2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
KIZLAR! Dün geceki adet ağrılarım sabah az da olsa devam etti. Biraz önce de mukus tıkacının muhtemelen bir kısmı geldi. Sanırım buna nişan da deniyor. Ama kan yok. Sanırım yavaş yavaş başlıyoruz:KK49::KK49::KK49:

Hadi bakalım canım gözüm aydın:))

Duşa gir
Yemek ye meyveli hurmalı pekmezli süt iç
Meme başını uyar
Ve dinlenmeye bak sancıların va gelene yeni vir hareket olana kadar...
Enerjiye ihtiyacın olacağı için bunlar:)

Allah yardımcın olsun, zamanını dolduran bebek kendis kolayca geliyor akıllı bebek oluyor, bak bebişin seni hiç yormayacak göreceksin:)

Merhaba kızlar. 38+3 üm. Pazar günü pembe bir akıntım gelmişti. Ondan sonra her şey normal seyretti. Ta ki bu sabaha kadar. Sabahtan beri adet sancısı gibi bel ve karın ağrım var. Ama tarif edilen doğum sancısı gibi düzeni, ritmi olan bir ağrı değil. Velhasıl biraz önce gene kanlı bir akıntı geldi. Pazar günkünden daha çok. Hatta iğrençlik yapıp peçetenin fotoğrafını da çektim. Sonra tekrar az miktarda geldi. İkincisinde ortasında kıl gibi kırmızı kan da vardı. Düzenli sancım yok, suyum gelmedi.
Ben de duşa girdim, evde bekliyorum.

KIZLAR! Dün geceki adet ağrılarım sabah az da olsa devam etti. Biraz önce de mukus tıkacının muhtemelen bir kısmı geldi. Sanırım buna nişan da deniyor. Ama kan yok. Sanırım yavaş yavaş başlıyoruz:KK49::KK49::KK49:

Ay hadi inşallah.

Canım niye erkenden doğurma taraftarısın , daha 12 gün var 40 ının dolmasına , bırak müdahele etme bebeğine zarar verirsin ... Rahimi kastırarak bebeği de huzursuz edebilirsin ... Dün nst de hemşire göbeğimi salladı uyansın diye içim gitti , o içerde rahat sende rahatla lütfen ...

Canım tansiyonum var ha bire ya çıktı mi ya çıkacak mi diye düşünmekten ben rahat olamiyorum. 15 i gordum bir kere. Doktor 14 un üzerine çıkınca direk hastaneye gel dedi. Tansiyon kontrolü yapmam lazim her zaman. Tamam tuz seker tatlı vs. Kullanmıyorum artik ama ekmek yemeden doymuyorum her ekmek yiyisimde acaba tansiyonum 14 e çıkar mi diye düşünmeden edemiyorum. O orda rahat ama ben değilim bu yüzden. Bir an evvel doğsun ki bebeğim icerde zehirlenecek fikrini en azından aklımdan çıkarırım. İdrarda protein de çıktı çünkü. Bebeğe bir şey olmadan bir an evvel çıksın ki bende rahat uyuyayim artik düşünmeden. Sadece bu.

Cnm allah kolaylik versin inslalah sag salim kavusirsin:)

emy0364 emy0364 bir haftamız kaldı ne durumdasin :KK66:
Dün heyecandan uyuyamadım , tomrisin emzirme notlarındaki gibi kızımı kucağımda mememe abanmış gibi hayal edip durdum :) sonra dedim en az bir ay hiç. Uyumayacağım bari biraz uyuyayım dedim sabah 10 a kadar uyumuşum :))) yüzünü görünce bile heyecandan kalbim Pîr Pîr yapıyor , korkuda var tabi , Allah sağ salim nasip etsin inşaallah :)) sende nasıl durumlar :)

Hadi gözün aydın canım inşallah kolaycacık doğurursun :) kan olmadan nişan olduğunu nasıl anladın?

