2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben sizin yazdıklarınızdan rahatsız oluyorum ya da beni korkutuyorsunuz gibi bir şey demedim ki. Sadece sakin olmaya çalışın, üzmeyin kendinizi dedim. Burdan alınganlık yapacak, gideyim o zaman diyecek bir şey yok bence.
Yani tamamen sizi önemsediğimden üzülmenizi istemediğimden dedim. Ama sen istediğin gibi anlayabilirsin @embie

Bakalim bizimki supriz yapicakmi. Dogana kadar hep bi merak olcak heralde. Alisveris onemli iste mavileri doldurmiyim ben yinede beyaz yapiim simdilik

Hadi yaz bebeği için liste hazırlayalım. Neler gerekli olabilir neler giydirebiliriz. Tecrübeliler bilenler, tecrübesiz bilmeyenlere anlatsın
Benim kızım yazın doğmadı ama doğanlardan duyduğum kadarıyla (akdeniz bölgesi için) sıfır kol şort citcitli ve bir çorap yeterli temmuz ağustosta. Fazla sıcak bebeğin yüzünde minik sivilceler yapıyor

merhaba ıkı taramada kıza benzetti :) benım 3. gebelıgım bır kızım bır oğlum var esım ve ben 3. bebısı ıstedik :)
Maşallah hayırlı olsun inş

çok şükür sıkıntım olmadı dıger gebelıklerımde de olmamıstı sızın nasıl gıdıyor ıklı yaptırdınız mı
Ikili yaptırdım geçen hafta kıza benziyor ama çok erken dedi. Bakalım hayırlısı. Sonucumu bu cuma alacağım bakalım ama ense kalınlıği ve burun kemiğı normal cıktı.

Bizde tam tersi çok memnunuz. Zaten doktorum dışardan gelecek ama çok iyi bir hastane olmasını istiyorum zamanı gelince detaylı araştırıp hastaneleri gezip karar veririm artık daha çok var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…