• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
benimde aynı 9 eylül :). bende idrarde değişme olmadı ne rengi koyulaştı ne arttı. ama ayaklarım ısınmıyo pek. çorapla yatıyorum artık.halbuki ev de sıcacık. havalarda iyi gidiyo ama üşüyorum. Cinsiyet tahmininde bulundumu doktorun hiç ?

Yok canım 10. haftada gitmiştim şimdi 13 te randevum ikiliyi yaptırmadım ben. Benim doktor biraz otoriter tahminde bulunmaz sanmam :) görürse söyler

Kızlarrr:) çiktim simdi doktordan bizim bebek ters dönmüs oturmuş uyuyordu tamamen kapaliydı bacaklari. Hicbir yorum yapamadı doktor. Ikili taramada risk 10000 dende az cıkmıs hesaplamamıs bile:) 20 aralikta net öğreneceğiz cinsiyeti kesin olsun diye bekleyeceğm. Bu arada sata göre 13+2 ama 14 haftalık cıktı tam doktor normal dedi doģum tarihi değismezmis.
Gözün aydın cnm :)

Yok canım 10. haftada gitmiştim şimdi 13 te randevum ikiliyi yaptırmadım ben. Benim doktor biraz otoriter tahminde bulunmaz sanmam :) görürse söyler
En güzeli bence çok seviyorum öyle doktorları. komsunun bebegine kız dediler herşeyi pembe aldılar 6. Ayında şimdi erkek oldugu ortaya çıktı altın emzik bile almışlar değiştiremiyorlar da aldıklarını çok üzüldüler

ben hamile kalmdan önce her sabah kahvaltiya bir haslanmis yumurta yerdim. 5-6 haftalarda yedim ama sonra bulanti basladi yiyemedim hala denemedim biraz daha bulantinin gecmesini bekliyorum sonra mutlaka yicem...
Sen yiyebiliyosan ne guzel ben hamile kalmadan oncede yiyemezdim..bende kirip omlet yapiyorum..

Kızlar sayfa uçmuş gitmiş.. Muhabbetimiz bol olsun.. Bir kaç gündür girmedim malesef canım sıkkın.. Ruh öküzümle aramız kötü.. Keyfim yokken hiç bişey yapasım olmuyor.. Bugün biraz daha iyi hissediyorum. Sizler de iyisiniz inşallah.. Geriye dönüp biraz okuyacağım konuşmaları

Kızlar sayfa uçmuş gitmiş.. Muhabbetimiz bol olsun.. Bir kaç gündür girmedim malesef canım sıkkın.. Ruh öküzümle aramız kötü.. Keyfim yokken hiç bişey yapasım olmuyor.. Bugün biraz daha iyi hissediyorum. Sizler de iyisiniz inşallah.. Geriye dönüp biraz okuyacağım konuşmaları
Adı üstünde ruh öküzü takma kafana ben he he diyip idare ediyorum valla

Back
X