2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kartal,maltepe ve ünraniye devlet hastaneleri elden randevu veriyor kadın doguma randevu alacaksın ikili test için gün varsa onlar verecek zeynep kamil ise ikili test için mhrs den randevu veriyor gece 12 de arayıp ikili test randevusu alabilirsin

Benim kremlerim geldi kızlar :)
Karnım fena kaşınıyor zaten 1 haftadır büyüyor az az

Eklentiler

• 20151123_134744.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 76

bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canım, ense ölçme işlemini kadın doğum doktorum yapacak zannediyordum ben.

Doktor bana folic asid yerine vinalac immunitum verdi. İçinde bir sürü vitamin mineral yanında insan probiyotik laktik asid baktetisi de varmış. Bebek bağışıklığı için. Doktorlarınıza sorabilirsiniz.

Ya teşekkür ederim canım... Ama elimde değil haklısın .. eşim subaylığa hazırlanıyor eve gelip hemen çıkıyor o yüzden.. Evde olsa biraz daha sakin olurum ama ben de bütün gün sıkılıyorum zaten. Hep ilaç diyolar doktorlar ama terapi almayı düşünüyorum bulabilirsem gerçekten herkese kolay hamilelikler diliyorum ya. Allah yardım etsin herkese.

Son düzenleme:
Melosum sağol... Evet canım değerlerim yüksek çıktı baya bi ilaç kullandım yeni düzeldi haklısın canım ...

İlaç alma ama terapinin gerçekten faydasını görürsün. Bir an önce başla bence kendinide daha iyi hissedersin canım. Eşinlede konuşmayı dene biraz vakit ayırsın sana. Eş desteği çok önemli.

Devletteki ultrasonlar harbi daha iyi ya :)) bi de biraz konuşsalar :)) 7-8-9 da sağdaydı kız diyodum ama ... Meraktayız.. )
Tombişleşmiş benim gibi 11+5 :)
Bak bu konuda asla hakkını yemem devletteki ultrasonlar harika ben her hafta gidiyorum basıma gelenleri az çok biliyorsun ekipman süper ama kullanan beceriksiz ha iyi doktor yok mu var şansına denk gelirse bana iki tane gelmişti Allah razı olsun onlardan. Aynı gün hem özele hem devlete gittim ikisinin ultrason kagıdı elimde çok farklı maşallah eli ayagı belli olmuş inşallah benimde bu hafta belli olur

arkadaşlar konuyu değiştiriyorum ama aranızda kabızlık için ilaç kullanan var mı? randevum perşembe günü perşembeye kadar kabızlıktan ölmezsem iyidir.. lifli beslenme bol su içme kuru kayısı hiçbiri fayda etmiyo çektiğim acıyı anlatamam doğum sancısı bundan kötü olamaz herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…