2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Yüzük testi yaptın mj canm yuvarlak dönerse kızdır . Ne hissediyorşn peki. Senin cinsiyet ögrenmen bize göre daha yakın. .haber verirsin

üzülme canım ikizlerin seni bekliyor ahirette onlar seni yanına çağıracaklar cennete inşaAllah
En yakın zamanda tekrar hamile kalır bebeğine kavuşursun cnm Allah hayırlı sağlıklı akıllı evlat versin
Herşeyde vardır bir hayır

Yüzük testi yaptın mj canm yuvarlak dönerse kızdır . Ne hissediyorşn peki. Senin cinsiyet ögrenmen bize göre daha yakın. .haber verirsin
yüzüğü yapmadım canım , evet aslında öğrenebilirim belkide ama kendime söz verdim:) perşembe yada cuma rizede bakılacak. Haktan hayırlısı ben kız hissediyorum sanırım, ilk defada rüya gördüm cuma gecesi 33. haftada doğum yapmışım bir kızım olmuş. Birde oğlum var belki o yüzden kız hissettiğimi sanıyor olabilirim

Kızlar karnı çıkan var mı yaa? Ben normalde zayıf bir insan değildim göbeğim de vardı ama şimdi çok insan anlıyor hamile olduğumu
Ben kapalıyım bol şeyler giyiyorum göbeğimi rahat rahat bırakabiliyorum :) ama yanaklardan kilo almışsın hamile misin diyorlar. Hamile olma ihtimali olduğu için biraz da ondan diyor olabilirler. Göbeğim bazı günler çok şiş. Bazen normal. 4 aylıkken filan anca bebek göbeği çıkıyor sanırım. Önce hep hemen kocaman göbek oluyor sanırdım :)

Canım çok üzüldüm Allah sabır versin çok zor bir durum .inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde aramıza tekrar katılırsın.

Kızlar günaydın hepinize bugün içim içime sığmıyor çok heyecanlıyım saat 3 te randevum var miniğimi göreceğim aynı zamanda 2 li tarama testim var inşallah herşey Güzel geçer bebeğim in cinsiyetini de öğrenir im inşallah. Dualarını zi bekliyorum. Bu arada bende 3 kilo aldım şimdiye kadar kıyafetlerim olmuyor.

canım benim de bir ara koyu sarı oldu. İçtiğim suyu artırdım düZeldi. Öncesinde çok az içiyordum bir lt bile değil. Az içiyorsan artır. Bol bol iç. Düzelecektir inşallah.

merhaba ,
sizinle aynı durumdayım benım de saat 3 te randevum var ve yerımde duramıyorum mınıgımı cok merak edıyorum. bızım doktorumuz da ıkılı test ıcın gun verıcek bugun. 11+1 deyım bugun. sizin kacıncı haftanız?

Inşallah güzel haberler le dönersin canım bende 12+1 im

Benimde kanama alanı vardı ama hiç kanamam olmadı nasıl bir şey anlamadım ...

Benimde su şeklinde akıntım oluyır ama doktroelara söylemedim kese ve suyu normal diyolar.

Canım bende de geliyor su şeklinde akıntı progesteron fitil olarak kullanıyorum ondan dedi doktorum ben de korkmustum malesef eşler o hassasiyeti anlamiyorlar fıtratlarında yok
Aynen öyle canım.

Ay inşallah ya bize sanki zaman geçmiyo seninde öyle miydi canım ne zaman başladın alışverişe ...

Allah sabırlar versin tekrar aramıza dön inşallah neden oldu bir doktora daha gitseydin... Allahın takdiri canım miniklerin seçana şefaatçi olacak. Tekrar aramızda olacaksın inşallah. İnan senin yaşadıklarını anlayabiliyorum hiç yaşamama rağmen.

Ben de rüyamda düşükle alakakalı olaylar gördüm raporum bitti yatış verdiler bugün usrın heyet alıyorum ben de. Benimde szaldı ama iştah az canım. Bu haftadan sonra dikkat etmemiz lazım.

Son düzenleme:
Dün giremedim nasılsınız canlar ... Benim baya sinirlerim geriliyo evdeyim artık kaba etlerim ağrımaya başladı uzanmaktan ... Ve obsesiflik vardı zaten gebelikten önce iyiydim ama şimdi çok kötü sinir bende tavan yaptı kavga gürültü engelleyemiyorum bir kere sinirlenirsem arkası geliyor ... Panik atak gibi nefesim daralıyo.. Eşimde sanki numara yapıyorum gibi konuşuyo ya da bana öyle geliyo kendime vurdum dün iki defa sinir krizi geçirdim. sinirimden sabah yine tartıştık ilaç kullansam mı düşük dozda ya çok kızıyorum sonra bebeğe bi şey olcak diye ...
Ya bu tiroit zaten bana sinir yapıyo ama çekmeyen bilmez valla ya. Ben stres kanama alanı bulantı yatıyorum eve geliyo sert sert konuşuyo anlayış bekliyo her lafım batıyo...eve de gelmiyo arkadaşında ders çalışıyo zaten annemle anlaşamıyoruz delircem valla.

Kızlar karnı çıkan var mı yaa? Ben normalde zayıf bir insan değildim göbeğim de vardı ama şimdi çok insan anlıyor hamile olduğumu
benim de çıktı karnım. karnıma top koymuşşun gibi yusyuvarlak :) herkes erken çıkmış diyor. ben de kilolu değilimdir normalde

ay hadi guzel haberlerle dön lutfen ögrende gel bende siradayim ptesi ikili testim var :))

Bende de hipotiroid var ama sinir yapmadı hiç bi zaman. Sakin olmaya çalış canım en güzel günlerini kabusa çevirme. Her sinirlendiğinde rahim kasılıyor bebişini düşünürsen daha sakin olursun bence. Eşin de belki sıkıldı bu durumdan ondan eve gelmiyor bide öyle düşün. Annenide kaçırma bence psikolojik yardım alsan faydası olur daha rahat geçirirsin bu dönemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…