2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
canim ben varim. hayatim boyunca hep kilo aldim verdim aldim verdim en son aldim ve ustune surpriz bi sekilde hamile kaldim. doktorum 9-11 kilo arasi en fazla tamamlami istedi ayrica dikkat etmemi cunku fazla kilo her acidan risk. sen yinede sanslisin zayifsin bunyen sanmiyorum cok kiloyu kabul edecegini..

canım sabah ac karna kabuklu elma yesen birde mutlaka yürüyüş yapsan en azından bi on dk lık beni bu rahatlattı

Benim bünyem kilo almaya cok müsait :)
69 kg bir ara :) prolaktinim yüksekti şart koşmuştum kendime. Prolakton dusunce hamilr kalırım ozamana kdr da kg vermem gerek diye.
Veee sonuç gunde 6 km yürüyüş aburcubur hamur ekmek fln yok 3 lt mecbur su. 2 bucuk ayda 62 oldum :) hedefim 55 ti ama hamile oldugumu ogrendim ve yuruyusu bıraktım. Kısmetse 3 ay bitsin hamile pilatesine başlamk istiyorum.
Ama düşüncem hepimiz saglıklı beslenelim ki kg lar bebislere gitsin bize degil :) 6-7 kg alsak yeter diye dusunuyorum

Benim doktorum en son kontrolumde ikili test adinda bi tarama var yaptirmayan cok bebegin %100 olmayan down sendrpmunu tesbit edebiliyor dedi bizim icin onemli degil sadece yaptirmak istersen burdayiz dedi bende yaptirmadim sonucta bu garanti dgl

canim alcaz kilo normal olcude hemen verirz merak etme emziren ztn hemen veriyo ye gonlunce can tasiyoruz liste iyi fikir herkes bildgni yazsa unutan hatirlar yer hemde

canim alcaz kilo normal olcude hemen verirz merak etme emziren ztn hemen veriyo ye gonlunce can tasiyoruz liste iyi fikir herkes bildgni yazsa unutan hatirlar yer hemde
Cnm amacm bebislere yarasn yediklerimiz bize degil.
Saglıklı beslenme. Illaki zararlı şeyler cnmiz ister :) ama tadmlık olursa fenaaaa

Bana hediye geldi eve bile sokmadim besiginide dogduktan sonra alicam bisey olursa diye degil saglikla o dogsun gerisi gelir bnde yuksek miktarda ev kredisi oduyorum isedd gidemiyorm skntli biraz zamnalrm bide bebek yaz bebegi olacagi icin buyuk masraflar istemiyor

Allah hayırlı eylesin canim benim de kızım olacak inşallah

Cnm amacm bebislere yarasn yediklerimiz bize degil.
Saglıklı beslenme. Illaki zararlı şeyler cnmiz ister :) ama tadmlık olursa fenaaaa
Benim mide bulantilarim yuzundrn nerdryse gunde 1 ekmekten fazlasini yiyorum3. Aydan snra doktorlar ztn ne yenmesi gerektgini syluyor bnm doktorumda cok kilo alma dedi her gittihimdd ztn olcuyo kilomu suan 60 im en kptu 70 olurum diyorm

bencede saglikli beslenmek en guzeli illaki kacamaklr falan olacak istersn bu konuda degil bu tipicin altina bir 2016 hziran annesi beslenme listesi yapalim.
al sana öncesi ve sonrasi dugun zamani verdigim kilo tabi kollar yetismedi sarkti.. 10 ay sonrasinda birazini geri aldim suan kiloluyum ama bu önceki resimde gibi deil tabi

Snde ust var biraz sanirim bacaklar cok toplu dgl bnmde ust hic yok alt masallah

Ben de varım ama diyetisyene gitmekte mantıklı bulantının azaldığı şu dönemlerde.

Canım 3 ayın dolmasını beklemene gerek yok. Hamile pilatesine ne zaman gidebileceğimi doktoruma sormuştum daha 8 haftalıkken falan. Beklemene gerek yok başlayabilirsin zaten karın çalışılmıyor hafif oluyor sakıncası yok dedi. Ben zayıfım ama sağlık için pilatese gidiyodum daha zinde oluyor insan bel sırt ağrılarım vardı geçmişti duruşu bile değişiyor insanın çok seviyorum pilatesi.

:) valla durumum çok şükür iyi ama diyetisyene para harcayamam.
Internete yazılan şeyleri tekrarliyorlar surekli
O da doğru takip edebilirsin ama ben öncesinde diyetisyenle en uzun diyetimi yaptım fazla acıkmadan ben uğraşamıyorum araştırma falan ama hamilelikte araştırmak önemli dediğin gibi

Türkiyeye gitigimde hamilelik platesi cd si alırım anca ozaman. Burda yok cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…