- Emoji Skoru
- 453
- Puanlar
- 123
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #12.201
Günaydın kızlar duaları bekliyorum bugün ikili test ve ense kalınlığı ölçüleçek gerginim biraz![]()
ıyı haberler alırsın ınsallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar duaları bekliyorum bugün ikili test ve ense kalınlığı ölçüleçek gerginim biraz![]()
İnşallah senin testin sonucu ne zaman çıkacak ense kalınlığı vs bile iyi çıksa kendime gelirim azıcık ,onlar normal olduğu için senın adına çok sevindimıyı haberler alırsın ınsallah
teşekkür ederimmgünaydın cnm.. oncelıkle gecmıs olsun... demek kıza benzettı doktor .. cok sevındım senın adınabende ıkılı testımı yaptırdım cmt.. ense kalınlıgı ve burun kemıgınde sıkıntı cıkmadı slaı gunude kan degerlerım cıkacak.. perınotologda %70 kız dedı.. bız artık kendımızı alıştırmya başladık :)
tatlım central hospitalın fiyatları nasıl ben maltepe bölgeye gidiyorum ama gönlüm central da :)
hadi yaa( böyle bir hata nasıl olur.. Selin hanım iyi diye duymuştum, ona gidiyorum bende ama kafam karıştı şimdi..
Günaydın canım.Günaydın kızlar,
Benim bulantılarım çok azaldı şükür ama başımı koyduğum yerde uyuyorum inanılmaz yorgunluk vücut ağrısı..
10 gündür fln da folik asit içmiyorum yarın doktor kontrolüm var onu bekleyeyim dedim yeni kutu almak için.. Yanlış mı yaptım sizce?
aa folik asit mi kaşıntı ve gaz yapıyor? ikisi de bende var dün akşam gazdan mahvoldum yaa ne yapsam fayda etmiyor. kaşınmak da ayrı dert eşim bitlendin herhalde diyor :)Günaydın canım.
Benimde azaldı bulantılar çok şükür daha iyiyim artık sabahları ve bendede o uyku sıkıntısı var oturduğmu yerde gözlerim gidiyo yaklaşık 2 haftadır bende içmiyorum folik i bende acayip kaşıntı ve gaz yapıyordu buda mide bulantısına sebep oluyordu bende
Bende de aynısı oluyor :/ gerinmeye çalışıyor ama gerinemiyor halde oluyorum hep. Bacaklarımı germiş gerinmemek için de karnımı sıkmış gibi değişik :/Günaydın kızlar
Bişey merak ediyorum gebelikten sonra sizde de uyurken gerilme isteği arttı mı? Kendimi gerinmeye çalışırken buluyorum hep nasıl geçer bu..
ben foliği bıraktığımdan beri öyle rahatımki bebek içinde kendimi eskiden folik mi varmı diye avutuyorum :)aa folik asit mi kaşıntı ve gaz yapıyor? ikisi de bende var dün akşam gazdan mahvoldum yaa ne yapsam fayda etmiyor. kaşınmak da ayrı dert eşim bitlendin herhalde diyor :)
valla ya kk sız olmuyoOzlendiniz..![]()