2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar ben çok hastayım :KK43: Annemi çağırdım ilk uçakla gelecek. 3 gün önce gece mide bulantısı ile uyandım. Şimdi de başım ağrıyor, koku alamıyorum, sürekli hapşırıyorum, mide bulantım devam ediyor ve çok yorgunum. Bebeğime geçmez inşallah. Bol bol emziriyorum. Muhtemelen üşüttüm. Vücudum buz gibi.

superselma superselma çevresini çekip çeviren, idare eden, öz disiplin ve kontrol sahibi, süper enerjik ve süper zeki, uzun uzun sohbet edilesi
PembeLokum PembeLokum genç aşık; yaşama, bebeğine, kocasına (Allah bozmasın maşallah)
@history1985 tarih öğretmeni :) azimli, eğlenceli ama ciddi
@emy0364 sosyal emine :)
@Ysmnvlkn yasemin ve volkan
@diefraunamense Tr'de biliyorum ama hep bana sanki Almanya'dan yazıyor gibi geliyor
falling_water falling_water suyu seviyor :) okuyan, araştıran biri

Kızlar daha da var aklımda ama enerjim bitti. İlk fırsatta yazacağım :)

Geçmiş olsun Canım
Hemn toparlan bol bol uyu bebeginle
Bebeğine geçmez merak etme
Aksine senden antikor gider ona bağışıklıgi güçlenir

Ben de @diefraunamense hep fransadan yazıyor gibi geliyor.
semurcan semurcan fransadaydi sanki
falling_water falling_water okurken bakalım şelale hanım ne yazmış diyorum :)
Sirinemm_lina Sirinemm_lina bunun sonunu hep lila diye okuyorum
baldamlasxixmelis baldamlasxixmelis nazardan korkan biri kızının adı melis olsa gerek

@diefraunamense yi hep diyafram diye okuyuveriyorum :):):)
@history1985 bana lovestory anımsatıyor. Ve sanırım 1985 doğumlu
PembeLokum PembeLokum aynı doktora gittiğimiz için evde de adı bol bol geçen daha doğrusu nicki bol bol geçen. Kısaca Lokum. Eşim de bir şey oldu mu lokuma sordun mu ona ne demiş doktor der.
superselma superselma insanları akışına bırakmış. Kendini ve çocuklarını mutlu etmeyi bilen, önemseyen. Hoş sohbet.
Sunny-day Sunny-day sıcak yaz günlerini anımsatıyor böyle hafif ılık esintili.
9ay 9ay mükemmeliyetçi. Ama bebeği konusunda. Onu çok bekledi. O yüzden mutlu huzurlu olsun istiyor.

Diyaframa çok güldüm. Lokum da iyiymiş
Resimdeki kuzucukda cok tatliymis. Yumusak tatli bi hayvan olmasi yeterli bence uyku arkadasi olmasi icin.

R r0s3n _peri_ _peri_
Bizimkilerin uyku arkadaşı babaları:)
Bi de ayaklarını dayarlar adama.
Bebegimle beraber yattığımız için
Henüz babasını o yönde keşfetmedi

Ablam ve kuzenim kendi kokusuna alıştırmıştı. Bi bluzunu veya yazmasını veriyor tutup koklayip uyuyordu çocukları.
Haziran anneleri dogum yardımı parasi icin başvuru yaptinizmi?

Eşim başvurmuştu. Geçen hafta çektim

Ben aldim bile ilk cocuk 300 tl.hatta o para ile akikasini kestik Allah kabul etsin.

Allah kabul etsin
Iskembeyi naptınız ayol? (: (:

Eheh oyle valla cnm kıpır kıpırım:))

Hmmm bnm su an gece gece aklima gelenleri yazayim

R r0s3n kavgaci bi tip degil kesinlikle ilimli:)
9ay 9ay detayci, arastirmaci ve endiseli :)
superselma superselma mucadeleci, yardimsever vee paylasimci
seker000 seker000 evhamli sanki biraz :p bir de cok canayakin
@diefraunamense her konuya hakim

Gece gece baska aklima gelmiyor:)

Bebek uyutuldu
Yatsi namazi kilindi
Bulasiklar yikandi mutfak toplandi
Camasirlar serildi

Ben artik yatiyoeum iyi geceler :)
Aynen canım baya ni evhamlıyım:)) srn de çok canayakınsın:KK19:

