- 1 Mart 2015
- 1.411
- 1.105
- 53
- 37
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #11.021
canim ben varim. hayatim boyunca hep kilo aldim verdim aldim verdim en son aldim ve ustune surpriz bi sekilde hamile kaldim. doktorum 9-11 kilo arasi en fazla tamamlami istedi ayrica dikkat etmemi cunku fazla kilo her acidan risk. sen yinede sanslisin zayifsin bunyen sanmiyorum cok kiloyu kabul edecegini..Kızlar :)
Yine degisik birşeyle karsınızdayım.
Beslenme listesi mi yapsak.
Saglıklı beslenme yani.
Çok kilo almadan tamamlayalım diye :)
Ben çok takntılıyım bu kilo muhabbetine.
Canım birsey çekse bile tadıyorm sadece öyle çok yemem.
canım sabah ac karna kabuklu elma yesen birde mutlaka yürüyüş yapsan en azından bi on dk lık beni bu rahatlattıarkadaşlar konuyu değiştiriyorum ama aranızda kabızlık için ilaç kullanan var mı? randevum perşembe günü perşembeye kadar kabızlıktan ölmezsem iyidir.. lifli beslenme bol su içme kuru kayısı hiçbiri fayda etmiyo çektiğim acıyı anlatamam doğum sancısı bundan kötü olamaz herhalde...
Benim bünyem kilo almaya cok müsait :)canim ben varim. hayatim boyunca hep kilo aldim verdim aldim verdim en son aldim ve ustune surpriz bi sekilde hamile kaldim. doktorum 9-11 kilo arasi en fazla tamamlami istedi ayrica dikkat etmemi cunku fazla kilo her acidan risk. sen yinede sanslisin zayifsin bunyen sanmiyorum cok kiloyu kabul edecegini..
Benim doktorum en son kontrolumde ikili test adinda bi tarama var yaptirmayan cok bebegin %100 olmayan down sendrpmunu tesbit edebiliyor dedi bizim icin onemli degil sadece yaptirmak istersen burdayiz dedi bende yaptirmadim sonucta bu garanti dglMerhaba kızlar bu gün perinatolojiye gittim doktor moralimi bozdu şekerin yüksek ikili test yaptırmak istiyormusun dedi eğer bebekte bi sorun çıkarsa su alıyoruz bebeği almaya kadar gidiyo dedi çok üzüldümkorktum
canim alcaz kilo normal olcude hemen verirz merak etme emziren ztn hemen veriyo ye gonlunce can tasiyoruz liste iyi fikir herkes bildgni yazsa unutan hatirlar yer hemdeKızlar :)
Saglıklı beslenme yani.
Cnm amacm bebislere yarasn yediklerimiz bize degil.canim alcaz kilo normal olcude hemen verirz merak etme emziren ztn hemen veriyo ye gonlunce can tasiyoruz liste iyi fikir herkes bildgni yazsa unutan hatirlar yer hemde
Bana hediye geldi eve bile sokmadim besiginide dogduktan sonra alicam bisey olursa diye degil saglikla o dogsun gerisi gelir bnde yuksek miktarda ev kredisi oduyorum isedd gidemiyorm skntli biraz zamnalrm bide bebek yaz bebegi olacagi icin buyuk masraflar istemiyorKızlarr cinsiyeti öğrenince hemen alışverişe başlayacakmısınız ben son aylara bırakmayı düşünmüyorum çünkü ev kredisi ödüyoruz bi anda 1000 2000 tl harcama durumum yok. Birikim zaten olmuyor her ay bişeyler alarak başlamak istiyorum. Çok erken birşey olursa üzülürsün fikrine katılmıyorum. O benim yavrum birkaç kıyafeti olsada olmasada üzüntü değişmez. Allah esirgesin tabiki... Zaten 6 ay kaldı her maaştan biraz harcasam anca hazırlarım :/
Allah hayırlı eylesin canim benim de kızım olacak inşallahcanım benım hcg 60.. bişe çıkmıstı geçen pazartesi...ve dr um kesinlikle kız demişti..kendisi perinatolog..ultrasonları cok detaylı gösteriyor..ben hatta kesin mi dedim:) o da %99.9 ddedi:)..sağlıkla alalım kucağımıza inşaallah...
Benim mide bulantilarim yuzundrn nerdryse gunde 1 ekmekten fazlasini yiyorum3. Aydan snra doktorlar ztn ne yenmesi gerektgini syluyor bnm doktorumda cok kilo alma dedi her gittihimdd ztn olcuyo kilomu suan 60 im en kptu 70 olurum diyormCnm amacm bebislere yarasn yediklerimiz bize degil.
