2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
çok şükür sıkıntım olmadı dıger gebelıklerımde de olmamıstı sızın nasıl gıdıyor ıklı yaptırdınız mı
Yaptıranlar olmuştur ama ben daha yaptırmadın hoş geldin bu arada benimde bi kızım bi oğlum var benimki de 3. Gebelik maşallah çocukların yaşları kac

Hanımlar iki gündür gözümü açamıyorum. Çok uykum var. Sabah 8de kalkıyorum. 10.30-11de tekrar uykum geliyor. İlk zamanlar normaldi uyku hali o zaman hiç halsizliğim uyku halim olmamıştı şimdi neden böyle anlayamadım. Var mı benim gibi bu dönemde uykusuzluk başgöstermiş olan?

bende öyleyim sabah 6 da kalkıyorum işe geliyorum 8 de biraz da burdauyuyorum öğlen uyuyorum çok rahatsız edici bi durum bu

Ben varım. Esim bebek yerinede uyuyorsun diyor

Merhaba anneler bebegimle muayeneden geldik ikili testimiz yapildi cok sukur dr iyi dedi olcumlere ben adana marsasa yatirdim maddi açıdan sikintidaydik ozele gidemedim folbiol bitmisti zaten benim ilac yazacakmisiniz dedim oligoferfol yazmis 3 kutu kan surubu birde elevit yazmis sizler neler kullaniyorsunuz canlar bu arada sonucum pazartesi cikacakmis inşaallah sonuclarda güz el cikar devlet olunca hic resim vermedi canim sikildi buna ama bebgim saglikliya onemli olan o şimdilik onumuzdeki ay gorurum inşaallah

selam kızlar şişli etfaldeyim ikili test için birde burda şansımı deniycem bana dua edin lütfen
Merhaba , Bende soracaktım ne yaptın diye.. Nasıl geçti? Sadettin Bey'e mi göründün direk . O perinatlog. İkili Testi ne zaman yapacaklar. Gönlünü ferah tut canım Güzel haberlerle gel inşallah

Bizde tam tersi çok memnunuz. Zaten doktorum dışardan gelecek ama çok iyi bir hastane olmasını istiyorum zamanı gelince detaylı araştırıp hastaneleri gezip karar veririm artık daha çok var:)

Biz de çok memnunduk eşim göz ameliyatı ben sistit ameliyatı vs hep orada oldum ama ilk bebeğimi kaybetmeme neden olduktan sonra kürtaj olduktan sonra hiç uğramak istemiyorum

İnş gönlüne sinen güzel bir er bulursun buluruz :)

Canim doktora git mutlaka bende de kahverengi leke vardi 7. Haftamda doktora gittim ve kanama alani gordu progestana basladik halen daha devam ediyorum

Progestan geciriyor, vaji. Muayene yapacar dr buyuk ihtimal

gittim bugün canım ultrasonla baktı çok şükür herşey yolunda kendini yorma dinlen az miktarda olduğu için sorun yok dedi rahatladım..bebişi de çok net gördüm bu defa kafası da solda

Merhaba haziran anneleri Allah nasip ederse bende haziran annesi olucam. Baştan beri sizi takip ediyorum.
yazmak bugüne nasip oldu.3 oğlum var yaşım 38 doğum 24 haziran
merhaba benım 2 hazıran beklenen doğum tarıhı ama sezeryanlı oldgum ıcın 39 hafta dolunca alıyorlar mayısın son gunlerı olabılrı dogum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…