de cinsiyetleri çok merak ediyosunuzdur şimdi, doğruluk payı var mı bilmem ama benim kızım sol tarafıma yerleşmişti ilk şişliği sol tarafında hissettim, bilginize:)

Arkadaşlar günaydın. İçim günlük süt içenler pişiriyor musunuz? Bir de hangi peyniri tüketiyorsunuz beyaz peynir yiyordum ben ama zararlı diye okudum.

günaydın arkadaşlar 11+5 im dün akşam akıntıyla bereber kahverengi leke geldi 2 3 kezden sonra kesildi ama kasık ağrım var hala.bugün 3 te randevum var ikili test için doktora sorcam bakalım ama korktum aynısını yaşayan varmı

gunaydin bende sizin sayfanizi gizli gizli okuyup bizde insallah o gunleri yasariz diyorum :) cinsiyet icin cuma gunu gidecem insallah tahminde bulunir :)

Kızlar karnı çıkan var mı yaa? Ben normalde zayıf bir insan değildim göbeğim de vardı ama şimdi çok insan anlıyor hamile olduğumu
Kac kilosun canım aynısı bende de mevcut. Sabah tartıldım. 61 çıktım . 4 kilo almisim
.okulda artık karnımı içime çekmekten yoruldum saliom artık valla.. 3 aylik hamileyiz. .. Aman biliom şişlik ve benim yağ gobusum ama olsun.. bahanemiz var hamisiz biZzz

Ben en son 2 hafta önce tartılmıştım, 5 kilo almıştım, son 2 haftada kilo aldım bilmiyorum, bana ilaçlar aldırıyor kilo sanırım, anormal derecede kilo aldım, şuan 5-6 aylık hamile gibi göbeğim ve kalçam var... Ekmek, hamur işi vs yemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…