2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
image.webp
Kızlar bu tarz sapkalar nerden bulabilirim

Canimm seninle günlerimiz aynı da bebis hareketleri nasıl sende . Şimdi dahil benim minnak hiç yeri daralmış gibj değil . Karnımı solumu göbeğimı delip çıkacak gibi oluyor.
Benim bebegimde bazen dediğin gibi yerinden çıkmak istercesine hareket ediyor senin az kalmış günün rabbim kolaylık versin

Benim bebegimde bazen dediğin gibi yerinden çıkmak istercesine hareket ediyor senin az kalmış günün rabbim kolaylık versin
Sağol canım. İnşallah bu serüvenin de sonunu görebilelim mınnaklarimiz sağlıkla gelsinler. P.tesi kontrol çarşamba vuslat var nasipse ;)

İyi bari canim ya belki o sancilarla dönerde belli olmaz
Inşallah canım internetten falan çok araştırdım dogum sancıları başladığında bebeğin kafası dogum kanalına girebiliyormuş. Insallah oyle olur. Etrafimda kime bebek ters desem korkma benimkisi de son iki gun kala döndü, son gün döndü diyorlar. Umarım beni teselli etmek için soylemiyorlardir:))

YiNgYaNg YiNgYaNg çok heyecanlisin muhtemelen Allah yardimcin olsun inşallah kızlar bu arada K kubis-55 vardı onun da sanki suyu azalmışti doguma girebilirim diyodu ses yok bilen var mı ?
Slmmm :))
Tosbaam 3 günlük oldu bile teyzeleri
35+6 da suyu azaldı plesanta kireçlendi ve ben belden spinal sezeryan oldum :)
3 kg 50 cm doğdu
Ömrümün en güzel zamanlarıı ... Heee tabi aynı zamanda en uykusuz:))
Şuanda yine gece sütü mesaisindeyim :))
Sizlere ağrısız acısız doğumlar nasip etsin rabbim
Allha emanetsiniz ..

Canimm seninle günlerimiz aynı da bebis hareketleri nasıl sende . Şimdi dahil benim minnak hiç yeri daralmış gibj değil . Karnımı solumu göbeğimı delip çıkacak gibi oluyor.

Canim benimki de kipir kipir itip kakiyo icerden.. sende bugun mu dogum yapican? Bu arada uyuyamiyorum ve zaman da gecmiyor..

Slmmm :))
Tosbaam 3 günlük oldu bile teyzeleri
35+6 da suyu azaldı plesanta kireçlendi ve ben belden spinal sezeryan oldum :)
3 kg 50 cm doğdu
Ömrümün en güzel zamanlarıı ... Heee tabi aynı zamanda en uykusuz:))
Şuanda yine gece sütü mesaisindeyim :))
Sizlere ağrısız acısız doğumlar nasip etsin rabbim
Allha emanetsiniz ..

Hayirli ugurlu olsun.. atlatmissin ne guzel... sabaha da ben dogum yapicam 2. Olmasina ragmen heyecan ve korku beni benden aldi.. uyuyamiyorum

Ya diyolar ki bebek olunca uyuyamican fln ee ben ztn uyuyamiyorum ki:KK45:
6da fln anca uykum geliyor 8bucukta deli durtmus gibi geri kalkiyorum:KK45: geri anca öglene dogru yatabiliyorum sonra iki uc saat daha uyuyorum boylece saat 13 14u buluyor iste kalkmam:KK45:
Bebek olduktan sonra dert edecegim son sey uyku olur sanirim:KK45:

Evet cnm muayenehanesine gidecegim artik hep ayni ultrason cihazi olcum yapsin istiyorum bu nedenle son 3 seferdir oraya gidiyoruz hem de orasi cok sakin oluyor son saatlerde gidiyoruz 16da fln hem de sabah erken uyanamiyorum ben oglen 13e kdr uyuyorum medicanaya yetisemiyorum :KK70:

Bu cumartesi gitme imkanin yok mu pazartesiden sonraki cumartesi gec olur sanki
Cumartesi gidince 10 gün sonra gitmiş oluyorum o da çok erken oluyor :) diğer cumartesi 17 gün geçmiş oluyor çok da fazla değil. Bir ağrım sıkıntım olmazsa diğer cumartesiyi beklerim.

Kizlar instagramda mababyturkey diye bi kundak saticisi var. Goren duyan bilen alan var mi? Nasil acaba kundaklari? 50 tl civari fiyatları woombi nin yarisi. Alsam mi bilemedim. Kundak istiyorum cunku.
Canım o sayfayı ben de takip ediyorum görmüştüm kundakları. 0 3 ayı 40 lira. 0 8 ayı altını düğümleyerek kullanabiliyorsun 8 ay kullanılır mı bilemedim :/ bir de 0 3 ay küçük mü olur acaba benim bebiş uzun olacakmış sanırım biraz.

YiNgYaNg YiNgYaNg baldamlasxixmelis baldamlasxixmelis _peri_ _peri_ kızlar Rabbim yardımcınız olsun. Sıkıntısız rahat bir şekilde geçsin doğumunuz inşallah. Lıkır lıkır sütünüz olsun :) sağ salim sağlıkla kavuşun bebişlerinize.

Back
X