- 16 Nisan 2012
- 2.331
- 7.310
- 158
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #10.981
Kızlar aranızdan ayrılıyorum..çok üzgünüm..bebeklerimi(ikizlerimi) kaybettim..çok kötüyüm, içimde kocaman Bi boşluk var şimdi..bende haziran annesi olacaktım ama olmadı..hiç beklemiyordum bunları yaşayacağımı, çok bağlanmışım bebeklerime..darmadağınığım..yaşadığım üzüntüyü kelimelerle anlatamıyorum..Allah bu duyguları bana yaşatmaz bidaha inşallah..duanıza çok ihtiyacım var..
Hepinize hayırlı sağlıklı mutlu doğumlar diliyorum.
Kendinize iyi bakın..
yatiyorm benn riskli geciyo cnm alsverisi bile annemler yapck bole giderse oyuzdenn sende sinirlenme bosver beterin beteri var biraz olumlu dusun bizm.gbi bebegi olsun die ugrasan nekdr insanlar var ole dusun rahimini kasar sinirlenmek en azndan 9ay kendine izin ver dua oku sinirlendkce bebegni kucagna alnca hepsi gecicekAynen öyle canım :))) pembeleri al şimdiden çok tatlımoluyılar ya :))
Bende ağladım kızımda daha cesurmusum bi yaptırıyim diyorum herseye hazırlıklı olmak için bide yapmıyim diyorumahh canım iki hafta önce mahalledeki polikniğine gitmiştim ben de.. ultrasonda herşey yolunda hatta kıpır kıpırdı bebeğim. ikili test yaptırmasam olur mu dedim. bence yaptır dedi doktor özürlüyse aldırırsın dedi. ben o kadar duygulandım ki yüzde yüz özürlü bile çıksa ben aldıramam dedim. özürlü bi çocuğa bakmak kolay mı sanıyosun sen falan dedi doktor inanki hastaneden çıktığımda hıçkıra hıçkıra ağlıyordum.. ben yaptırmıycam ikili test falan tabiki kendi düşüncem yine de sen bilirsin ama aldırmıycam diyen birisi için çok gerekli değil bence..
bende yasadm tuwalete girmek istemiodm ayni hemoroid oldu oyle kotuki ama gecti 10.haftada fln kalmadi hic ama ben suyu bayga fazlalastrdim muz flnn yemedim corba ictm bol bol zeytinyagi surdum wc den once cok rahat edersin dene cnmtavsiyeler için çok sağolun kızlar kuru erik zeytinyağı bunları da deneyeceğim. gercekten çok kötüyüm Allah kimseye yaşatmasın zaten hemoroid yıllardır vardı şimdi afedersiniz kan geliyo kabızlık yüzünden. sizler de çok dikkat edin daha çok su içmek lazım sanırım
çok sağol canım zeytinyagı sürmek aklıma gelmemişti zaten çatlak var makatta inşallah iyi gelir en azından doktora gidinceye kadar..bende yasadm tuwalete girmek istemiodm ayni hemoroid oldu oyle kotuki ama gecti 10.haftada fln kalmadi hic ama ben suyu bayga fazlalastrdim muz flnn yemedim corba ictm bol bol zeytinyagi surdum wc den once cok rahat edersin dene cnm
bencede cnm kiyafetle uzuntu degsmez allah korusun hepimizi en mantklisi en aznindan ele gelicek seyleri alsan yukun kalmaz doguma yakinKızlarr cinsiyeti öğrenince hemen alışverişe başlayacakmısınız ben son aylara bırakmayı düşünmüyorum çünkü ev kredisi ödüyoruz bi anda 1000 2000 tl harcama durumum yok. Birikim zaten olmuyor her ay bişeyler alarak başlamak istiyorum. Çok erken birşey olursa üzülürsün fikrine katılmıyorum. O benim yavrum birkaç kıyafeti olsada olmasada üzüntü değişmez. Allah esirgesin tabiki... Zaten 6 ay kaldı her maaştan biraz harcasam anca hazırlarım :/
doktorlar bazen korkutabiliyorlar işte bizim canımızdan bi parça ama onlar için o kadar sıradan o kadar kolay ki.. sen içini ferah tut hiç öyle kötü şeyler düşünme bebeğin olumsuz etkilenir stres olursan..Bende ağladım kızımda daha cesurmusum bi yaptırıyim diyorum herseye hazırlıklı olmak için bide yapmıyim diyorum
Çok saol içimi ferahlattin biraz olsun bide doktor bana diyo sen niye hamile kaldın senin hamile kalmaman gerekiyo şeker hastasısın sanki ben çok biliyorum da şeker hastası oldugumudoktorlar bazen korkutabiliyorlar işte bizim canımızdan bi parça ama onlar için o kadar sıradan o kadar kolay ki.. sen içini ferah tut hiç öyle kötü şeyler düşünme bebeğin olumsuz etkilenir stres olursan..
