- 20 Mayıs 2009
- 1.674
- 2.496
- 333
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #49.781
Kızlar ben çok hastayımAnnemi çağırdım ilk uçakla gelecek. 3 gün önce gece mide bulantısı ile uyandım. Şimdi de başım ağrıyor, koku alamıyorum, sürekli hapşırıyorum, mide bulantım devam ediyor ve çok yorgunum. Bebeğime geçmez inşallah. Bol bol emziriyorum. Muhtemelen üşüttüm. Vücudum buz gibi.
superselma çevresini çekip çeviren, idare eden, öz disiplin ve kontrol sahibi, süper enerjik ve süper zeki, uzun uzun sohbet edilesi
PembeLokum genç aşık; yaşama, bebeğine, kocasına (Allah bozmasın maşallah)
@history1985 tarih öğretmeni :) azimli, eğlenceli ama ciddi
@emy0364 sosyal emine :)
@Ysmnvlkn yasemin ve volkan
@diefraunamense Tr'de biliyorum ama hep bana sanki Almanya'dan yazıyor gibi geliyor
falling_water suyu seviyor :) okuyan, araştıran biri
Kızlar daha da var aklımda ama enerjim bitti. İlk fırsatta yazacağım :)
Geçmiş olsun Canım
Hemn toparlan bol bol uyu bebeginle
Bebeğine geçmez merak etme
Aksine senden antikor gider ona bağışıklıgi güçlenir
Ben de @diefraunamense hep fransadan yazıyor gibi geliyor.

@diefraunamense yi hep diyafram diye okuyuveriyorum :):):)
@history1985 bana lovestory anımsatıyor. Ve sanırım 1985 doğumlu
PembeLokum aynı doktora gittiğimiz için evde de adı bol bol geçen daha doğrusu nicki bol bol geçen. Kısaca Lokum. Eşim de bir şey oldu mu lokuma sordun mu ona ne demiş doktor der.
superselma insanları akışına bırakmış. Kendini ve çocuklarını mutlu etmeyi bilen, önemseyen. Hoş sohbet.
Sunny-day sıcak yaz günlerini anımsatıyor böyle hafif ılık esintili.
9ay mükemmeliyetçi. Ama bebeği konusunda. Onu çok bekledi. O yüzden mutlu huzurlu olsun istiyor.
Diyaframa çok güldüm. Lokum da iyiymiş
Resimdeki kuzucukda cok tatliymis. Yumusak tatli bi hayvan olmasi yeterli bence uyku arkadasi olmasi icin.
R r0s3n

Bizimkilerin uyku arkadaşı babaları:)
Bi de ayaklarını dayarlar adama.
Bebegimle beraber yattığımız için
Henüz babasını o yönde keşfetmedi
Ablam ve kuzenim kendi kokusuna alıştırmıştı. Bi bluzunu veya yazmasını veriyor tutup koklayip uyuyordu çocukları.
Haziran anneleri dogum yardımı parasi icin başvuru yaptinizmi?
Eşim başvurmuştu. Geçen hafta çektim
Ben aldim bile ilk cocuk 300 tl.hatta o para ile akikasini kestik Allah kabul etsin.
Allah kabul etsin
Iskembeyi naptınız ayol?