- 2 Ekim 2015
- 1.800
- 2.028
- 133
- 36
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #49.981
Onu bilmiyodum soyledigin icin tesekkur ederim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu bilmiyodum soyledigin icin tesekkur ederim
Canim saglik ocagi ucretsiz veriyo. Neden amerikadan getirtiyosun?Kızlar ben Amerika'dan Carlson d vitamini getirecek birin buldum. Fazladan getirsin mi aranızda isteyen var mı? 50 TL'ye getirecek
Burda cogunlugun bebisler 7 kilo civarinda. Benimki cok zayif kaliyo yanlarinda 5kilo civariBenmki 7 kilo suan canbebe 3+ guzel oluyo sikmiyo 10 liloya kdr kullabiliyo 3+ (5-10) kilo hepsiburadada var uygndu fiyati 5 paket aldim. 4 beden 7-11 galiba o cok buyuk geloyo bize
Benim hamilelikte karnim hic catlamadi dogumdan 40 gun sonra catladi.. Bacakta kotu olmus canim karin yine bi sekil kamufle ediliyo ama bacaklar daha bi goz onunde. Yine de surmeye devam et eger catlaklarin rengi henuz kirmiziysa duzelme sansi daha fazlaymis.Ben de çok su içerek zayıfladım sanırım başlarda iştahım da kesilmişti zaten can sıkıntısından bişey yiyemiyodum doğumdan sonraki 10 gün.. hamile kaldığım kiloya düştüm ama pantolanlarım niye olmuyor anlamadım
Kızlar çatlaklarınız ne alemde ben karnım tek çatlar sanıp bebe yağı sürdüm bol bol çok şükür karnımda olmadı ama bacaklarımda oldu yaasanırım ben en çok bacaklardan almışım..bilsem oraya da sürerdim
bunun içinde koruyucu olmadığı için. sağlık ocağı hangisini veriyor?Canim saglik ocagi ucretsiz veriyo. Neden amerikadan getirtiyosun?
benimki de 5 küsür kilo canım zayıf değil ki , normalBurda cogunlugun bebisler 7 kilo civarinda. Benimki cok zayif kaliyo yanlarinda 5kilo civari![]()
Kizlar sizinde karninizda burusukluk varmi? Hamklelikte devasa gobegim cikmisti onun etkisinden olsa gerek..Benim hamilelikte karnim hic catlamadi dogumdan 40 gun sonra catladi.. Bacakta kotu olmus canim karin yine bi sekil kamufle ediliyo ama bacaklar daha bi goz onunde. Yine de surmeye devam et eger catlaklarin rengi henuz kirmiziysa duzelme sansi daha fazlaymis.
Monovit d3. Koruyucu olunca zarari olurmu ki cnmbunun içinde koruyucu olmadığı için. sağlık ocağı hangisini veriyor?
benimki de 5 küsür kilo canım zayıf değil ki , normal
Aynen henüz kırmızı süreyim o zaman..Benim hamilelikte karnim hic catlamadi dogumdan 40 gun sonra catladi.. Bacakta kotu olmus canim karin yine bi sekil kamufle ediliyo ama bacaklar daha bi goz onunde. Yine de surmeye devam et eger catlaklarin rengi henuz kirmiziysa duzelme sansi daha fazlaymis.
Eşime sordum canım da eşin çalışıyor mu sigortalı mı emekli sandığımı vs sormuşlar. Alabiliyormuşum yani çocuk parasını.Sen calisiyosan esin hic bi parayi alamaz canim bide sut parasini ayin 8-14 arasi cekmedysen devlet geri aliyo parayi yeniden basvuru yapiyosn bnm oyke oldu
Butilhidroksianisol var ya içinde o biraz şüpheli. Bir çok ülkede yasaklanmış.Monovit d3. Koruyucu olunca zarari olurmu ki cnm
Anladim canim bilmiodum aslinda bi sorsam iyi olur doktora kontrole gittigimizdeButilhidroksianisol var ya içinde o biraz şüpheli. Bir çok ülkede yasaklanmış.
Bizimki 4800 kg :)) 7 kg duyunca bende şaşıyorum :))) sma cidden kilo aldırmıyor galibaBurda cogunlugun bebisler 7 kilo civarinda. Benimki cok zayif kaliyo yanlarinda 5kilo civari![]()
Ya bende Monoviti hiç kullanmıyorum neredeyse günde 3 damla diyorlar haftada 2-3 gün 1-2 damla atıyorum , kendi kendine büyüsün biz vitaminle mi büyüdük diyorum ama içimde rahat değil , arkadaşım Amerika'dan kargolayacaktı, 3 haftalığına Afyon'a gelmiş , ne zaman gelebilir ki canım benim en erken 40 günü bulacak gelmesiButilhidroksianisol var ya içinde o biraz şüpheli. Bir çok ülkede yasaklanmış.
