- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #45.821
Ablamin 4 sene oldu hala uyusukmusHep mi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablamin 4 sene oldu hala uyusukmusHep mi![]()
Nasıl verdiniz emziriyormusunuzKilo verirsin cnm bnde yiyorum bunları 12 kilo aldım doğumda 21. Günümüz bugün 14 kilo verdim![]()
Kızlar bir sorum olacak, malum ben mama destekli gidiyordum 10 güne kadar sütümü sağıyordum geriye kalanına mama veriyordum yani 40 Cc süt sağdıysam 40 Cc de mama veriyordum her öğün (3-4 saate bir ) ciddi anlamda 10 gündür meme veriyorum , son 3-4 gündür sadece gece 1 öğün 40 Cc mama takviye yapıyorum , hemen uyanmasın diye , 5 gün önce kilosunu tarttığımızda 3720 ydi , bugun 3760 olmuş yani 5 günde 40 gr almışmememi verdiğimde 15-20 dk emiyor bir mememi sonra uyuyor yarım saat -1 saat , sonra tekrar aynı memeyi veriyorum yine 1-2 saat uyuyor , 15-20 dk emiyor ama ... Sütümün bu arada azaldığını hissediyorum
bazen vermediğim meme 3-4 saat bekliyor, tıkanmasın diye sağıyorum 20 Cc zor çıkıyor
, bu bebek doymadan mı uykuya dalıyor , nasıl yapacağım ben bu işi oysaki geceleri de artık tamamen kesmeyi düşünüyordum yarın aşımız var ... Bu arada ayda bir çocuk doktoruna mı gitmek gerekiyor ?
Kızlar bebek arabası alacağım ama kararsızım
Siz kullandığınız bebek arabalarını paylaşır mısınız ?
Çok imrendim sana yaa hala 10 kilo fazlam var 43 gündeyiz 20.günden beri de dikkat ediyorum yediklerimeKilo verirsin cnm bnde yiyorum bunları 12 kilo aldım doğumda 21. Günümüz bugün 14 kilo verdim![]()
Hangi siteden aldınTatlim letgoyla bebecruz tutumluanneye bak ben ordan temiz buldum hic biseyi yok. 650 tlye aldim
Evet cnm emziriyorum özel olarak hiç birşey yapmıyorum ve sezaryen oldumNasıl verdiniz emziriyormusunuz
Fiyatı ne kadar canım? Benim aldığımdan uygun mu? Benim damla geldi. Bir arkadaşım da siparş verdi hatta.kızlar carlson baby d3 ü gitti gidiyordan sipariş edicem ama güvenilir olur mu?
Bn 2 gnde bi ckiyrm tuvalete hala duzelmedmBen imom a başladım canım , biraz daha iyiyim , aynen benimde bebek kucağımda ayağa kalktığımda başım Dönüyor düşecek gibi hissediyorum , 2-3 ay sonra başlarız meyvelere inşaallah :) bu arada benim Kabızlık bitti canım , sezeryandan sonra hiç olmadım , olacağımı hissettiğim an 4-5 tane Kayısı yedim :)
Kan ilacimi icsemde ben hc iyi deglm hergun gozum kararip geziyrm evdeAynen bu yorgunluk ve uyku haline ne yapcaz. Bazen zor duruyorum ayakta. Kansız da kaldık ondan sanırım.
Ya bizimki surekli memede tam sagdiktan snra uyanrsa ona kalmicak dye sagamiyrm hic ne zmn uyuyp uyanxagi blli olmuyoCanım ben gün içinde oğlum emdikten sonra sağıyorum biraz biraz. Buzdolabına koyuyorum gün sonunda birleştirip atıyorum. Çünkü çok sağmak çok sıkıcı oluyor. Benim de öyle fışkırmıyor ama sağınca çıkıyor yani.
Canım çok sağma 10cc kadar sağ. 10 cc ile de bitmez. Ki emin ol kızına da kalır :)Ya bizimki surekli memede tam sagdiktan snra uyanrsa ona kalmicak dye sagamiyrm hic ne zmn uyuyp uyanxagi blli olmuyo
Kızlar gece 9-10 dedin mi süt üretimim çok artıyor. Öğlen 2'den sonra da çok azalıyor. Sanırım hormonal. Gündüz de gece gibi olmasını nasıl sağlayabilirim? Bir de sanırım ben iyi tutturamıyorum. Alt çene kahverengi kısmın çoğunu almalıymış. Benimki ağzını o kadar açmıyor. Emzirme bitince meme ucu ezilmiş gibi yassı görünüyor, bu da yanlış tuttuğunu gösteriyormuş. Sizinki Nasıl?
2.kez taktircam ilk bebegimde 10 ay adet olmadim esim korundu adet olmaya başlayınca taktirdim adet olunca kolay oluyor taktirmak bundada adet olmam diye hemen taktiemak istiyorum aslinda bilmiyorum nolcak
Acı cok az normal dogum yaptim ..
Görümcem diyor ki kaşıninca kaşıyorum hiç tad alamıyorum. Çocuğu 16yaşında
Ablamin 4 sene oldu hala uyusukmus
Hayırdır canım hastamısın niye yüksek?Kızlar ateşim 38. Ne yapayım? Bebeğimi emzirmeyim mi :/
Aynen bu yorgunluk ve uyku haline ne yapcaz. Bazen zor duruyorum ayakta. Kansız da kaldık ondan sanırım.
Kan ilacimi icsemde ben hc iyi deglm hergun gozum kararip geziyrm evde