2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Cnm amacm bebislere yarasn yediklerimiz bize degil.
Saglıklı beslenme. Illaki zararlı şeyler cnmiz ister :) ama tadmlık olursa fenaaaa
Bende senin gibiyim. Kilo vermistim hem yürüyüs hem de sağlıklı beslenme ile öncesinde hamileliğin simdide dikkatli yiyorum. Doktorum bana bir liste verdi. Bide hamilelik boyunca ekstra 300 kalori bebeğe yeter dedi. 6 kilo ile 12 kilo arası normalmis. Benim hic bulantim yok ama kilo almadim 16 haftaya kadar almamak hedefimde doktorda gerek yok dedi. Bence çok önemli sağlıklı beslenmek.

Allah yardimcin olsun canim bosver kendi kendini telkin et ileriyi düşün bebegini kucagina alacagin guzel gunleri düşün cok sinirli olursan bebegin dogdugunda oda huysuz bi bebek olur bebegini de düşün

Hediyeyi neden eve sokmadin canim? Bana da geldi battaniye dolapta duruyo acip bakmiorum bile o dogmadikca esyalar ile bag kurmuyorum...Yaz bebegi sadece kiyafet acisindan karli onun disindaki gerekli seyler yaz veya kisda olsa zaruri ihtiyaclar

Bende bugun aldim test sonucumu fre beta 85 çıktı oglanalrda benimde düşüktü

Ben bugun aldim sonucu 11+5 de yapıldı sonuc 85 cikti deger

Bozma moralini canim bisey cikmaz insallah ama sekerine baktir su aldirmak zorunda degilsn aldirmazsin

Hediyeyi neden eve sokmadin canim? Bana da geldi battaniye dolapta duruyo acip bakmiorum bile o dogmadikca esyalar ile bag kurmuyorum...Yaz bebegi sadece kiyafet acisindan karli onun disindaki gerekli seyler yaz veya kisda olsa zaruri ihtiyaclar
Bebek gelmeden eve bsy getrmek istemiyorum canim ya ne bilim eve bsy gwtrmek istemiyorum hic. Besigini vs oyle bi kerelik alip 4-5 yasa kadr kullanabilr secicem smdlik kndi sifonyerimi ona dolap yapicam snra banyo dolaplari varya onlardan alicam nasip tabi bebek arabasini vs artk butceye gore dusuncrm

Allah yardimcin olsun canim bosver kendi kendini telkin et ileriyi düşün bebegini kucagina alacagin guzel gunleri düşün cok sinirli olursan bebegin dogdugunda oda huysuz bi bebek olur bebegini de düşün
Haklısın canım sağol.. Artık öyle yapmaya çalışıyorum kendimi düşünücem allah yardım etsin herkese sakin bi şekilde geçirsin hamileliğini...

Merhaba bende adana dayım, ben devlete gitmiyorum.barajyolunuda ki hiç bir devlet hastanesinde kadın doğum yok.askeri hast.uğradım ultra sonları bile milattan kalma.bende medline Nursel hanıma gidiyorum.
Cnm zaten gen baskente gidiyorum ama bu ay gittim ve ekstradan 2li icin birdaha gitmem gerekti eee ucretleride fazla giderlerde var yani bizi asti ama neyapalim onumuzDeki ay dr a gitmeyi veririk yaratacağız paeayi yine baskente gidecem cnm bilgi icin tskler canim senin muayene nekadar ikiliyi kaca yapiyorlar bende inşaallah carsamba gidecem 12+6 da

Gerçekten doğru.. ben hamileyken sorunlarım vardı çok ağladım uyuamıyordun.. kızım da huysuz oldu.. aksama kadar ağlardı ki hala huzursuz ve uyku problemi var çok çektim..hem lohusalık psikolojisi hem susmayan bir bebek.. bunalıma girdim.. hamileliginizi stressiz ve düzenli uykuyla geçirin..etrafimda anne hamileyken ne yaparsa bebek de doğunca aynısını yapıyor demişlerdi..

benim yakinlarimdada ayni sekilde oldu.. hamileligin son ayini stresli gecirip lohusayoda gergin geciren bi yakinimin oglu hala ayni cok gergin

benim yakinlarimdada ayni sekilde oldu.. hamileligin son ayini stresli gecirip lohusayoda gergin geciren bi yakinimin oglu hala ayni cok gergin
Kızımla uçağa bindim.. inerken herkes bana bacım allah kolaylık versin dedi.. simdi sakin olmaya çalışıyorum.. kızım çok huysuz tabi çok şükür bu düzelmiş hali.. şabak 7 den akşam 8 e kadar ağlardı durmadan, 40 i çıktıktan sonra başladı ağlama nöbetleri..

Kızlar cevaplar için çok saolun bazen cvp veremiyorum kusura bakmayın az önce idrar tahlili sonucuna baktım protein iz yazıyordu ne demek acaba ilk gebeliğimde preeklempsi olduğu için biraz biliyorum ozaman protein +3 çıkmıştı şimdi ne anlama geliyo bu bilen varmı

Sağol canım insan daha tecrübeli oluyor ikinci hamileliği olunca sen de daha sessiz sakin geçirirsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…