2016 haziran anneleri

çok geçmiş olsun canım çok sukur duymus sun kalp atışını çok sevindim inşallah bizde duyarız artık ağrılar bende de oluyo ara ara dinlenince geçer hepsi inşallah allah sağ sağlım kucağına almayi nasip etsin

Tahminlerime göre bende haziran annesi olucam galiba. Sat bilmediğimiz için tahmin yürüterek 6haftalık bebişim sizin 6haftalıkken gebelik kesenizin boyu kaçtı hatırlıyormusunuz?

Kizlar akinti nasil oluyo kahverengi diyosunuz ya adet gibi mi oluyo yoksa sedece camasirinizda pecetede leke gibi mi oluyo

merhaba kızlar bende bugün doktora gittim çok şükür keseyi gördü bebişimide ama kalp atışını duyamadık 10 gün sonra tekrar gel dedi inş. bende bebeğimin kalp atışını duyarım tez zamanda kızlarr dua edin

hoşgeldiniz yenii hamişlerimiz Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş.

@kotanjant @vldnatsy @mf_d suflesutlac H hozbey kızlar hepinizden Allah razı olsun meleklerinizle benle meleğime moral oldunuz

Canim benim iaten ciktim tikis tikis dolmusta eve gitmeye calisirken senden guzel haber almak ne guzel oldu :) sanki zeplinle gidiyorum simdi :))) bundan sonra da iyi dusun hep iyi olsun. Böyle sıkıntısı olan herkese Allahim yardim etsin meleklerimizi korusun insallah :)

Yeni gelen arkasaslar da bebisleriyle hosgelmisler :)) yahu dogumdan 2 ay sonra sozlesip de bulussak mi acaba

Hosbulduk canimm Rabbim hepimize bebeklerimizi bagislasin insallah . Vallahi nede guzel olur gorussek :)

Su içmeyi ihmal etme ve ağır kaldırma dikkat et hem kendşne hem bebişine :)

Insallah duyarsin canim icini ferah tut kac haftaliksin
çok saol canım bana göre 5+4 ama doktor 4+4 dedi canım bunu takmıyom önce ki gebeliğimde de geç duymuştuk benim yumurtlamam zaten geç oluyor canım işte hayırlısıyla bi duysak minigimin kalp atışını

Kizlar benim de nasip olursa17 haziran 7+3 bizde hemogram testi yaptirdim bazi sonuclar yuksek bazilari dusuk cikti korkuyorum yardim edin neolur

Gec dollenme oluyor benimkide oyle canim bir hafta geriden geliyor son adetim 28 agustos ama doktoe 3 eylul olarak hesapladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…