• Beğen
Reactions: 9ay
Canım tansiyonum var ha bire ya çıktı mi ya çıkacak mi diye düşünmekten ben rahat olamiyorum. 15 i gordum bir kere. Doktor 14 un üzerine çıkınca direk hastaneye gel dedi. Tansiyon kontrolü yapmam lazim her zaman. Tamam tuz seker tatlı vs. Kullanmıyorum artik ama ekmek yemeden doymuyorum her ekmek yiyisimde acaba tansiyonum 14 e çıkar mi diye düşünmeden edemiyorum. O orda rahat ama ben değilim bu yüzden. Bir an evvel doğsun ki bebeğim icerde zehirlenecek fikrini en azından aklımdan çıkarırım. İdrarda protein de çıktı çünkü. Bebeğe bir şey olmadan bir an evvel çıksın ki bende rahat uyuyayim artik düşünmeden. Sadece bu.

Canım tansiyonum var ha bire ya çıktı mi ya çıkacak mi diye düşünmekten ben rahat olamiyorum. 15 i gordum bir kere. Doktor 14 un üzerine çıkınca direk hastaneye gel dedi. Tansiyon kontrolü yapmam lazim her zaman. Tamam tuz seker tatlı vs. Kullanmıyorum artik ama ekmek yemeden doymuyorum her ekmek yiyisimde acaba tansiyonum 14 e çıkar mi diye düşünmeden edemiyorum. O orda rahat ama ben değilim bu yüzden. Bir an evvel doğsun ki bebeğim icerde zehirlenecek fikrini en azından aklımdan çıkarırım. İdrarda protein de çıktı çünkü. Bebeğe bir şey olmadan bir an evvel çıksın ki bende rahat uyuyayim artik düşünmeden. Sadece bu.[/QUOT
Geçmiş olsun canım , doktorun bu durumu senin panik Yaptığın kadar riskli görseydi hemen alırdı bebişini, benim Arkadaşımın 31. Haftada aldılar , gebelik tansiyonundan dolayı , bebek 27 haftalıkta kalınca ... Yada sen nırmal doğum istiyorum diye baskı yapsaydım , rahim kastırıcı ilaçlar var Doğumu 2-3 güne başlatan onlardan verirdi ... Sen panik yaptıkça tansiyonun daha çok yükselir canım , kendimden biliyorum dikişten sonra 14. Haftadan itibaren ah 28. Haftayı görebilecek miyim diye kendi kendimi yiyordum , bu grubu bile uzaktan takip edip yazmıyordum , 28. Haftaya kadar o kadar çok Kabızlık yaşadım ki , wc de oturup ağladığımı biliyorum ıkınsam dikişlerim patlayacak diye ... 28. Hafta geçti benim Kabızlık geçti ... Psikolojini iyi tutmaya çalış canım , bu arada yüksek tansiyon olan kişilerde doktorlar nırmal doğum yaptırmıyorlar diye biliyorum ...

Dün heyecandan uyuyamadım , tomrisin emzirme notlarındaki gibi kızımı kucağımda mememe abanmış gibi hayal edip durdum :) sonra dedim en az bir ay hiç. Uyumayacağım bari biraz uyuyayım dedim sabah 10 a kadar uyumuşum :))) yüzünü görünce bile heyecandan kalbim Pîr Pîr yapıyor , korkuda var tabi , Allah sağ salim nasip etsin inşaallah :)) sende nasıl durumlar :)
Ben de aynı durumdayim bazı geceler uyuyamiyorum rüya gibi geliyor yüzü nasıl bişey acaba haftaya kollarımda mi olacak diye düşünüp duruyorum.ruh halim değişken dün bunalimdaydim mesela :) sonra eşim dışarı çıkardı açıldım bugün iyiyim.hayatımız değişecek basedebilcek miyim ameliyat korkusu falan etkiliyor baya bi.şöyle dogumdan once son gunlerimde bi gezesim var :) ama tabi olmuyor artık bebisimizle gezesim. Allah yardımcımız olsun inşallah :KK36:

2 normal doğumdan sonra mecburen sezeryan yaşayan biri olarak doğum bekleyenlere nacizane tavsiyem, eğer herşey yolundaysa sakin sakin strese girmeden bekleyin bebeklerinizi, kendileri gelsin.
Benim gebeligim riskli geçti. Plesantanin ucu giristeydi dahası 1aydır bebeğin suyu azdı ve artık ben gebelik zehirlenmesine dogru gidiyordum. Yine de son ana kadar denedim. Benim plesenta pasifti herhalde 10saat suni sancida uyudum. Hemde 40gut sancida. Hiçbirşey hissetmedim. Suyumu patlatsalar doğum başlardı ama ebeler de doktor da denedi patlatamadilar. Ağlayarak sezeryana girdim. Kabullenmem günler sürdü. Tıbbi sorunlar olmasa ben 2 gün sanciya bile raziydim ama doktor bebeği kaybedebiliriz deyince sustum.

