• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
O yöntem bana güvenilir gelmiyo nedense..ilaç ta hormonları etkiliyor en etkilisi spiral gibi ama ondan da korkuyorum takarken acıyormuş bilmiyorum ki..

Ben de gece mama veriyim iyice doysun uyusun dedim ters tepti herzamankinden az uyudu bu gece..

Yanii cok guvenilir degil ama kazara hamile kalsam kahrolmam o nedenle bunu tercih ediyoruz :)

Bebeklere ne yapsan ters tepiyo zaten bi gunleri diger gunlerini tutmuyor ki:)

Canım eğer gerçekten niyetli ve kararlıysanh herşeyin bi yolunu bulursun ve kolay gelir herşey, yeter ki sağlığın yerinde olsun.
Annen de yardımcı oluyor madem işin benden de kolay olur. Şimdi çok iyiyim. Dışarı çıkıyorum yavaş yavaş. 20gün falan zor geçti ama geçti gitti bile..

Insaallah cnm anneme de Allah saglik sihhat versin o olmazsa mahfolurum

dlrsordn dlrsordn canım ikinci el bebek arabası aldım casual cadillac travel sistem
Çok içime sinerek aldım hem araba güzel hem temiz
Bu ikinci el fikrin için teşekkür ederim
Demeseydin büyük ihtimal beğenmediğim içime sinmeyen bi model almak zorunda kalacaktım
Canim benim ne demek. Faydam olduysa ne mutlu bana hayirli olsun :) hep guzel yerlere gidin insallah

Kızlar acil yardım. Bebeğim sabahtan beri bir emiyor bir uyuyor uyanık olduğu zamanda her zamanki gibi etraf ile ilgili hareketli. Biraz önce normalden kat kat fazla kaka yaptı sırtına kadar çıktı. Normalden biraz daha sulu gibi. İshal sayılır mı? Sürekli emzirdiğim için bu kadar çok yapmış olabilir mi

Tatlım ben Dr A götürdüm, atopik dermatit alerjik dedi. Ten tene temastan oluyor. Uyuyup uyandığında azıcık. Mememşzş her emzirmeden sonra yıkamak, bebeğe de da su bazlı nemlendirici önerdi, yap değil yani. Vücudunda hiç yok emmeye bağlı sadece yüzünde di mi
Canim bendede atopik dermatit var. Biodermanin abc derm diye bi urunu var bu tarz ciltler icin sampuan bilgin olsun. Bebegimdede olur diye cok arastirmistim

Kızlar acil yardım. Bebeğim sabahtan beri bir emiyor bir uyuyor uyanık olduğu zamanda her zamanki gibi etraf ile ilgili hareketli. Biraz önce normalden kat kat fazla kaka yaptı sırtına kadar çıktı. Normalden biraz daha sulu gibi. İshal sayılır mı? Sürekli emzirdiğim için bu kadar çok yapmış olabilir mi

Evet öyle oluyo sık sık emerse..
Bugünler benimkide huy degistiriyo

Bizde ucuz pahali bikac emzik denedik bizimki avent i tutu.ama emzik buyuk rahatlik hele disari cikarken can kurtarici
Bizimki her zaman tutmuyoda kriz anlarnda kurtarici bn henuz bi kere disari ckmayi denedm donuste az daha bayilcktm kizin aglamasndan eve yakin yerde ciyak ciyak aclik krizine grdi bi daha tovbe

Kızlar bebeğim yine kustu emdiğini her emmeden sonra kusmaya ama az önce bütün emdiğini kustu diyebilirim yine peyniri oldu her yer reflü değildir değil mi

Kızlar bugün kalça ultrasonu çektirdik biraz cnm sıkıldı değerin 60 ve yukarısı olması gerekiyomus bizde sol 60 sağ 59 çıktı kalça çıkığı gibi duruyo sankidoktor iki bez üst üste yap bir ay sonra yine bakalım dedi netten baktım bebeklerde bu ay da böyle cikabiliyomuş sonra yerine oturuyomuş arada :KK43: kafam karıştı bi doktora daha gidicem inşallah iyidir kuzum
1 cm'den ne olacak Can'ım arkadaşımın 2 cmdi açıklık 3 hafta boyunca çift bez yaptı ve geçti çok Şükür. Dert etme çift beze devam sorun kalmaz. Yalnız pişik olabilir tabi çift bezle havalar çok sıcak pişik kremini her değiştirmede sür sk sk aç altını

Back
X