2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
canım ilişkiye girdiğin tarih değil son adet tarihin baz alınıyor... hamilelik takviminde 1-2-3. haftaları okuduğunda zaten daha hamile değilsiniz diye başlıyor :) yumurtlama dönemi olarakta adetten sonraki 10-15 günler baz alınıyor.. zaten bu sebepten de doğumlar 38-42. haftalarda olur deniliyor 40 haftayı çok baz almamak lazım yani :))
Ya öyle diyenlerde oldu kafam karıştı iyice

Kızlar ben de yeni geldim doktordan 2900 olmuş bebeğim 300 gr fazla olsa daha iyi olurdu dedi dr moralim bozuldu. .çok şükür herşey yolunda 20 gün içinde doğum olabilir ama 7 temmuza kadar bekleriz dedi..
Canım kilo hiç sorun değil .benim doktorum2500 olsun yeter dedi. Yavrummm 2700 doğdu. NO problem.moralini bozan doktor halt etmis

Bide 40 dan sonra icerde bebek kakasini yer zehirlenme ihtimalini hic dusunmek istemiyorum fazlada riske atmak istemiyorum Hira'yı.
Allah biliyo gonlumden normal dogum geciyo okadar cok istiyorum. Cunki daha once apandis ameliyati oldum ve oda ameliyatta patladi zehirlenmisim uc hafta hastanede kaldim. Doktor senin icin yapisik olabilir ondan bende senin sezeryan olmani istemiyorum demisti. Ama suni deniyip sezeryan olma ihtimali de var of of :KK43:
Canım ya daha önce sordum mu bilmiyorum ama senin bebişin kanala inmişmiydi
Bide dr bana da yatış dedi ama sezeryan için dedi sanırım :/

Merhaba kızlar. 38+3 üm. Pazar günü pembe bir akıntım gelmişti. Ondan sonra her şey normal seyretti. Ta ki bu sabaha kadar. Sabahtan beri adet sancısı gibi bel ve karın ağrım var. Ama tarif edilen doğum sancısı gibi düzeni, ritmi olan bir ağrı değil. Velhasıl biraz önce gene kanlı bir akıntı geldi. Pazar günkünden daha çok. Hatta iğrençlik yapıp peçetenin fotoğrafını da çektim. Sonra tekrar az miktarda geldi. İkincisinde ortasında kıl gibi kırmızı kan da vardı. Düzenli sancım yok, suyum gelmedi.
Ben de duşa girdim, evde bekliyorum.

Ay hadi inşallah.
Canım naptın gittin mi doktora

Takılmamak lazım o zaman:KK66: senin bebiş nasıl ? sen nasıl oldun?
Çok şükür her gün biraz daha iyiyim. Kendim kalkiorum arada. Kız fırına yemek bile attım bugün . Sonra güllaç Bile yaptım ;) yazık kocam çok yoruluo bi haftadır. . Bebem de biraz kilo alsadi iyidi ama şükur vermemiş. Normal de doğumdan sonra biraz dusermIs

Çok şükür her gün biraz daha iyiyim. Kendim kalkiorum arada. Kız fırına yemek bile attım bugün . Sonra güllaç Bile yaptım :KK66: yazık kocam çok yoruluo bi haftadır. . Bebem de biraz kilo alsadi iyidi ama şükur vermemiş. Normal de doğumdan sonra biraz dusermIs
Çok sevindim canım inşallah bikaç güne çok daha iyi olacaksın bebişin de sağlıklı olsun kilo önemli değil nasılsa alır

Kontrolden döndük teyzeleri son kontrolumuzdu bu.bebisim 3 haftadır 44 cm hiç boy atmiyo yavrum haftaya doğacak inşallah bu kadar Minik doğan bebiş var mı ya :) neyse sağlıklı olsun da doğduktan sonra uzatırim onu inşallah :)

seker000 seker000 emy0364 emy0364 Sevgili Sevgi Sevgili Sevgi H history1985 @GlnU annensenicoksevecek annensenicoksevecek zeyzey3428 zeyzey3428 @Yazkadini @Parker06 Pinking Tree Pinking Tree

Kızlar sağolun desteğiniz için ama maalesef normal yapamayacağım çok büyük ihtimalle.

