• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
hayırlı vakitler millet :) resmen sizi özledim ne kadar kalbi bi bağ oluşmuş herkes iyi sanırım üşenmedim sayfaları tek tek okudum topikimiz kız bebek topiğine dönmüş bakalım bana ne diyecek 14. haftadayım sanırım artık ama daha 10 gün var muayeneye ;) bu arada benim göbek çevremde dokununca hissedilen bi acı var ara arada ağrı oluyor ve diş etlerim kanamaya başladı bu hafta ki normalde hiç kanamazdı ve 20 lik diş çıkarıyorum bana dua edin lütfen kolay çıksın diye 31 yaşındayım ilkini de 26 yaşında çıkarmaya başlamıştım :(

doğum ücretlerini hiç bilmiyorum. ama medipol de iyi diyolar koşuyolundaki bikaç arkadaşım orda doğum yaptı ve diğerlerine nazaran uygun olabilir. bi sor istersen.
Cuma günü arkadaşım medipol koşuyolunda doğum yaptı. Sgk anlaşmalı 5000 tl ye yaptı. Yalnız odası küçücüktü hiç beğenmedim. O hastaneyi hiç sevmem zaten bana fenalık geldi odada. Ben hisar ya da kadıköy şifa ataşehiri düşünüyorum sgk anlaşmaları yok sağlık sigortası yoksa 10000 tl civarı. Özel sağlık sigortası olunca baya düşüyor fiyat 6000-7000 lere. Arayıp sormuştum anadolu sigorta benim şifada baya indirimli oluyor :)

Sonunda açıldı forum kavuştuk :) cumartesi taramam çok güzel geçti ense kalınlığı için normal dedi doktor. Cinsiyet içinde kemik yapısına göre %70 kız dedi :) bu sefer kıpırdamadı bebişim minnoş minnoş yatıyodu çok tatlıydı :) resimde paylaşıyorum ilk defa bakın teyzeleri.
yaa maşallah barekallah çok sevimli :) ama neden kız dedin bi sen bir de ben vardık baştan beri erkek hisseden şimdi benim de içime kurt düştü ;) şaka bi yana ilk çocuğumuz sağlıklı olsunlar da kız ya da erkek hepsi bizim için kıymetli bir can :)

Cuma günü arkadaşım medipol koşuyolunda doğum yaptı. Sgk anlaşmalı 5000 tl ye yaptı. Yalnız odası küçücüktü hiç beğenmedim. O hastaneyi hiç sevmem zaten bana fenalık geldi odada. Ben hisar ya da kadıköy şifa ataşehiri düşünüyorum sgk anlaşmaları yok sağlık sigortası yoksa 10000 tl civarı. Özel sağlık sigortası olunca baya düşüyor fiyat 6000-7000 lere. Arayıp sormuştum anadolu sigorta benim şifada baya indirimli oluyor :)

sağolun kızlar bu ücretler benim için çok yüksek, Allah büyüktür elbet bir şekilde bir iyilik olur :)

evet odaları küçücük. bende arkadaşımı ziyarete gitmiştim. ama zaten ne kdr kalıyosunki. önemli olan ameliyatına giren doktor ebe hemşire vs. centralda da daha uygun olmalı. benimde çalıştığım kurum karşılıyor doğum ücretini. tek artısı da bu zaten :KK51:

Canım sana bişey sormuştum cevap vermedin daha ağırlarını yükledik annemlere dedin ya neydi onlar
canım kusura bakma çalışıyorum kaçırışım. kayınvalidem bana doğum hediyesi alacak ve yatak odasına ahşap beşikler var onlardan alacak. annemler ise odasını yapacaklar :)

Back
X