2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Alttaki resimde hamile misin canım?

Haklısın da uykusuzluk benim ilk gebelik belirtimdi desem yeridir mide bulantısı aksirik tiksirik dün gece 4te kalktım kulak ağrısından ve yutkunmak icin yatakta oturmaktan uyuyamadim bitap düştüm ,Bu yazdıkların da beni çökertti resmen

Ben kızıma hamileyken her gece 4 te mutlaka kalkardım uykum kaçardı .. kiİm da 4 te kalkıyordu.. sen dikkat etmeye bak..

anladım canım ben ikinci ayımdayım ve 1 kg aldım bazı arkadaşlar 4. ayına kadar hiç kilo almamışlar tedirgin oldum :S hızlı başladım acaba kilo almaya...
herkesin bunyesi farkli bende 12 haftamdayim daha kilo almadim hatta verdim. ki ben almaya cok yatkinim.. biraz kilo almistim hamile öncesi gördugun resim gibi deilim suan ama sukur uc ayi gereksiz kilo almadan atlattim. 1 kilo normal bence

herkesin bunyesi farkli bende 12 haftamdayim daha kilo almadim hatta verdim. ki ben almaya cok yatkinim.. biraz kilo almistim hamile öncesi gördugun resim gibi deilim suan ama sukur uc ayi gereksiz kilo almadan atlattim. 1 kilo normal bence

ohh maşallah canım umarım ideal kilo alarak sağlıklı bir şekilde devam edersin canım :)

sen çalışıyor muydun

Evet. Hastanede çalışıyorum. Ama raporluyum bşr kaç gündür. Cumartesi iş başı yapcam, nöbetler tam gaz devam.

Günaydınnn güzelll annelerr:) herkese rahat bir gün dilerim. Randevusu olanların bebekleri annelerine el sallasın
Bide cinsiyetini göstersin insaalllaaahhh

Bana daha çok erken galiba cinsiyet için, 10. Haftamdayım sat a göre.
Bugün bir gideyim bakalım doktoruma. Ay vakit de geçmiyor ki.

ultrason zararlı diye mi girmiyorsun daha ikinci muayenem dedin ki 10. haftadasin merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…