Şimdi doktordan geldik. Sancı var ama bebeğin başı kanala girebilecek bir pozisyonda değil hala. Doktorum uygun pozisyona gelebileceğini düşünmüyor. Bebeğin başının mekanik etkisi olmadan doğumun gerçekleşmeyeceğini söyledi. 2 gün daha verdi sırf ben istiyorum diye. Eğer gelmezse o zamana kadar cuma sabahına sezaryen planladık. Çok moralim bozuldu, orada ağladım falan. Tabiki önemli olan benim ve bebeğin sağlığı biliyorum ama normal doğum yapmayı çok istiyordum. Arada tüp bebek hemşirem de aradı. Neden hala bekliyorsun, neler çektik bu bebek için, herkes doğurdu, sezaryen ol dedi.

Sezaryanı da epidural/spinal kombine yapıyorlarmış. Hangi doktora denk gelirse o giriyormuş. Biriyle görüştüm. Yok sırtınızda biraz ödem var, ilk başta giremeyebiliriz, yok baş ağrısı çok nadir oluyor ama önleminizi alman gerek, örneğin başını kıpırdatmayacaksınız 1 gün, yok felç riski var ama çok az. Hiç içime sinmedi. Güven vermedi bana. Sanırım genel anestezi isteyeceğim. Zaten benim normal doğum hayallerim suya düşmüş, o 5 dakikadan feragat edebilirim :KK43:

Onu sormayi unuttum canim ya. Seninki nasil?
Sana nezamana yatis verdi? Sezeryan istemiosan once suni yi dene derim ben
Canım benimki doğum kanalına girmemiş daha o yüzden yatış dedi sezeryan olacak galiba benim :(((
İnşallah senin inmiştir

seker000 seker000 emy0364 emy0364 Sevgili Sevgi Sevgili Sevgi H history1985 @GlnU annensenicoksevecek annensenicoksevecek zeyzey3428 zeyzey3428 @Yazkadini @Parker06 Pinking Tree Pinking Tree

Kızlar sağolun desteğiniz için ama maalesef normal yapamayacağım çok büyük ihtimalle.

Şimdi doktordan geldik. Sancı var ama bebeğin başı kanala girebilecek bir pozisyonda değil hala. Doktorum uygun pozisyona gelebileceğini düşünmüyor. Bebeğin başının mekanik etkisi olmadan doğumun gerçekleşmeyeceğini söyledi. 2 gün daha verdi sırf ben istiyorum diye. Eğer gelmezse o zamana kadar cuma sabahına sezaryen planladık. Çok moralim bozuldu, orada ağladım falan. Tabiki önemli olan benim ve bebeğin sağlığı biliyorum ama normal doğum yapmayı çok istiyordum. Arada tüp bebek hemşirem de aradı. Neden hala bekliyorsun, neler çektik bu bebek için, herkes doğurdu, sezaryen ol dedi.

Sezaryanı da epidural/spinal kombine yapıyorlarmış. Hangi doktora denk gelirse o giriyormuş. Biriyle görüştüm. Yok sırtınızda biraz ödem var, ilk başta giremeyebiliriz, yok baş ağrısı çok nadir oluyor ama önleminizi alman gerek, örneğin başını kıpırdatmayacaksınız 1 gün, yok felç riski var ama çok az. Hiç içime sinmedi. Güven vermedi bana. Sanırım genel anestezi isteyeceğim. Zaten benim normal doğum hayallerim suya düşmüş, o 5 dakikadan feragat edebilirim :KK43:
Aynı durumdayım seninle canım
Gerçekten sancıılı ve sıkıntılı bir süreç
İnşallah doğum kanalına girerler
Geçmiş olsun bu arada :/

Kontrolden döndük teyzeleri son kontrolumuzdu bu.bebisim 3 haftadır 44 cm hiç boy atmiyo yavrum haftaya doğacak inşallah bu kadar Minik doğan bebiş var mı ya :) neyse sağlıklı olsun da doğduktan sonra uzatırim onu inşallah :)
Ayy minik çokk tatlı yerim onun boyunu :))

Back
X