- Emoji Skoru
- 1.276
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #12.401
Kizlarrr kilolar ne durumdaa![]()
12.haftaya girmek üzereyim ne aldım ne verdim. hatta vermiş bile olabilirim. kıyafetlerim bol geliyo biraz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
58,5 la kaldım valla 12 hafta bittiğinde 62 olmuşumKizlarrr kilolar ne durumdaa![]()
bizde çok sabırsızız canım mesela ne aldınız ilk önce :)biz başladık canım almaya eşim çok sabırsız, ama etrafımdaki herkes olumsuz konuşuyor şimdiden almak iyi değil vs. insanı korkutuyorlar.
Cuma günü arkadaşım medipol koşuyolunda doğum yaptı. Sgk anlaşmalı 5000 tl ye yaptı. Yalnız odası küçücüktü hiç beğenmedim. O hastaneyi hiç sevmem zaten bana fenalık geldi odada. Ben hisar ya da kadıköy şifa ataşehiri düşünüyorum sgk anlaşmaları yok sağlık sigortası yoksa 10000 tl civarı. Özel sağlık sigortası olunca baya düşüyor fiyat 6000-7000 lere. Arayıp sormuştum anadolu sigorta benim şifada baya indirimli oluyor :)doğum ücretlerini hiç bilmiyorum. ama medipol de iyi diyolar koşuyolundaki bikaç arkadaşım orda doğum yaptı ve diğerlerine nazaran uygun olabilir. bi sor istersen.
bizde çok sabırsızız canım mesela ne aldınız ilk önce :)
yaa maşallah barekallah çok sevimli :) ama neden kız dedin bi sen bir de ben vardık baştan beri erkek hisseden şimdi benim de içime kurt düştüSonunda açıldı forum kavuştuk :) cumartesi taramam çok güzel geçti ense kalınlığı için normal dedi doktor. Cinsiyet içinde kemik yapısına göre %70 kız dedi :) bu sefer kıpırdamadı bebişim minnoş minnoş yatıyodu çok tatlıydı :) resimde paylaşıyorum ilk defa bakın teyzeleri.
Canım sana bişey sormuştum cevap vermedin daha ağırlarını yükledik annemlere dedin ya neydi onlarbizde çok sabırsızız canım mesela ne aldınız ilk önce :)
Cuma günü arkadaşım medipol koşuyolunda doğum yaptı. Sgk anlaşmalı 5000 tl ye yaptı. Yalnız odası küçücüktü hiç beğenmedim. O hastaneyi hiç sevmem zaten bana fenalık geldi odada. Ben hisar ya da kadıköy şifa ataşehiri düşünüyorum sgk anlaşmaları yok sağlık sigortası yoksa 10000 tl civarı. Özel sağlık sigortası olunca baya düşüyor fiyat 6000-7000 lere. Arayıp sormuştum anadolu sigorta benim şifada baya indirimli oluyor :)
hangi markaları tercih etitinbeşik, yatak ve bebek arabası :)
hangi markaları tercih etitin
Cuma günü arkadaşım medipol koşuyolunda doğum yaptı. Sgk anlaşmalı 5000 tl ye yaptı. Yalnız odası küçücüktü hiç beğenmedim. O hastaneyi hiç sevmem zaten bana fenalık geldi odada. Ben hisar ya da kadıköy şifa ataşehiri düşünüyorum sgk anlaşmaları yok sağlık sigortası yoksa 10000 tl civarı. Özel sağlık sigortası olunca baya düşüyor fiyat 6000-7000 lere. Arayıp sormuştum anadolu sigorta benim şifada baya indirimli oluyor :)
Bebek arabasınıda mı demonte aldınız :)canım eşim internetten satın aldı demonte olarak geldi kendi kurdu, markalarını unuttum çok tanındık marka değiller açıkçası ama güzeller :)
Bebek arabasınıda mı demonte aldınız :)
Bebek arabasınıda mı demonte aldınız :)
canım kusura bakma çalışıyorum kaçırışım. kayınvalidem bana doğum hediyesi alacak ve yatak odasına ahşap beşikler var onlardan alacak. annemler ise odasını yapacaklar :)Canım sana bişey sormuştum cevap vermedin daha ağırlarını yükledik annemlere dedin ya neydi onlar
canım kurdunuz mu peki resim atsan :)yatak da babyhop du sanırım ama beşik hiç aklımda yok :)
canım kurdunuz mu peki resim atsan :)
tamam bekliyoruz o zaman :) minnoşların eşyalarını görmek o kadar mutlu ediyor ki benikurduk canım ama bu pc de resim yok evde atarım :)