- Emoji Skoru
- 82
- Puanlar
- 208
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #12.861
Nerede oturuyorsun hangi devlet hastahanesi
Cok gec olmus ama. Ayvalik devlt hast. :)
Ayvalik da oturuyorun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerede oturuyorsun hangi devlet hastahanesi
Canim doktorum bilgisayarindan bakip soyledi normal diye bana cikti vermiyorlarCanimya cok dikkat et bel agrisi bendede cok oluyor yorulunca ozellikle rabbim esirgerse ve omur verirse hic birsey olmaz tevvekkulden baska caremiz yok bende cok merak ediyorum sabirsizLaniyorum hareketlerinide hissetmeyince insan saha tedirgin oluyor ya sabir diyorum canim ikili bende yaptirdim bu hbg dedikleri deger sende kac cikti 50 alti ustu cinsiyet tahmini yapiliyorya ondan aordum seninde kesinya cinaiyetin benim 56 cikti bu dogrumudur acaba kizmi dedim kendi kendime
Kizlar gunaydin bisey sorucam ikili testte ultrason incelemenizi hep perinatologlar mi yapti? Benim kendi drum yapti ozgecmisinde perinatoloji egitimi de yok girip baktim simdi endise ettim eksik bisey mi kaldi acaba diye. Benim gibi olan var mii?
Evet onu daha önce gebe bir arkadaşım söyledi daha önce 30 kilo verdiğim için catlayinan yerlerim belli cok degil ama oralara yoğun olarak,diger heryerime de sürüyorum ,kalça altları belim göğüsler diz kapağının Arkası koklarim vs vs vssssİyi fikir canım.. yalniz ben karından çatlayacağım sandım hep karnıma sürdüm karnım çıkmadı basenden çatladım![]()
Ben dedigimi diyorsun ama sen tam okuyamamissin ben seyirme dedimhareketlerin hissedilebildigini düşünüyorum ama 6 haftalik bebeğe malesef pek inanamiyorum yani hangi arkadas dedi tam hatirlamiyorum ve kendisini de itham etmiyorum yanlis anlasilmasin ama daha 5 mm lik bisey hareket yetenegi yok kalbi yeni olusuyo ama 12. haftadan sonra hissediliyor olması bana da mantıklı geliyo ben pek anlamiyorum bebegim su an nerede hissettiklerim gaz mi bebek hareketi mi kelebegin kanat cirpisininda nasil bi his olduğunu bilmiyorum çünkü :)) fakat bi an evvel hissedebilmeyi cok istiyorum bu korkular ve evhamlardan kurtulma adına
Doktor ne dedi peki deger icin tahlil kagidinda nerde yaziyor canim 2li test galiba dedigin
canim bende sponton diye birsey yazmiyor boyumda 166 kilomda 68
kısa boy erken dogum rıskı tasıyormus.. sanırım benım oyuzden yuksek cıktı![]()
ıkılı test canım, orda boy ve kıloda soruyorlar.. bırsueu degıskene gore rısk oranları cıkıyor... senın boyun kaç?bu test ne testi oluyor nerden hesaplanıyor. benimde boyum kısa![]()
Dış ipi mutlaka kullan ve kanat çok sıkıntı cekersin sonra uyku problemi mi gece 10.30 önce şekerleme bile yapmayarak sanki biraz çözdüm Erken uyursam sabaha kadar uyumuyorum ama uymamak için harcadığım çaba eşimi bayagi güldürüyoriki gündür yemeği yeyip uyuyorum yaa sonra da bu saatte uyaniyom@newmoon142 iyi olmanıza sevindim canım kizlar dis etlerimde kanama olmaya başladı diye doktora gittim bu haftalarda normal dedi bastirarak fircala iyice kanasin şişlik yapmasin dedi ben de bi kac gündür yüzeysel fircaliyordum yirmilik dis icinse sadece bekleyeceğim şimdilik bi islem yapmayalim dedi doktor
![]()
ıkılı test canım, orda boy ve kıloda soruyorlar.. bırsueu degıskene gore rısk oranları cıkıyor... senın boyun kaç?
bol c vitamini olan yiyecekler balli limonlu sıcak su iç dikkat et kendine ben çok kötü atlattimBana bir şeyler oluyor.. eklem yerlerim ağrıyor.. aşırı halsizlik..bardak bile taşımak agir geliyor.. başımı kaldıramıyorum.. bana dua edin.. hasta olma lüksüm yok.. ne bana ne kızıma bakacak kimse yok
kalk annesi doyur cocugun karnini.valla canim ben ilk kez boyle bisey hissettim daha once hissettiklerim farkliydi kasindiriyordu icten biseyler kelebek kanadi cirpiyor muydu desem bilemiyorum ama bunu cok net hissetim ben cok ac oldugum ve sirt ustu yattigim icin hissettigimi dusunuyorum kesinlikle bagirsak hareketi ya da gaz degildi dedim ya kalbim yerinden cikicaktiGofredo ben de 7,30dan beri yataktayim,acim ama az daha uzanayim dir kalkmiyom simdik bayilcam acliktan :) kalkayim bende
Bebek hareketi mi o gercekten acab, cunku ben onceden de icimde biseyler hissediyodum arada ama onlar gaz hareketleriydi sanirsam :) daha tam evet bu bebegim dedigim bi hareketini hissetmedim ya :/
Halbuki ultrasonda gayet hareketli