2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Yok canım 10. haftada gitmiştim şimdi 13 te randevum ikiliyi yaptırmadım ben. Benim doktor biraz otoriter tahminde bulunmaz sanmam :) görürse söyler

Gözün aydın cnm :)

Yok canım 10. haftada gitmiştim şimdi 13 te randevum ikiliyi yaptırmadım ben. Benim doktor biraz otoriter tahminde bulunmaz sanmam :) görürse söyler
En güzeli bence çok seviyorum öyle doktorları. komsunun bebegine kız dediler herşeyi pembe aldılar 6. Ayında şimdi erkek oldugu ortaya çıktı altın emzik bile almışlar değiştiremiyorlar da aldıklarını çok üzüldüler

ben hamile kalmdan önce her sabah kahvaltiya bir haslanmis yumurta yerdim. 5-6 haftalarda yedim ama sonra bulanti basladi yiyemedim hala denemedim biraz daha bulantinin gecmesini bekliyorum sonra mutlaka yicem...
Sen yiyebiliyosan ne guzel ben hamile kalmadan oncede yiyemezdim..bende kirip omlet yapiyorum..

Kızlar sayfa uçmuş gitmiş.. Muhabbetimiz bol olsun.. Bir kaç gündür girmedim malesef canım sıkkın.. Ruh öküzümle aramız kötü.. Keyfim yokken hiç bişey yapasım olmuyor.. Bugün biraz daha iyi hissediyorum. Sizler de iyisiniz inşallah.. Geriye dönüp biraz okuyacağım konuşmaları

Adı üstünde ruh öküzü takma kafana ben he he diyip idare ediyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…