PembeLokum PembeLokum aynı doktora gittiğimiz için evde de adı bol bol geçen daha doğrusu nicki bol bol geçen. Kısaca Lokum. Eşim de bir şey oldu mu lokuma sordun mu ona ne demiş doktor der.
superselma superselma insanları akışına bırakmış. Kendini ve çocuklarını mutlu etmeyi bilen, önemseyen. Hoş sohbet.
9ay 9ay mükemmeliyetçi. Ama bebeği konusunda. Onu çok bekledi. O yüzden mutlu huzurlu olsun istiyor.
Bende aklina ne geliyo nasil tahmin ediyosun :KK8:

Bende aklina ne geliyo nasil tahmin ediyosun :KK8:
@diefraunamense ve dlrsordn dlrsordn kardesmis gibi gelip bana ikisi de çok bilgili demirbas gibi;) superselma superselma 3 bebeli süper yetenekli anne gibi anne kendinden vazgeçmiş ayrinticı klavyesi güçlü seker000 seker000 çekingen kırılgan sevimli endişeli çok tecrübeli olmayan R r0s3n gülnu ;) iyi biri yardımsever hayatı abartısiz yaşayan biri Sunny-day Sunny-day yaz kızı tatilı hatırlatan. Keyfine bebsini büyüten endişelerini caktirmayan PembeLokum PembeLokum kaliteli kadin vesselam ayrinticı kendi ve bebesi için yapamayacagi şey yok. Çevresinde Çok sevilen biri.

İstanbul için Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün Fatih'teki adresine mi başvuru yapılıyor yoksa ilçelerde de kaymakamlıkta filan başvuru merkezleri var mı acaba?

Allah kabul etsin
Iskembeyi naptınız ayol? :-) :-)[/QUOTE]

Allah razi olsun canim..iskembe cope gitti tabii :) :)

Ama senden ogrendigim taktikler ile kv ile haftasonum sorunsuz gecti cok sukur..

dlrsordn dlrsordn hep dilara sordun diye okuyorum seni ama bilmiyorum ne kadar doğru. Yani öyle kodladım sanırım nickin aklımda kalması için.
vorones vorones yunan mitolojisinden gibi :):)
İkiniz de sevecensiniz. Kız sorunca aklıma gelmedi çok yazacak bir şey bak :):) iyisiniz tatlısınız. Kalp kırıcı değilsiniz. İyi niyetlisiniz. normalde msj yazdıkça filan insan fikir ediniyor ama şu an aklıma çok gelmiyor.

Çok gerekiyorsa Bacaklarını bükmeden oturtuyorum ben. Yan oturuyor mesela. Bacaklar aşağı sarkıyor.

Ahahaha canim ya cok guldum valla cok hossunuz :))))

R r0s3n PembeLokum PembeLokum ay ben nasilm acep .. kız fal gibi insan merak edio. .
Bu arada bişi sorcam ben bebemi kucakta tutarken sofrada falan hep oturur pozisyon da tutuyorum annem zararlı oturtma dio ama sizce de öyle mı hani dizim le destek yapiom beline sirTina ama oturuyor iste

Canim sen de biraz endiseli bi insan gibisin bana oyle geliyor :)

Benim bebegim de oturuyor kucakta yaa kendi oturuyor yatirsan da yatirmiyor oturmayi cok seviyor dum duz tutsam da cocugu ille kafayi ve govdeyi one atiyor bir sekilde oturmaya calisiyor mutlaka

@diefraunamense ve dlrsordn dlrsordn kardesmis gibi gelip bana ikisi de çok bilgili demirbas gibi:KK66: superselma superselma 3 bebeli süper yetenekli anne gibi anne kendinden vazgeçmiş ayrinticı klavyesi güçlü seker000 seker000 çekingen kırılgan sevimli endişeli çok tecrübeli olmayan R r0s3n gülnu :KK66: iyi biri yardımsever hayatı abartısiz yaşayan biri Sunny-day Sunny-day yaz kızı tatilı hatırlatan. Keyfine bebsini büyüten endişelerini caktirmayan PembeLokum PembeLokum kaliteli kadin vesselam ayrinticı kendi ve bebesi için yapamayacagi şey yok. Çevresinde Çok sevilen biri.

Ay cnm utandim ya cok tesekkur ederim:KK200:

Back
X