2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Tabi tabi için rahat olsun canım amniyosentez hem tehlikeli bebek için aynı zamanda düşük riski de var ve çokta zor bi işlem zaten. Onunda kolayını bulmuş olmaları güzel olmuş.
Ve karında çok ağrı yapıyor.. kuzenim yaptırdım o yıllar oldu hala ağrıyormuş

günaydın canım, bende bu şekilde olduğunu bilmiyordum devlette yaptırırım diye düşünüyordum şok oldum sabah sabah ben anadolu yakasındayım burasıda mı öyle acaba :S
Sanirim ben perinatologa gidemicem sadece normal ultrasondan ense kalınlığına bakılıp kan testi yaptiririm..bana yakın hastanelerde perinatolog yokmuş özelde de 400 lira çok pahalı Allah in izniyle sağlıklıdır bebislerimiz çok düşünüp stres olmayalim kaçıncı haftandasın?

Şu yazdıkların bana inanılmaz moral oldu :) hamileliğimin başından beri hiç kusmadım ama çok fena şekilde midem bulanıyor, hiç geçmeden azalmadan.. sabah kahvaltıdan sonra başlıyor akşam yatana kadar.. Geceyse göğüslerimin acısından uykumdan uyanıyorum, hareket ettiğimde inanılmaz canım yanıyor. Doktorum 10. haftadan sonra azalacak bunlar dedi ama insan bilemiyor tabi.. Şimdi sen geçti deyince yüzüm güldü resmen :)

7+5 teyim test için daha zamanım var ama kafama takıldı.. Allah hepimizin yardımcısı olsun canım, bu devirde herşey çok pahalı insan ne yapacağını şaşırıyor valla..

7+5 teyim test için daha zamanım var ama kafama takıldı.. Allah hepimizin yardımcısı olsun canım, bu devirde herşey çok pahalı insan ne yapacağını şaşırıyor valla..
Canım senin daha erkenmis halledersin inşallah..Aynen çok pahalı devlet yapıyo ne güzel ama yakınımda yok malesef

Öksürük azaldı boğaz ve kulak ağrısı başladı dr gittim gargara ve parol verdi, mide bulantim çok çok azaldı şükür ama birazcık rahatlasam birsey bitiyor bir diğeri başlıyor konuşamiyorum o derece kötüyum ve önerilere açığım bebeğim iyi olsun yeter de azıcık ta bana güzel Allah'ım

Tabi tabi için rahat olsun canım amniyosentez hem tehlikeli bebek için aynı zamanda düşük riski de var ve çokta zor bi işlem zaten. Onunda kolayını bulmuş olmaları güzel olmuş.
Aynen canım iğne falanla mı akıyolar hep soru işaretiydi çok iyi olmuş ..

Evet yaptıran arkadaşlarım oldu. Halada var kan tahlilini her doktor söylemiyor mu bilmiyormu ya da pahalımı geliyor bilmiyorum ama çok tehlikeli.

Kan tahlilini tr de analiz etmiyor, yurtdışına gönderiyorlar. Çok daha fiyatlı oluyor malesef ve her hastane/ doktorun da orayla anlaşması olmadığı için mecburen bu işlem öneriliyor

Kan tahlilini tr de analiz etmiyor, yurtdışına gönderiyorlar. Çok daha fiyatlı oluyor malesef ve her hastane/ doktorun da orayla anlaşması olmadığı için mecburen bu işlem öneriliyor
Onu yazdım zaten 2000 tl özel labaratuarda yapılıyor kişiye kalmış bişey yani. Amerikaya yollanıyor tahlil ordan geliyor sonuç.

Onu yazdım zaten 2000 tl özel labaratuarda yapılıyor kişiye kalmış bişey yani. Amerikaya yollanıyor tahlil ordan geliyor sonuç.

Kızlar :)
Yine degisik birşeyle karsınızdayım.
Beslenme listesi mi yapsak.
Saglıklı beslenme yani.
Çok kilo almadan tamamlayalım diye :)
Ben çok takntılıyım bu kilo muhabbetine.
Canım birsey çekse bile tadıyorm sadece öyle çok yemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…