2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..3 yaşında kızımda buluyorum teselliyi..Rabbim kızıma sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin..bütün evlatlarımızla beraber inşallah..

Cumartesi kanamam oldu 11 haftalıkken..muayene sonucunda hem bebeklerimin ikiz olduğunu hem de kalplerinin durduğunu öğrendim..yıkıldım tabi ikiz olmasına ayrıca üzüldüm..ikizler tek kesede olduğu için 6 haftalık muayenede tekil gebelik olduğu söylenmişti..neden kalplerinin durduğu şimdilik bilinmiyor..hayırlısı böyleymiş..Rabbim in bi bildiği var demekki..ama annelik psikolojisi bağlanıyosun bi şekilde..inşallah bi daha böyle bi acı yaşamam kimsede yaşamaz..
Hepinize sağlıklı, hayırlı doğumlar diliyorum...

Aynen öyle canım :))) pembeleri al şimdiden çok tatlımoluyılar ya :))
yatiyorm benn riskli geciyo cnm alsverisi bile annemler yapck bole giderse oyuzdenn sende sinirlenme bosver beterin beteri var biraz olumlu dusun bizm.gbi bebegi olsun die ugrasan nekdr insanlar var ole dusun rahimini kasar sinirlenmek en azndan 9ay kendine izin ver dua oku sinirlendkce bebegni kucagna alnca hepsi gecicek

Bende ağladım kızımda daha cesurmusum bi yaptırıyim diyorum herseye hazırlıklı olmak için bide yapmıyim diyorum

bende yasadm tuwalete girmek istemiodm ayni hemoroid oldu oyle kotuki ama gecti 10.haftada fln kalmadi hic ama ben suyu bayga fazlalastrdim muz flnn yemedim corba ictm bol bol zeytinyagi surdum wc den once cok rahat edersin dene cnm

Kızlarr cinsiyeti öğrenince hemen alışverişe başlayacakmısınız ben son aylara bırakmayı düşünmüyorum çünkü ev kredisi ödüyoruz bi anda 1000 2000 tl harcama durumum yok. Birikim zaten olmuyor her ay bişeyler alarak başlamak istiyorum. Çok erken birşey olursa üzülürsün fikrine katılmıyorum. O benim yavrum birkaç kıyafeti olsada olmasada üzüntü değişmez. Allah esirgesin tabiki... Zaten 6 ay kaldı her maaştan biraz harcasam anca hazırlarım :/

bende yasadm tuwalete girmek istemiodm ayni hemoroid oldu oyle kotuki ama gecti 10.haftada fln kalmadi hic ama ben suyu bayga fazlalastrdim muz flnn yemedim corba ictm bol bol zeytinyagi surdum wc den once cok rahat edersin dene cnm
çok sağol canım zeytinyagı sürmek aklıma gelmemişti zaten çatlak var makatta inşallah iyi gelir en azından doktora gidinceye kadar..

bencede cnm kiyafetle uzuntu degsmez allah korusun hepimizi en mantklisi en aznindan ele gelicek seyleri alsan yukun kalmaz doguma yakin

Bende ağladım kızımda daha cesurmusum bi yaptırıyim diyorum herseye hazırlıklı olmak için bide yapmıyim diyorum
doktorlar bazen korkutabiliyorlar işte bizim canımızdan bi parça ama onlar için o kadar sıradan o kadar kolay ki.. sen içini ferah tut hiç öyle kötü şeyler düşünme bebeğin olumsuz etkilenir stres olursan..

Çok saol içimi ferahlattin biraz olsun bide doktor bana diyo sen niye hamile kaldın senin hamile kalmaman gerekiyo şeker hastasısın sanki ben çok biliyorum da şeker hastası oldugumu

Benim hemoroid değil anal fissür sıkıntım var hatta konu bile açtım bilirim acısını az buçuk botox yaptırmıştım rahatlasin diye 3 ayım bitsin yine yaptiracagim. Daflon diye bir ilaç var hemoroid için dr daniş ben gece sıcak suya 3 kayısı veya 2 incir koyuyorum sabah suyu nu içip tanelerini yiyorum çok iyi geliyor birde hoşaf yap elini altında dursun.Benim sorunumda folikasid yüzünden azmisti iyice çok geçmiş olsun

bencede cnm kiyafetle uzuntu degsmez allah korusun hepimizi en mantklisi en aznindan ele gelicek seyleri alsan yukun kalmaz doguma yakin

Kesinlikle canim herkes genelde almayin son hafta alin diyo aldiklarimizi bebek kullanmis olmuyor ayrica servet odemioruzki verecegimiz 300 500 tl birine hediye ederim en fazla... asil almazsam zorlanicam suan bile uzun saatler gezemiyorum ya midem bulanio ya yoruluyorum son aylar gezebilecegimi pek sanmiyorum ve icine sinerek aliosun bikac gunle sinirlayinca aceleye gelicektir

Ben süt mısır, kara lahana yiyince kolayca cıkıyorum ama sana tavsiyem yaş ceviz tam mevsimi bul bol su ile tüket tertemiz olur için

Diger testlerde çıkar canım ama şeker gerçekten öpk önemli mutlaka kontrol altına al

Aynen canım öyle haklısın bundan sonra daha sık dua edicem geçmişi geçmişte bırakıcam... Sende merak etme canım benim 5.haftadan bunyana kanama alanım var daha bebek yokken bile vardı kocaman keseden büyük hemen altında bak kanamasız atlattım doktor olabilir kanama çok olmadıkça hast. Bile gitme demişti sen de atlatacaksın annişi :)) kanamalara rağmen bir şey olnuyor bebeklere sağlıklılar demk ki çok şükür öyle olnların. Netten bakarsın sende cicşlere daha uygun hemm :))

Doktora bak yaa hiç bişeyden haberi yok galiba. Doktoruma dedim ki 2 li tarama kötü çıkarsa bebekte bişey olacağını sanmıyorum ama mecbur yaptırmak zorunda kalıcağım için, amniyosentez den korkuyorum dedim. Oda bana dedi ki artık su alma kalmadı çünkü bebeğe enfeksiyon geçme riski yüksek bi çok doktor davalık olduğu için artık 2000 lirayı veriyosun zaten su almada öyle bişey, anneden kan alınıyo, amerikaya gönderiliyor sonuç 1 haftada geliyor dedi. Boşu boşuna korkutmuş artık kolay yöntemi var.

Hadi ya amerikaya :)) amniyosentezi ben de düşündüm ya nasıl alacaklar falan bir şey olursa diye sevindim bak bunu duyduğuma..

benimkisi de anal fissür daha önce kolonoskopi olmuştum öyle teşhis koyuldu artı bide iç hemoroid varmış. aç karnına mı içiliyor kayısı canım?

Hadi ya amerikaya :)) amniyosentezi ben de düşündüm ya nasıl alacaklar falan bir şey olursa diye sevindim bak bunu duyduğuma..
Tabi tabi için rahat olsun canım amniyosentez hem tehlikeli bebek için aynı zamanda düşük riski de var ve çokta zor bi işlem zaten. Onunda kolayını bulmuş olmaları güzel olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…