• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
saolun kizlar eksik olmayin evet kimi kanamali yasiomus ama nekdarda olsa urkutucu ve rahatsiz edici ins biter dun gece kontrol amacli gttm cnku bsy yoktu bebek iyiydi kanama alani yoktu bakalm

Kizlar dr vitamin olarak size ne verdi. Bana sadece elevit verdi balik yagi kullanayim dedim simdilik hayir dedi. Bi de catlak icin ben sormadan kendisi 3 krem yazdi. Size de yazayim. Mustela, babe ve pregnacare stretch cream.

Son düzenleme:
Kızlar 5 aralık cumartesi doktor randevum var 12. Haftalık olucam tam o gün. Sizce cinsiyet belli olur mu ? Bugüne kdr doktor hic cinsiyey tahmininde bukunmadı. Henüz 2li testte istemedi benden. Ama cumartesi gittigimde sorucam doktora sizce kızamı erkeğemi benziyor diye. Çok merak ediyorum :))

Kizlar dr vitamin olarak size ne verdi. Bana sadece elevit verdi balik yagi kullanayim dedi simdilik hayir dedi. Bi de catlak icin ben sormadan kendisi 3 krem yazdi. Size de yazayim. Mustela, babe ve pregnacare stretch cream.
Benim arkadaşında dojtor tavsiyesi ile pregnacare kullanmış memnundum diyordu.
Bana da doktor vanilac immunitum verdi. Balık hapı balık yiyemezsen k8nuşuruz dedi. 4. Ay bitince magnezyum eklicekmiş

Kizlar dr vitamin olarak size ne verdi. Bana sadece elevit verdi balik yagi kullanayim dedim simdilik hayir dedi. Bi de catlak icin ben sormadan kendisi 3 krem yazdi. Size de yazayim. Mustela, babe ve pregnacare stretch cream.
Elevit ve magnorm (magnezyum) verdi bana. Magnezyum rahim kasılmalarını rahatlatıyormuş. 35. haftaya kadar bebeğin doğmasını istemeyiz bu yüzden 35 e kadar kullanıcaksın dedi. 20. haftadada balık hapı vericekmiş şu an gerek yok dedi. o zaman bi gün elevit bi gün balık hapı alıcaksın dedi.

O zmn elevit simdilik yeterli demek. Aynen bana da su anda balik yagi vermiyorum ama protein agirlikli beslenmeye calis dedi. Magnezyumu benim dr da sonradan ekleyecek demek.

imom ve folik asit kullanıyordum aşırı kilo alınca doktor folik asiti kesti sadece decavit verdi, sadece decavit kullanıyorum ve balık da yiyemiyorum

Elevit ve magnorm (magnezyum) verdi bana. Magnezyum rahim kasılmalarını rahatlatıyormuş. 35. haftaya kadar bebeğin doğmasını istemeyiz bu yüzden 35 e kadar kullanıcaksın dedi. 20. haftadada balık hapı vericekmiş şu an gerek yok dedi. o zaman bi gün elevit bi gün balık hapı alıcaksın dedi.
balık hapının ismi ne?

Ben sadece folic asit iciyorum 6. Haftadan beri başka hiç vitamin vermedi doktorum. Ve çok fazla istifra ettim işahsızım balık fln iyiyorum ama ekmek fln hiç tüketemiyorum az az yiyiyorum hep elimden gelse yerim ama malesef icim almıyor. 2 kez serum yedim bu bulantılar yüzünden. Gebelige basladigimda 58.5 tum şimdi 55 kiloyum. Doktor bir zararı olmadıgını söylüyor. 4. Aydan sonra bebeği beslemeye başlıyosun. 4. Aya kdr o senin depolarından besleniyo sen kendin için yiyiosun halsiz kalmamak için dedi. O yüzden pek takmıyorum bu durumu takarsam çünkü boşuna stres yapıyorum üzülüyorum.

Back
X