- Emoji Skoru
- 3.431
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #11.441
Merhaba haziran anneleri Allah nasip ederse bende haziran annesi olucam. Baştan beri sizi takip ediyorum.
yazmak bugüne nasip oldu.3 oğlum var yaşım 38 doğum 24 haziran
Amin cumlemizinHayırlı evlat olur inşallah :)
Hayırlı siyla kucağına almayi nasipetsinmerhaba benım 2 hazıran beklenen doğum tarıhı ama sezeryanlı oldgum ıcın 39 hafta dolunca alıyorlar mayısın son gunlerı olabılrı dogum
Ben emlayı kullandım ama hamilelikte pek uygun olmayabilir;/Ya bu tüy konsusu artık çok rahatsız etti beni kızlar nasıl yapıyosunuz siz ağdayı kendim yapamam artık çokda kasıyorum kendimi ... Krem kullanmak zararlı mı ... Emla krem varmış uyuşturuyomuş öyle yapıp epilatör ile mi alsam...
ben de çok geriliyorum yaparken ama ablamdan filan yardım alıcam sanırımYa bu tüy konsusu artık çok rahatsız etti beni kızlar nasıl yapıyosunuz siz ağdayı kendim yapamam artık çokda kasıyorum kendimi ... Krem kullanmak zararlı mı ... Emla krem varmış uyuşturuyomuş öyle yapıp epilatör ile mi alsam...
İnsanın ne güzel kız kardeşi ablası olması :)) evet hem kasılması var hemde ben çok eğiliyorum falan epilatörle bacaklarımı alırken bile o yüzden güvenemiyorum kendime ...ben de çok geriliyorum yaparken ama ablamdan filan yardım alıcam sanırım
hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın rabbim..Merhaba haziran anneleri Allah nasip ederse bende haziran annesi olucam. Baştan beri sizi takip ediyorum.
yazmak bugüne nasip oldu.3 oğlum var yaşım 38 doğum 24 haziran
Anladım burada forumlardan okudum kullananlar olmuş o yğzden sordum oda gitti desene :/Ben emlayı kullandım ama hamilelikte pek uygun olmayabilir;/
Aminhayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın rabbim..
ayni durumdayim sakal gibi cikiyo 10gunde bir agdaya gidiyorum yuzum cenem ock kötuYa bu tüy konsusu artık çok rahatsız etti beni kızlar nasıl yapıyosunuz siz ağdayı kendim yapamam artık çokda kasıyorum kendimi ... Krem kullanmak zararlı mı ... Emla krem varmış uyuşturuyomuş öyle yapıp epilatör ile mi alsam...
Çünkü sorunlu bir hamilelik geciriyorum 3 haftadır kanama var azalmıştı ama dünden beri yine arttı belinde çok agriyor. Dualariniza ihtiyacım var
Hyr cnm kullanma oyle kremler.Ya bu tüy konsusu artık çok rahatsız etti beni kızlar nasıl yapıyosunuz siz ağdayı kendim yapamam artık çokda kasıyorum kendimi ... Krem kullanmak zararlı mı ... Emla krem varmış uyuşturuyomuş öyle yapıp epilatör ile mi alsam...
Ay sorma benim yüzünde yoktu aldıra aldıra oldu çenemde az var ama yüze cesaret edemedim onda bile çok sıkıyorum kendimi kuaföründe önemli çenemi aldırdım bide kaşımı en son... Sen tüm vücut içinde mi gidiyorsunn..ayni durumdayim sakal gibi cikiyo 10gunde bir agdaya gidiyorum yuzum cenem ock kötu
Benim eşimde öyle maalesef çok rahat. Sürekli doktora gidiyorsun biraz rahat ol falan diyor. Hafta sonu hafif bir su geldi. Sızıntımı oldu diye panik oldum. Hastaneye gitme konusunda ısrar etmek zorunda kaldım.Yeni gelenler :)
Hoş geldiniz
Sağlıklı sorunsuz bir hamilelik diliyorum
Kızlar valla bana kalsa her hafta ultrasona gidip bakıcam bebişime iyimi diye :
Eşim surekli mız mız hyr gitmeyecegiz deyip duruyor.
Zararını bende biliyorum ama işte ana yüregi :)
Artık kısmet haftaya...Yalvar yakar haftaya aldıtırdım randevuyu 10 haftamda olucam ozaman kısmetse.
Sizin kocalarınız da öylemi?
Yoksa benimki mi umursamazlık yapıyor
canım geçmiş olsun bebeğin kaybı hastane ihmali ile mi oldu doktor hatası mı yani herşeyin başı ecel ama sebep olan şeyi paylaşabilir misin ben hastaneyi cok donanımlı buluyorum ama özel sağlık teminatim olmadığı icin beni aşıyor yoksa kartalda olmama ragmen tercihim hisar olurdu merak ettim tabi seni uzmeyecekse..Biz de çok memnunduk eşim göz ameliyatı ben sistit ameliyatı vs hep orada oldum ama ilk bebeğimi kaybetmeme neden olduktan sonra kürtaj olduktan sonra hiç uğramak istemiyorum
İnş gönlüne sinen güzel bir er bulursun buluruz :)
Evet kremler gitti kafamdan ..kuaförde önemli bazıları spatulayı değiştiriyolar sadece ... Sen yurt dışındasın gerçi..canım orada nasıl bilmiyorum ama...bilinçsiz olanı var ... Bi tanıdığın resmen yakmıştı ağda ile mantsra çevirdi oda..Hyr cnm kullanma oyle kremler.
Agdayla en temiz iş.
Ben kuaforde aldryorm. Benim neredeyse hic tuylenme yok.
Ayda 1 fln anca gidiyorum
Beyler de o var ya daha hic bi muayeneye benle girmedi eşim bi kere değiştirildi kna ettim onda da sekreter sonra alicam sizi deyince kaldı sonra da cagirmadi gıcık kız bak yine aklıma geldi :) Bi daha ya doktora sorucam cinsiyet tahmini yapacak olrsa esimi hususi cagirticam inşallahBenim eşimde öyle maalesef çok rahat. Sürekli doktora gidiyorsun biraz rahat ol falan diyor. Hafta sonu hafif bir su geldi. Sızıntımı oldu diye panik oldum. Hastaneye gitme konusunda ısrar etmek zorunda kaldım.Sonuçta araba onda Pazar bide günlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?