• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Sonunda açıldı forum kavuştuk :) cumartesi taramam çok güzel geçti ense kalınlığı için normal dedi doktor. Cinsiyet içinde kemik yapısına göre %70 kız dedi :) bu sefer kıpırdamadı bebişim minnoş minnoş yatıyodu çok tatlıydı :) resimde paylaşıyorum ilk defa bakın teyzeleri.
ay maşallah :) adam olmuş bu

canım çok teşekkür ederim. ben onlara daha ağırlarını yükledim bu nedenle arabayı ben alıcam. kırmızı istiyorum iki cinsiyete de uyar diye
bende hep sarı yada siyah düşündüm :) bundan daha ağır ne var :) bende biliyim

kizlar bebek arabasi icin minico sitesine bi bakin piercardin ve chiccho cok uygun fiyata arabalar var fikir edinmis olursunuz ben begendm ordan hatta btane sizde bi bakarsiniz bide istanbulda oturanlar icin herkesin bildgi eminonundeki havuzluhan cok guzel alisveris icin ben istirahtli olmasam ilk orayi gezerdimmm

Sonunda açıldı forum kavuştuk :) cumartesi taramam çok güzel geçti ense kalınlığı için normal dedi doktor. Cinsiyet içinde kemik yapısına göre %70 kız dedi :) bu sefer kıpırdamadı bebişim minnoş minnoş yatıyodu çok tatlıydı :) resimde paylaşıyorum ilk defa bakın teyzeleri.
Yanaklar tombiş tombiş maşallah:nazar:

hayırdır canım kötü mü çıktı sonuç :KK43:
Yok daha sonucu almadım cuma günü ama beklemek çok zor iyimi kötümü allah Yaptıranlar sabır versin
çok stresli deme beklemesi zor benm de olacak merakla beklyorum hayırlısı ile bir atlatsak inşallah
Ya evet çok stresli sen yaptırdınmı yoksa daha varmı yapman

ayy çok tatlııı maşallahh kuzuyaaa :)

kizlar bebek arabasi icin minico sitesine bi bakin piercardin ve chiccho cok uygun fiyata arabalar var fikir edinmis olursunuz ben begendm ordan hatta btane sizde bi bakarsiniz bide istanbulda oturanlar icin herkesin bildgi eminonundeki havuzluhan cok guzel alisveris icin ben istirahtli olmasam ilk orayi gezerdimmm

Havuzluhanı duymuştum ama şua heryer eminönüyle aynı fiyatta yiğenime alışveriş yaparken mahalle mağazalarına gittik hep çok uyguna alışveriş yaptık

Havuzluhanı duymuştum ama şua heryer eminönüyle aynı fiyatta yiğenime alışveriş yaparken mahalle mağazalarına gittik hep çok uyguna alışveriş yaptık
Havuzlu hana ablam hamileyken gitmiştim bir sürü şey almıştım bebek arabasınıda ordan almıştım hatta. nakit gidersen oraya çok uygun herşey bide hafta içi gitmeye çalışın cumartesi çok kalabalık pazarda kapalı zaten.

.çok tatlı maşallah tombikto:))

Havuzlu hana ablam hamileyken gitmiştim bir sürü şey almıştım bebek arabasınıda ordan almıştım hatta. nakit gidersen oraya çok uygun herşey bide hafta içi gitmeye çalışın cumartesi çok kalabalık pazarda kapalı zaten.
Güzel şeyler var diyolarda ben şuan bile gezmeyi sevmiyorum kendime pantolon alamadım :) hele şişince hiç gitmem :)

Yorgan ve yastık için çok çok erken ama english home u takip ediyorum indirime girdiğinde yün yorgan ve yastık alıcam

cnm ben sadece wc ye kalkiorm :( ewet cesit cok bol artk napiym netten falanda bakicam yada annemler gdip resim aticak o seklde halledicem bebisnde massalh buyumus topic kiz doldu:)

Back
X