• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Günaydın kızlar,
Benim bulantılarım çok azaldı şükür ama başımı koyduğum yerde uyuyorum inanılmaz yorgunluk vücut ağrısı..
10 gündür fln da folik asit içmiyorum yarın doktor kontrolüm var onu bekleyeyim dedim yeni kutu almak için.. Yanlış mı yaptım sizce?

gunaydin kizlar 2gundur siteye girilmiyodu:( duzelmis hayirli olsun cinsiyeti ogrenenler tahlil sonucu bekleyenlerinkide temiz cikar hic.mrk etmesinn bu hafta cok guzel olsun hepimiz icin benim kahveler devam bugun gidicem kontrle skldm artk.gormekten bulantisi olanlarda 12.haftadan sora cook rahatliyo soliyim dedim benimde bulantm coktu ama gecti 11 ve 12den sonrasi gebeligin balayi ayiymis zaten 2. 3ay:)

günaydın cnm.. oncelıkle gecmıs olsun... demek kıza benzettı doktor .. cok sevındım senın adına :KK200: bende ıkılı testımı yaptırdım cmt.. ense kalınlıgı ve burun kemıgınde sıkıntı cıkmadı slaı gunude kan degerlerım cıkacak.. perınotologda %70 kız dedı.. bız artık kendımızı alıştırmya başladık :)
teşekkür ederimm:KK200: bende çok kaptırmak istemesem de emin gibi hissediyorum artık. test ölçümlerine de çok sevindim, ve tabi prensesine de:nazar: foto yüklesem belki yorumlayan çıkar:anneadayı:
12+5.webp
12+55.webp

Günaydın kızlar
Bişey merak ediyorum gebelikten sonra sizde de uyurken gerilme isteği arttı mı? Kendimi gerinmeye çalışırken buluyorum hep nasıl geçer bu..

tatlım central hospitalın fiyatları nasıl ben maltepe bölgeye gidiyorum ama gönlüm central da :)

canım ben özel sigorta + ssk kullanıyorum 12 tl ödüyorum muayeneye. ama ssklıya da 70 tl muayene ücreti. central gerçekten iyi bi hastane. maltepede fatih üni. tıp fakültesini de öneririm. ama randevular biraz zor alınıyor yoğunlar çok.

hadi yaa :KK43:( böyle bir hata nasıl olur.. Selin hanım iyi diye duymuştum, ona gidiyorum bende ama kafam karıştı şimdi..

bende maltepede oturuyodum canım. o hastanenin vukuatları bitmek bilmedi kaç kez isim değiştirdi zaten. zorda kalmadıkça uğramam.

Günaydın kızlar,
Benim bulantılarım çok azaldı şükür ama başımı koyduğum yerde uyuyorum inanılmaz yorgunluk vücut ağrısı..
10 gündür fln da folik asit içmiyorum yarın doktor kontrolüm var onu bekleyeyim dedim yeni kutu almak için.. Yanlış mı yaptım sizce?
Günaydın canım.
Benimde azaldı bulantılar çok şükür daha iyiyim artık sabahları ve bendede o uyku sıkıntısı var oturduğmu yerde gözlerim gidiyo yaklaşık 2 haftadır bende içmiyorum folik i bende acayip kaşıntı ve gaz yapıyordu buda mide bulantısına sebep oluyordu bende

Günaydın canım.
Benimde azaldı bulantılar çok şükür daha iyiyim artık sabahları ve bendede o uyku sıkıntısı var oturduğmu yerde gözlerim gidiyo yaklaşık 2 haftadır bende içmiyorum folik i bende acayip kaşıntı ve gaz yapıyordu buda mide bulantısına sebep oluyordu bende
aa folik asit mi kaşıntı ve gaz yapıyor? ikisi de bende var dün akşam gazdan mahvoldum yaa ne yapsam fayda etmiyor. kaşınmak da ayrı dert eşim bitlendin herhalde diyor :)

Günaydın kızlar
Bişey merak ediyorum gebelikten sonra sizde de uyurken gerilme isteği arttı mı? Kendimi gerinmeye çalışırken buluyorum hep nasıl geçer bu..
Bende de aynısı oluyor :/ gerinmeye çalışıyor ama gerinemiyor halde oluyorum hep. Bacaklarımı germiş gerinmemek için de karnımı sıkmış gibi değişik :/

aa folik asit mi kaşıntı ve gaz yapıyor? ikisi de bende var dün akşam gazdan mahvoldum yaa ne yapsam fayda etmiyor. kaşınmak da ayrı dert eşim bitlendin herhalde diyor :)
ben foliği bıraktığımdan beri öyle rahatımki bebek içinde kendimi eskiden folik mi varmı diye avutuyorum :)

kizlar dereotu hakkinda bilgsi olan varmi kimi.yenir kimi yenmez diyo salatanin icinde falan ??

Back
X