• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Iyi aksamlar idrar yolu iltihabi yasayanlar var mi birde su gibi akinti

Her hamileliğimde yaşarın, kum taş dökerim. Sağlıklo beslenme ve suyun eksikliğinden oluyor sanırım... Çok geçmiş olsun.
Ben hastanede serum aldım dün karın ağrım fazla olduğu için..

yaptırmıcaksan 15. hafta gitmen normal ama şuan eğer sadece folik kullanıyosan 12 den sonra ilaçlarını değiştirmek zorunda hnagi hastaneye gidiyorsun
Evet canim ilaclari yazdi zaten 12.haftadancsonra kullanilmak uzere. Folikasitide 12.haftadan sonra birakicaksin dedi. Central hospitale gidiyorum.sendemi istanbuldasin hangisine gidiyosun

Canım vitamin hapı kullaniyor musun..
Canim kullanmiyorum doktor tahlillere bakip gerek olmadigini soyledi.demir depolarinda iyi ama gittikce azalacagindan yaziyorum hamileligin boyunca kullanicaksin dedi ama iki gunde uc gunde bi alman yeterli dedi. Normalde cogu kisiye veriliyor.sonucta depolarda bebise gidiyor. :)

Canim kullanmiyorum doktor tahlillere bakip gerek olmadigini soyledi.demir depolarinda iyi ama gittikce azalacagindan yaziyorum hamileligin boyunca kullanicaksin dedi ama iki gunde uc gunde bi alman yeterli dedi. Normalde cogu kisiye veriliyor.sonucta depolarda bebise gidiyor. :)
Ya ben başlamadım.
Bir dahaki sefere gittiğimde alayım artik..

Bende nasil baslicagmi dusunuyorum valla bana ilac icmek iskence gibi geliyo. Folikasit biticek diye sewiniyodum ama yerine yenisi geldi yani :KK43:
Kaç günde bir demistin , aslında bana yazdı da almadim.. evde var arada atayım kızım da kan değerlerim çok düşmüştü baya zorluk çektim. Önlem almalu

Gunaydin anneler? nasilsiniz? aksamlari koltukta uyuya kaliyorum sabahlarida 6-7 oldumu uyaniyorum.. yemek yapmayi yemek yemeyi özledim ben ya :KK43:((
Bende aynı yım ama gece 2.30 kalktım 5ekadar tv seyrettim sonra tekrar uyudum daha dogrusu uyukladim tam dalamiyorum 7de kalktım oturdum bu uyuma düzensizliği ne olacak bilmiyorum yemek ve ağız tadımın yerine gelmesini 4 gözle bekliyorum Mutfak ve yemek yapmak öyle uzak görünüyor ki inşallah duzeliriz... Sabır değilmi cnm

Bende nasil baslicagmi dusunuyorum valla bana ilac icmek iskence gibi geliyo. Folikasit biticek diye sewiniyodum ama yerine yenisi geldi yani :KK43:
Folikasit ve omega3 alıyorum ve 1 2 saat calkalaniyorum hiç sevmiyorum ilaç almayı seni çooook iyi anlıyorum

Bende aynı yım ama gece 2.30 kalktım 5ekadar tv seyrettim sonra tekrar uyudum daha dogrusu uyuklafum tam dalamiyorum 7de kalktım oturdum bu uyuma düzensizliği ne olacak bilmiyorum yemek ve ağız tadımın yerine gelmesini 4 gözle bekliyorum Mutfak ve yemek yapmak öyle uzak görünüyor ki inşallah duzeliriz... Sabır değilmi cnm
haklisin cnm ben tam biraz iyiyim diyorum azicik sicak yemek yiyeyim diyorum daha kötu oluyorum sil bastan.. ama zamanla gececek insallh simdiden azda olsa hafifledi

Kızlar acayip başım ağrıyor parol içtim dün geçmedi, başka ağrı kesici ne alabilirim. DoktorlariniZ hiç farklı ağrı kesici önerdi mi

Kızlar acayip başım ağrıyor parol içtim dün geçmedi, başka ağrı kesici ne alabilirim. DoktorlariniZ hiç farklı ağrı kesici önerdi mi
benim normalde basagrim bir parol ve bir adville gecer ama sadece parol ve minoset icebilirsin demisti doktorum ibubrufen iceren diger ilaclar beyin gelisimini etkiliyebilir ilk haftalarda.. son haftalardada suyun gelmesini tetikliyebiliyormus.. bana bu sekilde söylendi parol ictim 1-2 defa ama maalesef basagrim gecmemisti..

Kaç günde bir demistin , aslında bana yazdı da almadim.. evde var arada atayım kızım da kan değerlerim çok düşmüştü baya zorluk çektim. Önlem almalu
Canim bana iki uc gunde bi dedi ama benim demir degerim yuksekti baya doktoruna sormadan baslama bence.

Folikasit ve omega3 alıyorum ve 1 2 saat calkalaniyorum hiç sevmiyorum ilaç almayı seni çooook iyi anlıyorum
Aynen yaa omrum boyunca hep boyleydim.acillik olcamki mcbur aliyim.doktor kalsiyumda yazdi pazarlik yaptim ama onla iyi beslenip gidalardan alirsam kullanmasam olurmu dedim olur ama dikkat et dedi :D

Back
X