Benim hemoroid değil anal fissür sıkıntım var hatta konu bile açtım bilirim acısını az buçuk botox yaptırmıştım rahatlasin diye 3 ayım bitsin yine yaptiracagim. Daflon diye bir ilaç var hemoroid için dr daniş ben gece sıcak suya 3 kayısı veya 2 incir koyuyorum sabah suyu nu içip tanelerini yiyorum çok iyi geliyor birde hoşaf yap elini altında dursun.Benim sorunumda folikasid yüzünden azmisti iyice çok geçmiş olsuntavsiyeler için çok sağolun kızlar kuru erik zeytinyağı bunları da deneyeceğim. gercekten çok kötüyüm Allah kimseye yaşatmasın zaten hemoroid yıllardır vardı şimdi afedersiniz kan geliyo kabızlık yüzünden. sizler de çok dikkat edin daha çok su içmek lazım sanırım
bencede cnm kiyafetle uzuntu degsmez allah korusun hepimizi en mantklisi en aznindan ele gelicek seyleri alsan yukun kalmaz doguma yakin
Ben süt mısır, kara lahana yiyince kolayca cıkıyorum ama sana tavsiyem yaş ceviz tam mevsimi bul bol su ile tüket tertemiz olur içintavsiyeler için çok sağolun kızlar kuru erik zeytinyağı bunları da deneyeceğim. gercekten çok kötüyüm Allah kimseye yaşatmasın zaten hemoroid yıllardır vardı şimdi afedersiniz kan geliyo kabızlık yüzünden. sizler de çok dikkat edin daha çok su içmek lazım sanırım
Diger testlerde çıkar canım ama şeker gerçekten öpk önemli mutlaka kontrol altına alMerhaba kızlar bu gün perinatolojiye gittim doktor moralimi bozdu şekerin yüksek ikili test yaptırmak istiyormusun dedi eğer bebekte bi sorun çıkarsa su alıyoruz bebeği almaya kadar gidiyo dedi çok üzüldümkorktum
Aynen canım öyle haklısın bundan sonra daha sık dua edicem geçmişi geçmişte bırakıcam... Sende merak etme canım benim 5.haftadan bunyana kanama alanım var daha bebek yokken bile vardı kocaman keseden büyük hemen altında bak kanamasız atlattım doktor olabilir kanama çok olmadıkça hast. Bile gitme demişti sen de atlatacaksın annişi :)) kanamalara rağmen bir şey olnuyor bebeklere sağlıklılar demk ki çok şükür öyle olnların. Netten bakarsın sende cicşlere daha uygun hemm :))yatiyorm benn riskli geciyo cnm alsverisi bile annemler yapck bole giderse oyuzdenn sende sinirlenme bosver beterin beteri var biraz olumlu dusun bizm.gbi bebegi olsun die ugrasan nekdr insanlar var ole dusun rahimini kasar sinirlenmek en azndan 9ay kendine izin ver dua oku sinirlendkce bebegni kucagna alnca hepsi gecicek
Doktora bak yaa hiç bişeyden haberi yok galiba. Doktoruma dedim ki 2 li tarama kötü çıkarsa bebekte bişey olacağını sanmıyorum ama mecbur yaptırmak zorunda kalıcağım için, amniyosentez den korkuyorum dedim. Oda bana dedi ki artık su alma kalmadı çünkü bebeğe enfeksiyon geçme riski yüksek bi çok doktor davalık olduğu için artık 2000 lirayı veriyosun zaten su almada öyle bişey, anneden kan alınıyo, amerikaya gönderiliyor sonuç 1 haftada geliyor dedi. Boşu boşuna korkutmuş artık kolay yöntemi var.Merhaba kızlar bu gün perinatolojiye gittim doktor moralimi bozdu şekerin yüksek ikili test yaptırmak istiyormusun dedi eğer bebekte bi sorun çıkarsa su alıyoruz bebeği almaya kadar gidiyo dedi çok üzüldümkorktum
Hadi ya amerikaya :)) amniyosentezi ben de düşündüm ya nasıl alacaklar falan bir şey olursa diye sevindim bak bunu duyduğuma..Doktora bak yaa hiç bişeyden haberi yok galiba. Doktoruma dedim ki 2 li tarama kötü çıkarsa bebekte bişey olacağını sanmıyorum ama mecbur yaptırmak zorunda kalıcağım için, amniyosentez den korkuyorum dedim. Oda bana dedi ki artık su alma kalmadı çünkü bebeğe enfeksiyon geçme riski yüksek bi çok doktor davalık olduğu için artık 2000 lirayı veriyosun zaten su almada öyle bişey, anneden kan alınıyo, amerikaya gönderiliyor sonuç 1 haftada geliyor dedi. Boşu boşuna korkutmuş artık kolay yöntemi var.
benimkisi de anal fissür daha önce kolonoskopi olmuştum öyle teşhis koyuldu artı bide iç hemoroid varmış. aç karnına mı içiliyor kayısı canım?Benim hemoroid değil anal fissür sıkıntım var hatta konu bile açtım bilirim acısını az buçuk botox yaptırmıştım rahatlasin diye 3 ayım bitsin yine yaptiracagim. Daflon diye bir ilaç var hemoroid için dr daniş ben gece sıcak suya 3 kayısı veya 2 incir koyuyorum sabah suyu nu içip tanelerini yiyorum çok iyi geliyor birde hoşaf yap elini altında dursun.Benim sorunumda folikasid yüzünden azmisti iyice çok geçmiş olsun
Hayır birçok hastane kendi içinde devam eden hastalarına elden randevu veriyor ama zeynep kamil dışardan randevu kabul ediyor Eki Görüntüle 1697833
Tabi tabi için rahat olsun canım amniyosentez hem tehlikeli bebek için aynı zamanda düşük riski de var ve çokta zor bi işlem zaten. Onunda kolayını bulmuş olmaları güzel olmuş.Hadi ya amerikaya :)) amniyosentezi ben de düşündüm ya nasıl alacaklar falan bir şey olursa diye sevindim bak bunu duyduğuma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?