- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #5.321
Kızlar dua edin bana kanamam kırmızı ya döndü bugun doktora gidiyorum
Geçmiş olsun inşallah bebege birşey olmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar dua edin bana kanamam kırmızı ya döndü bugun doktora gidiyorum
Benimde kese yanindaydı. Ağrı kanama artadabilir duradabilir demisti. Tuvalet hariç kalkmadım tam 1 haftada kanama alani tamamen kapanmistı çok şükür. Dua et gecer insaallah.Kesem buyumus yerinde dedi doktor...gunluk 1 mm buyuyo sanirim persembe 3.6 idi dun 9.3 olmus..kanama alani kese yaninda es denilen yerdeymis sanirim...ara ara lekelenmen olur dedi..agrin olursa yada kanaman artarsa yine gel dedi..
gecmis olsun dualarim seninleKızlar dua edin bana kanamam kırmızı ya döndü bugun doktora gidiyorum
bendede bi kac tane cikti hic cikmaz normalde:)benim yüzüm sivilce doldu. özellikle alnım dolu. ergenlikte bile sivilcem yoktu. bir iki yerde okudum normal sanırım.
Hayırlı olsun kısmete bak :)Merhaba anneler
Ben de aranıza katıldım 6 haftalık hamileyim. Süpriz oldu. 10 aylık bir prensesim var. Allah herkesin sağlıkla mutlulukla huzurla kucağına almayı nasip etsin inş..
merhaba hosgeldin aramizaMerhaba anneler
Ben de aranıza katıldım 6 haftalık hamileyim. Süpriz oldu. 10 aylık bir prensesim var. Allah herkesin sağlıkla mutlulukla huzurla kucağına almayı nasip etsin inş..
Canim bekleme git bende bugün cıktim..mudahale ederler..igne fitil serim ne gerekiyosa dua edicem sana..Kızlar dua edin bana kanamam kırmızı ya döndü bugun doktora gidiyorum
Ben eve ciktim ya arkadasim gunde 3 kez 200luk progestan alicam..doktor hafif lekelenmen olur diye soyledi..seninde eve çiktiğında lekelenmen olmusmuydu...benim kese yanindaymis seninki nerdeydi tam..Ayyy denedim oldu simdiiibebegi hissetsem herhalde kalbim duracak heyecandan buna bile çok sevindim
![]()
Çok saol canim..insallah benimde gecer..annemlerdeyim esim saat 8 de gelcek isten..anneme bende kal dedim 1 hafta bakalaim gelirse hep yatarim o bakar bana..Benimde kese yanindaydı. Ağrı kanama artadabilir duradabilir demisti. Tuvalet hariç kalkmadım tam 1 haftada kanama alani tamamen kapanmistı çok şükür. Dua et gecer insaallah.
Benim kesenin tam yanindaydi ekrandan bakınca sağındaydi hatta. Evde 3 gün kadar sürdü sonrada kesildi çok şükür.Ben eve ciktim ya arkadasim gunde 3 kez 200luk progestan alicam..doktor hafif lekelenmen olur diye soyledi..seninde eve çiktiğında lekelenmen olmusmuydu...benim kese yanindaymis seninki nerdeydi tam..
Canim senin adini listede goremedim sayfa basindaki yoksa eklet onu aksam deep girincegunaydin insallah
keske bisey hissetsem:))) sen kiz hissediyordun dimi? ailen erkek?Sivilce cikinca kiz derler bakalim hayirlisi listenin basina cinsiyetini ne hissetigmizi ve ne ciktgnida eklesek guzel olur aslinda 2015 haziran listeside oyle yapmis cogunun tutmus ne hissetigi deepe soleyelm bnce:)
evet ekleyimCanim senin adini listede goremedim sayfa basindaki yoksa eklet onu aksam deep girince![]()
Benimde bel ağrim çok oluyor ama normalmis bu durum.Kızlarr yazdıklarınızın çoğunu okuyamasamda genelde foruma bakıyorum..Benim 2 gündür belim çok ağrıyo 8+5 im daha doktoru aradım kendini yorma diyor sizde de varmı böyle ağrı yaa(
Sen ne ilac kullandin ne verdi doktorum bu bir haftada...Benim kesenin tam yanindaydi ekrandan bakınca sağındaydi hatta. Evde 3 gün kadar sürdü sonrada kesildi çok şükür.
Bende kız hissediyorum yaa. Sivilce bende de çok fazla. Bakalim ne olacakkeske bisey hissetsem:))) sen kiz hissediyordun dimi? ailen erkek?
Bende sasirdim artik herkes bisey diyo belkide kiz cocuk cok sevdigim icin oyle geciyo icimden ulturasonda bi saskinlik yasamamak icin cokta kiz demiorm :))keske bisey hissetsem:))) sen kiz hissediyordun dimi? ailen erkek?