- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #5.361
amin canım inşallahHosgeldin aramiza canim inşallah saglikla büyür ve doğar bebislerimiz hepimiz biraz gecmise üzülüp her an o korkuyla yasiyoruz inşallah bu sefer hepimiz saglikla aliriz kucagimiza bende 5+1![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım inşallahHosgeldin aramiza canim inşallah saglikla büyür ve doğar bebislerimiz hepimiz biraz gecmise üzülüp her an o korkuyla yasiyoruz inşallah bu sefer hepimiz saglikla aliriz kucagimiza bende 5+1![]()
umarım öyle olur herkes için:)Hoş geldin aramıza aniş :)
Seninle durumumuz ayni gibi gibi.
Sorunsuz bir hamilelik diliyorum sanada
Çokk iyi yapıyorsun. Bende kasık ağrım olunca yapiyorum ve diniyor. Inanmak çok önemli.Kesinlikle buna inaniyorum ben sag elimi karnima koyup yanimdaymis gibi sohbet ediyorum mutfakta yemek hazirlarken surekli konusuyorum aciktinmi sen sutmu istiyorsun gibi beni goren deli sanir ama melegim beni duyuyor ve annesini uzmeyecek inşallah
En bastakini cok seviorum neyse saglikli olsunlarda dioyaya koca kafa:)
eşimin 88 li mi 87 li mi olduğunu bilmiyor, iki tarihte farklı cinsiyet çıkıyor :)Aynen öyle canim Rabbim saglikla kucagimiza aldirsinda hic farketmez hele kayiplardan sonra yeterki saglikli olsunlar ve haziranda kucagimizda olsunlar
Canm o senin bebiş gibi topp gibi :)))En bastakini cok seviorum neyse saglikli olsunlarda dioyaya koca kafa:)
bende de oluyor ama ben 4 gündür lavaboya cikamadim sanırım biraz onunla da alakali elini agriyan yere koy euzu besmele ile felak ve nas surelerini oku cok rahatlatiyorKızlarr yazdıklarınızın çoğunu okuyamasamda genelde foruma bakıyorum..Benim 2 gündür belim çok ağrıyo 8+5 im daha doktoru aradım kendini yorma diyor sizde de varmı böyle ağrı yaa(
Cnm satlarimiz cok yakin benimde dune kadar cok siddetli agrilarim oldu hatta hic bir is yapasim gelmedi dunde kalca kemigim cok agridi bugun daha iyiyim cok sukur sende elinden geldukce dinlenKızlarr yazdıklarınızın çoğunu okuyamasamda genelde foruma bakıyorum..Benim 2 gündür belim çok ağrıyo 8+5 im daha doktoru aradım kendini yorma diyor sizde de varmı böyle ağrı yaa(
afiyet bal seker olsun.. bende bi kac gjndur yemegi baya kaciriyorum.. dikkat etmem lazim.. 8ci haftaya kilo almadan geldim bakalim devami nasil olacakmerhabalar.. ben mantı yedim bugün ama ..endişeliyim bi sıkıntı olurmu acaba ya..aslında kilomuda kontrol etmeliyim ama..ne bilim canım çekti..bide sarımsaklı yedim..:)
masallah cnm :)Kizlar benim coniye bakin yavrum ya igne yazdirmaya gittim bi baktik oyle teyzeleri:)Eki Görüntüle 1670354
Evett kalp atıs sayısi benceKizlarrr bugun kalp atisini duydukk cok sukur bu fotoda sagda yazan 146 ne acaba kalp atisi sayisimi
Evett kalp atıs sayısi bence5.5 mm olmuş miniğin maşallah ona
![]()
yok kuzum ya bende öyle taksim isaretinin yaninda ki rakamlar 400 lere kadar çıkıyo ultrason ölçeği bence oEvett kalp atıs sayısi bence5.5 mm olmuş miniğin maşallah ona
![]()