Saglıklı beslenme. Illaki zararlı şeyler cnmiz ister :) ama tadmlık olursa fenaaaa
bencede saglikli beslenmek en guzeli illaki kacamaklr falan olacak istersn bu konuda degil bu tipicin altina bir 2016 hziran annesi beslenme listesi yapalim.Benim bünyem kilo almaya cok müsait :)
69 kg bir ara :) prolaktinim yüksekti şart koşmuştum kendime. Prolakton dusunce hamilr kalırım ozamana kdr da kg vermem gerek diye.
Veee sonuç gunde 6 km yürüyüş aburcubur hamur ekmek fln yok 3 lt mecbur su. 2 bucuk ayda 62 oldum :) hedefim 55 ti ama hamile oldugumu ogrendim ve yuruyusu bıraktım. Kısmetse 3 ay bitsin hamile pilatesine başlamk istiyorum.
Ama düşüncem hepimiz saglıklı beslenelim ki kg lar bebislere gitsin bize degil :) 6-7 kg alsak yeter diye dusunuyorum
Snde ust var biraz sanirim bacaklar cok toplu dgl bnmde ust hic yok alt masallahbencede saglikli beslenmek en guzeli illaki kacamaklr falan olacak istersn bu konuda degil bu tipicin altina bir 2016 hziran annesi beslenme listesi yapalim.
al sana öncesi ve sonrasi dugun zamani verdigim kilo tabi kollar yetismedi sarkti.. 10 ay sonrasinda birazini geri aldim suan kiloluyum ama bu önceki resimde gibi deil tabi
Eki Görüntüle 1698091
Eki Görüntüle 1698092
Ben de varım ama diyetisyene gitmekte mantıklı bulantının azaldığı şu dönemlerde.Kızlar :)
Saglıklı beslenme yani.
cnm bende bi omuz var cok genisim birde gögusler kucuk olsa daha ince görunurdum..Snde ust var biraz sanirim bacaklar cok toplu dgl bnmde ust hic yok alt masallah
Canım 3 ayın dolmasını beklemene gerek yok. Hamile pilatesine ne zaman gidebileceğimi doktoruma sormuştum daha 8 haftalıkken falan. Beklemene gerek yok başlayabilirsin zaten karın çalışılmıyor hafif oluyor sakıncası yok dedi. Ben zayıfım ama sağlık için pilatese gidiyodum daha zinde oluyor insan bel sırt ağrılarım vardı geçmişti duruşu bile değişiyor insanın çok seviyorum pilatesi.Benim bünyem kilo almaya cok müsait :)
69 kg bir ara :) prolaktinim yüksekti şart koşmuştum kendime. Prolakton dusunce hamilr kalırım ozamana kdr da kg vermem gerek diye.
Veee sonuç gunde 6 km yürüyüş aburcubur hamur ekmek fln yok 3 lt mecbur su. 2 bucuk ayda 62 oldum :) hedefim 55 ti ama hamile oldugumu ogrendim ve yuruyusu bıraktım. Kısmetse 3 ay bitsin hamile pilatesine başlamk istiyorum.
Ama düşüncem hepimiz saglıklı beslenelim ki kg lar bebislere gitsin bize degil :) 6-7 kg alsak yeter diye dusunuyorum
Baya zayıflamışın maşallah ... Ben de de üst var bacaklara göre göğüs pek yok ama ..cnm bende bi omuz var cok genisim birde gögusler kucuk olsa daha ince görunurdum..
:) valla durumum çok şükür iyi ama diyetisyene para harcayamam.Ben de varım ama diyetisyene gitmekte mantıklı bulantının azaldığı şu dönemlerde.
O da doğru takip edebilirsin ama ben öncesinde diyetisyenle en uzun diyetimi yaptım fazla acıkmadan ben uğraşamıyorum araştırma falan ama hamilelikte araştırmak önemli dediğin gibi:) valla durumum çok şükür iyi ama diyetisyene para harcayamam.
Internete yazılan şeyleri tekrarliyorlar surekli
Türkiyeye gitigimde hamilelik platesi cd si alırım anca ozaman. Burda yok cnm.Canım 3 ayın dolmasını beklemene gerek yok. Hamile pilatesine ne zaman gidebileceğimi doktoruma sormuştum daha 8 haftalıkken falan. Beklemene gerek yok başlayabilirsin zaten karın çalışılmıyor hafif oluyor sakıncası yok dedi. Ben zayıfım ama sağlık için pilatese gidiyodum daha zinde oluyor insan bel sırt ağrılarım vardı geçmişti duruşu bile değişiyor insanın çok seviyorum pilatesi.
Masallah canim cinsiyet icin tekrar bisey dedimi pekikizlar doktrdan ciktm bebek iyiydi kanama gozukmedi yatmaya devam kocamn olmus kuzum yuvarlak suratli:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?