2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Cnm nasilsin şimdi sikinti yok deilmi sende ikili test yaptirdinmi cnm senin bhcg kac cikti
yatiorm lekelenmem devam ediyo cnm saolasn ben yaptrmadm ulturasonda ense we burun kemgi normal gozuktu gerek gormedm bende ama benm icime hep kiz doguyodu soledmde burda hisseetm cok erkekde hemen gosterio bde cok eksi yedim

Ben de 12+3 e randevu aldım. Arkadaşım 70 falandı demişti sanırım. Umarım sürpriz çıkmaz.fazla mebla olunca doktorumuz sağolsun Balcalıya falan yönlendiriyor.başkenti n muayene ücretleride daha pahalı.yengem ve ark.hakan beyin hastalarıydı memnunlardı.ikili için ne kadar verdiniz?

Aynen canim ben cok tanik oldum hamileyken sinirliyse anne bebekde aynısı oluyor gorumcem derdi sakin olacam bu sefer ama olamadi cocuk duvara turmanacak o derece yanii hersey sinirli bi,cocuk hemde

Guzel dileklerin icin cok sagol canim rabbim evladinizi size bagislasin insallah benim snaa sorum ikili testte free beta hcg degerin kac cikmisti hatirliyomusun

Ayyy cnaim benim ne denirki sana rabbim sabır versin bunda da vardır bi hayır insallah yine guzel sağlıklı gebeliklerin olur

Nasil gecti,canim randevun bebisin cinsiyetini ogrenebildinmi

Canım keseye aldanma kasılma olmuş rahimde bu yüzden rahmin şekli öyle göründü ve bu yüzden progestan yazdı malesef. Çarşamba doktora gidicez inşallah sorun kalmamıştır
Insallah canim rabbim herkesin gönlüne gore saglikli evlatlar versin hayırlısıyla kucaklarimiza alalim insallah

Ewet cnm bende hakan beyin hastasiyim cnm 100 e yakin muayene ucreti var birde ikili ucreti ekstra nekadar bilmiyorum

Sadece ikili ucretimi veriliyor dr muayene ettigi icin muayene ucretide veriliyor diye biliyordum ben

@berilada cnm cok zor cok aci yasayinca anliyor insan ilk gebeligin sanirim kac haftaliktin dr ne dedi benim aklima direk acaba pihtilasmami var geldi bundan sonraki gebelikten once arastir bence cnm rabbim yar ve yardım cin olsun

Günaydın kızlar.
Bugün 10+2 yiz. Saat 15.00 de kontrolüm var. Bu ikinci gidişim. Bakalım 10 haftalık bebek nasıl oluyormuş. Çok heyecanlıyım. Aynı zamanda tedirginim de ya aksi bir şey söylerse doktorum diye.
Doktora da nasıl gideceğim bilmiyorum. Evden çıkıp 1 saat otobüsle eşimin işyerine gideceğim. Eşimin işi yoksa beraber arabayla gideceğiz. Ama eşimin işi varsa taksiyle tek başıma gideceğim. Bakalım nasıl olacak?

sen çalışıyor muydun

valla bende çok takıntılıyım bu kilo konusuna ama iştahım baya açıldı kendime hakim olamıyorum

Günaydın canımcımlar bugün kontrolüm var endişeliyim biraz rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah
Günaydınn:) insaallah çok güzel geçer randevun. Bu günlerde geçince daha rahat olacağız hepimiz.

Allah yardımcın olsunn. Insan tedirgin oluyor ister istemez. Ama o hareketleri görünce rahatlıyor iciii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…