2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bende de 1yıldır var oğlum emerken dişi kırılmıştı kesmişti. Mikrop kaptı herhalde. 2ayda bir sıkıyorum katı bişey geliyor. Doktora sormadım hiç. İltihap vücutta kalmamalı. _peri_ _peri_ ilaç verdi mi genel cerrah? Ben de gitsem mi?
Antibiyotik ve krem verdi canim ama tam gecirmiyo sadece acisi geciyo surmeye devam edersem yoksa ayni sekilde duruyo. Gerci biraz kullanip bidaha gel dedi gitmedim ama napar bilmiyorum. Cerrahi mudahale gereken biseymi demistim hayir dedi ama acisi dayanilcak gibi degil catlak acisi yaninda hafif kalir yani. İstersen bi git ama aklinda kalmasin

Kizlar ne yersek gaz yapar. Nelerden uzak durmaliyiz.
Nerdeyse dogru duzgun bisey yemiyorum amayinede oluyo yaa. Biyerdede okudum annenin yedigiyle alakali degil demis doktorun birigaz süte nasil gecsin falan yazmis. Ayni seyleri yiyorum bi gun iyiyiz bi gun gazli napcagimi sasirdim ben

125ml mi :eek: ben daha bugun az önce 35 ml sağdım :KK43: bizde 7 günlük olduk , benim memeemide almıyordu bugun almaya başladı kızardı bozardı ama soruyor en azından 5 yada 10 defa sonra yoruluyor, uyuya kalıyor :)kıyamıyorum uyandırmaya... 40 gün içinde bu sorunu çözmemiz lazım ,sütü sağıp buzdolabına koyup tekrar ılıtmak işkence gibi... bu arada maşallah biz hala aynı kilodayıoz doğum kilomuzla...
Sütüm iyi canım maşallah..
Sütü ısıtmak dert değilde kızımın biberona değilde bama temas kurarak karnını doyurması başka bişi
Ne yazık ki bunu yaşayamıyorum

Nerdeyse dogru duzgun bisey yemiyorum amayinede oluyo yaa. Biyerdede okudum annenin yedigiyle alakali degil demis doktorun birigaz süte nasil gecsin falan yazmis. Ayni seyleri yiyorum bi gun iyiyiz bi gun gazli napcagimi sasirdim ben
Benimkide yaklasik oyle. Kiraz cok yiyorum ondan mi acaba diye dusundum

Kızlar bebişlerinizin büyük tuvaletleri ne durumda? Karşılaştırmadığım acaba normal mi değil mi diye soracağımbir bu kalmıştı sanırım :):)

aynı süt geliyorsa, bebeğin doyuyor huzurlu uyuyorsa, cilt rengi sarı değilse, kilo alımı beklenen aralıkta ise, akşama kadar bez batırıyorsa memeler terbiye olmaya başlamıştır artık yavaş yavaş.İçinin rahat olması için istersen çocuk dr da veya sağlık ocağında bir haftalık bir süreçte bebeğin kilosunu bi takip ettir sık aralıklarla 2 günde 1 mesela aynı kıyafet ve bezle tarttır kilo alıyor mu bi bak, bir de rengini sor.
Bugün içim rahat etmedi manada verdim canım Sağol çok ter kaybettim o yüzden böyle belki de kilosu düşmedi günde 6 7 cis 4 5 kaka yapıyor ama mama takviyesi var çok azdi mesela bugün çoğaldı azkendi öyleydi ama.

seker000 seker000 valla canım seni görünce diyorum ayy ben de daha bekliyor mu olacaktım ki. Ve çok zorlaşmıştı artık her şey kocaman göbüşle. Allah yardımcın olsun. Oysa Şimdi bebeğim 10 günlük :)

C

Nim sütun için yazacaktım yazamadım ne zamandır benimde azdı arttı derken sağmak bıraktım emin diye tam bosaltamadi galiba süt bekletlyince azaldı :KK43: acaip stres yaptım bu ara bilmiyorum önemli olan sağlıklı olmasi diyorum kalıtsal bi rahatsizlihidanoolabilirdi huzurlu güvende olmasi diyirum stres yapayım dedikçe dağa çok yapıyor insan sanki umarım sende daha iyi olmusundur
Canım bazı günler az oluyor sonra tekrar artıyor merak etme. Hemen sağmaya başla. Benim artıyor ama çok yavaş. Bebeğin büyüme hızına yetişemiyor. Mama vermek de sütü azaltıyor çünkü Bebek daha az emiyor.

seker000 seker000 valla canım seni görünce diyorum ayy ben de daha bekliyor mu olacaktım ki. Ve çok zorlaşmıştı artık her şey kocaman göbüşle. Allah yardımcın olsun. Oysa Şimdi bebeğim 10 günlük :)
Ben de seni görünce diyorum doğursaydım 10 günlük olcaktı bebeğim:) herşeyde bi hayır vardır..

Sütüm iyi canım maşallah..
Sütü ısıtmak dert değilde kızımın biberona değilde bama temas kurarak karnını doyurması başka bişi
Ne yazık ki bunu yaşayamıyorum
Canım ya ağzına meme ucundan süt damlatma, meme ucunu da süte bulayıp vermeye çalışma gibi şeyleri denemişsindir muhakkak. az önce başka bi topikte biri tatlı elmayı soyup birazını rendeleyip, rendelenmiş elmayı eliyle sıkarak suyunu çıkarmayı ve 1 çay kaşığı elma suyunun birazını meme başına sürüp birazını bebeğin ağzına verip sonra memeyi tutturduğunu anlatıyordu. bi umut şu ramazanın yüzü suyu hürmetine de bismillah de bi dene istersen. inş bi şekilde aldırırsın memeyi

Back
X