- 9 Eylül 2014
- 2.843
- 1.165
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #7.601
Ay inşallah canım ya.. iki meyveden de olsun 2 çocuk yeter.. sonradan fikrim değişmezse tabihadi ya:) sana bir oğlan bana bir kız inşallah o zaman![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah canım ya.. iki meyveden de olsun 2 çocuk yeter.. sonradan fikrim değişmezse tabihadi ya:) sana bir oğlan bana bir kız inşallah o zaman![]()
evet bende öyle düşünüyorum ama yaşım malum 32 herhalde ötesi olmaz bizdeAy inşallah canım ya.. iki meyveden de olsun 2 çocuk yeter.. sonradan fikrim değişmezse tabi![]()
Tabi daha bi hafta geçmez hadi hayırlısıHosgeldin canim inşallah saglikla duyarsin canim bende kalp atislari icin bekliyorum hayirli haberler alalim 7.hafta en guzel hafta dedi drum kalp atislari icin
Ay ben de hayırlısı tabi de çok heyecanlaniyirm cinsiyet mevzuunda. Çin takvimi erkek dedi ama .bakalım. Ben de öyle hissediyorumolsun olsunbakalım belki cinsiyet tahmini yapar doktorun
Tecrübeli annisler siz bilirsiniz bu mevzuyu .mide bulantısı kusma yaşamayanlar in erkek olurmuş . Ne kadar doğru acep.. bu da beni erkek hissetirio da . .Ay inşallah canım ya.. iki meyveden de olsun 2 çocuk yeter.. sonradan fikrim değişmezse tabi![]()
İstersen neden olmasınevet bende öyle düşünüyorum ama yaşım malum 32 herhalde ötesi olmaz bizde![]()
Öyle birşey yok canım.. hurafe ben kızımda hiç kusmadim.. ama tiksinmiştim herşeyden.. görümcem hep kusardı çok kötü oluyordu.. Ama oğlu oldu.. gorumcem kızında da kusmuş oğlunda da..ablam da hiç kusmadı midesi de bulanmıyordu kızı oldu..o kişiye göre değişiyor..Tecrübeli annisler siz bilirsiniz bu mevzuyu .mide bulantısı kusma yaşamayanlar in erkek olurmuş . Ne kadar doğru acep.. bu da beni erkek hissetirio da . .
Hımm demek öyle. Hayırlısı aman saglikli huzurlu olsun da gerisi zaten. Basustune. İnşallah gönlümüze göre olur hersey .Öyle birşey yok canım.. hurafe ben kızımda hiç kusmadim.. ama tiksinmiştim herşeyden.. görümcem hep kusardı çok kötü oluyordu.. Ama oğlu oldu.. gorumcem kızında da kusmuş oğlunda da..ablam da hiç kusmadı midesi de bulanmıyordu kızı oldu..o kişiye göre değişiyor..
İlk çocuğun canım.. hem ilki kız olursa sana yardım eder.. dertlesirsiniz..Hımm demek öyle. Hayırlısı aman saglikli huzurlu olsun da gerisi zaten. Basustune. İnşallah gönlümüze göre olur hersey .
Seninle sat tarihlerimiz aynı canım. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Benim randevum da 23. Ünde çok heyecanlıyım bende.30 ağustos canım 11. haftanın içindeyim bu hafta
orası doğruİstersen neden olmasın40a kadar yolu var...
ben sezeryandan korkuyorum bir de yardım eden de yok.. o yüzden iki
bir de kızım benim arkamdan degil de babasının arkasın dan ağlıyor..doğuran bakan ben, bu sefer oğlum olsun ve anneci olsun isterim..
senin baya varmış randevuna, inşallah cinsiyet netleşir o zamanaSeninle sat tarihlerimiz aynı canım. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Benim randevum da 23. Ünde çok heyecanlıyım bende.
Inşallah canım çok merak ediyorum cinsiyetini inşallah öğrenir im cinsiyetini o zaman . 2 li tarama testi için Dr. Um 23 üne randevu verdi. Bende bilmiyorum neden farklı çıkıyor benimde sat 30 Ağustos.senin baya varmış randevuna, inşallah cinsiyet netleşir o zamanaAllah gönlüne göre versin canım sağlıkla sıhhatle inşallah. satlar aynıda bdt nıye farklı çıkıyor takvimde anlamadım
Kizlar ne olur bana dua edin ,bugun kanamam oldu bayaacile gittim hcg 553 cikti ama kese yok dedi doktor 2 gun sonra gel yukselme varsa iyi tersi ise bebek dusmustur dedi cok endiseli uzgunn mutsuzum ama kesinde konusmadi umutlandirdi belkileriyle
duaniza ihtiyacim var[/QUOTE
Canim dualarim seninle inşallah mutlu haberler alirsin
Ssnle satlarimiz ayni galiba muhtemeldt:29 haziran benimde inşallah saglikla dogururuzSanirim ramazanda dogum yapicaz
niye ağladınki canımBenim randevum yarın mış sabah baktım şok geçirdim agla agla içim çıktı