Doğum zamanı, doğum kilosu bunlar önemli cnm.haziran anneleri diye herkes haziranda doğum yapmadı.mesela ben 26 mayısta doğum yaptım.Maşallah 3800 doğdu kızım.şimdi de 6,5 kg falanBizimki 4800 kg :)) 7 kg duyunca bende şaşıyorum :))) sma cidden kilo aldırmıyor galiba
aynı benim kocayı anlattın ama bzmki şuandada asabi değil belkide bebek ağladıkça geriliyodur adam bide her şeye koşmaktan ypruluyolar adamlar benmki. işten geliyo mutfağa giriyo adam yazık bazen yeöek yapıyo bazende ben akşamdan yapıyorum o ısıtıyor sayeainde yemek yiyorum akşam olumca ama adam bizin kızı. ağlamalarından geriliyor senn bebekte huysuzsa adam ondan gerilitosur. :)Biz de eşimle 3 seneye yakın sevgiliydik ayrılıklar dahil tabi :) beni çok seven alttan alan ılımlı dünya iyisi bi adamdı evlendim hala öyle ama birsey hariç esisi gibi alttan almiyo :) bana çok yardımcıdır ben bişey yapmıyorum hatta evde bebekten dolayi kv De de geldi şimdi herseye o yetişir beni düşünür gezdirir ama son zamanlar asabiyet geldi adama cevap verirken sinirleniyo ve hep bu yüzden kavga ediyoruz artık zamanında çok sıktım adamı belki patlama yaşıyor bilmiyorum :)
:):):):) ben daha önce istiyorum inşallah Allah da nasip ederse.
cok sevindim canim Allah hayirli mübarek etsin. inan bende gelebilmeyi isterdim cok
Selma değil miymiş?:)
Ayy yazin hamile olmak cok fena olur. Temmuz agustosu hamile gecirdigimi düşünemiyorum ama kismet tabi :)
Canim bu arada sen bi yatak markasi soylemistin. Tekrar soylesen siparis vermeyi dusunuyorum da.
Ben yokum :) yeter 1 tane
@superselmaPembeLokum bana doktor.hicbisey vermedi merhem falan ve sadece bi haftalikken kontrole cagirdi gayet iyi deyip gonderdi kirmizi sert ve aciyo yamuk yumuk bisi bi tarafi uzun
![]()
Hayirli olsun meslegini saglikla yapmayi nasip etsin
Ben de hamile kaldığım kiloya düştüm ama pantolonlarım üstüme olmuyor..
PembeLokum canım hayırlı olsun
Çok sevindim
Mesleğinde başarılar dilerim
Senin ofisin bile hazır diyordun değil mi?
Artık kendini hazır hissedince fırtına gibi esersin:)
Kızlar ben Amerika'dan Carlson d vitamini getirecek birin buldum. Fazladan getirsin mi aranızda isteyen var mı? 50 TL'ye getirecek
PembeLokum canim yatagi hangi siteden almistin.. Haber bekliyorum senden.
Canım hayırlı olsun avukatlığın , okumuştum ama yazamamıştım :) ben ofisime götürüyorum canım , benimki Dükkan şeklinde ama daire Tarzı bir yer mi tutsam yoksabir süre ara mı versem kararsızım , çok Zor oluyor, tam müşteri geldiğinde Huysuzluğu tutuyor , uyumak istemiyorAa ikinciyi ne zaman dusunuyorsun cnm? Gene metin beye mi gidersin?
Sagol cnm Allah razi olsun:) senin adin peri mi? Oyle yazmissin sadece peri mi?
Sagol canimmm:)
Degilmis cnm ablasinin ismiymis:)
Pukka home canim memnunum yatagindan bir yere giderken (tatile vs) goturuyorum yanimda
Her seyin hayirlisi olsun cnm:)
Dr bana da merhem vermemisti ben buradan okuyunca dr umu aradim ise yaramiyoe ama yine de istersen al demisti guya izi kalmasin diye her gun suruyorun
Benimki de kirmizi gorunuyor ama ip gibi
Sagol canim :)
Aynen ben de hamile.kaldigim kiloya dustum ama.pantolonlarimi giyemiyorum dugmeleri kapanmiyor
Tesekkur ederim cnm buro hazir babaminkiyle yanyana olacak ama Adem Gunes annelerin calismasini pek desteklemiyor kafam kurcalaniyor bebegimi buroya mi gotursem ya 6 aydan sonra cocuk buroda durur mu:)
Doktoruma soyledim gerek yok fln dedi ama ben yine de getirtmek istiyorum kuzenim amerikadaydi ama.bulamadi getirten kisi iyi kosullarda mi getiriyor cnm hani 30 derece ustu olmamaso gerekiyor ya onu dusundum ucakla gelecekse o kisi ucaklarda bagajlarin oldugu yer muazzam sicak oluyor mesela saglikli kosullarda mi geliyor o vitamin bunu merak ediyorum
Cnm bugun daha yeni girebildim foruma ya k bakma pukka home