Yanımdaki bayan 24saat suni sancıdan sonra üstelik 16gut sanciyla 3800gr bebeği sessiz sedasız normal dogurdu maşallah. 10saat yan yana yattık sohbet ettik, o doğumhanede çatala geçti ben ameliyathaneye.. Onun adına çok sevindim. İlk doğumuydu çünkü. Bağırıp kendini yipratmadi da. Ben de kismetimde olanı yaşadım. Cok şükür bebeğime kavuştum.

Tesadüfen denk geldim mesajınıza.. takip etmiyorum yani bu başlığı ama hayran kaldım. Takdir ettim sizi.. zor olani yaşamanıza rağmen ne güzel anlatmışsınız. Ürkütmeden üstelik..
Benim ilk bebeğim, tüp bebek.. biraz zor kavuştuk. Doğumu düşünmüyorum şu an ama ürkütüyor insanlar.. halbuki bence şu hayatta görebileceğimiz tek mucize bu...
Evlatlarınızın sağlıklı ve mutlu çok uzuun ömürleri olsun dilerim, sevgiler.. ;)

6 haziranda doğum yaptım arkadaşlar şuan bebeğim küvezde sarılık ve enfeksiyonu var dua edin ne olur çok kötü bi doğum tecrübesi yaşadım bu arada

Merhaba kizlar, oncelikle dogum yapanlara hayirli olsun..buradaki doğuranlari görünce hem heyecan hem korku geliyor bana. Akintim fazla oldugundan artik paranoyak oldum suyum mu geldi diye. Anlamayacagim diye taktim. Birde dunden beri ara ara belimden karnima vuran ağrılarım var. Çatı muayenemizi geçen cuma olduk. Normal dogum yapabileceğim soylendi☺ bu cuma tekrar kontrol var dogurmazsam tabiinşallah sağ salim alırız kucagimiza bebeklerimizi

Geçmiş olsun canım , doktorun bu durumu senin panik Yaptığın kadar riskli görseydi hemen alırdı bebişini, benim Arkadaşımın 31. Haftada aldılar , gebelik tansiyonundan dolayı , bebek 27 haftalıkta kalınca ... Yada sen nırmal doğum istiyorum diye baskı yapsaydım , rahim kastırıcı ilaçlar var Doğumu 2-3 güne başlatan onlardan verirdi ... Sen panik yaptıkça tansiyonun daha çok yükselir canım , kendimden biliyorum dikişten sonra 14. Haftadan itibaren ah 28. Haftayı görebilecek miyim diye kendi kendimi yiyordum , bu grubu bile uzaktan takip edip yazmıyordum , 28. Haftaya kadar o kadar çok Kabızlık yaşadım ki , wc de oturup ağladığımı biliyorum ıkınsam dikişlerim patlayacak diye ... 28. Hafta geçti benim Kabızlık geçti ... Psikolojini iyi tutmaya çalış canım , bu arada yüksek tansiyon olan kişilerde doktorlar nırmal doğum yaptırmıyorlar diye biliyorum ...

Benimde ilk zamanlar kabızlık çok fenaydi oturup ağlıyordum bende. Ama senin dikişlerin için ikinmaman gerekiyor sen daha çok cekmissin kabizliktan. Su an doğum normal gözüküyor ama bilmiyorum sonum ne olacak. 15 e 9 olan.tansiyonu görünce ben çok endişe ettim sonrasında düştü tabi ama her an çıkacak diye aklım çıkıyor. Boyle bebegime bir şey olacak diye dusunmektense bir an önce doğsun yanımda olsun dedim ama geleceği de yok. Psikolojim bozuldu su bir kaç gun. Aklım çıkıyor artik. Doktor 14 u geçme yeter dedi ama bilmiyorum devlete gittiğim için pek onemsemiyo sanırım. Normal mi yoksa sezeryan mi.olacaksa ne olacaksa olsun yeter ki birşey olmadan gelsin kucağıma. Allah hepimizin yavrusunu sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah. Den daha çok stres yasamissin bugünlere geldin şükür artik bir şey olmaz yavruna sağ salim kavuş inşallah.

Back
X