2016 haziran anneleri

Kizlar selamm. Ben gecen hafta doktora gittiğimde 7+4 dedi hem bebisi gördük hem kalp atislarini duyduk. Bugun başka bi hastaneye testleri yaptırmak için gittim. Başka Dr muayene etti ve 7+6 dedi. Kalp atislarida var ama neden boyle fark oldu ki??? Perşembeggünü kendi dDr uma gidicem. Biraz tedirgin oldum. Bi fikri olan var mi bu konu da?

Canım ben aynı doktora gittiğim halde ilk önce 5+5 cıkmıştı 1hafta sonra 6+2 çıktı. Sıkıntı olmuyor meraklanma
yeni doğum yapmış bi arkadaşımla konuştum. meraklanma dedi. bazen öne geçer bazen geriden gelir ama hep olur bunlar bende yaşadım çoğu kişide yaşıyor dedi. bende rahatladım tatlımm

İlk gebeliğimde de geriden geldiğimiz olmuştu.çok şükür bi sıkıntımız olmadı. Hafta ilerledikçe fark kapanıyor sıklıkla. İnşallah sağlıkla kucağmıza alırız miniklerimizi

Merhaba kızlar :) KARDELENX76 hosgeldin aramıza :) bugun doktor randevumuz vardi. Ilk kez pıtpıtlarını duyduk miniğimin çok güzel bir duyguymus gercekten Allah isteyen herkese yaşatsın insallah. 8+2 oldugunu soyledi doktor. Kan tahlillerim de hersey gayet iyi. 2 cm olmus fasulyem benim Hepimizin evlatlari saglikla dogar insallah

Maşallah size

Hoşbulduk canım:) maşallah bebeğine, herşey yolunda...

Teşekkürler. Yarını iple çekiyorum. Kontrolüe gideceğim. Umarım herşey normaldir.

kızlar bulantı için ne yapıyorsunuz bu hafta nerdeyse 2 kilo verdim sürekli çıkartıyorum ilaçlar fayda vermiyor yaa

kızlar bulantı için ne yapıyorsunuz bu hafta nerdeyse 2 kilo verdim sürekli çıkartıyorum ilaçlar fayda vermiyor yaa
Cok gecmis olsun benim de 6 hafta gibi basladi zofran adli bir hap kullaniyorum benim cok siddetli oldugu icin bulantim hep var sadece istifra etmiyorum doktorunuzla konusun onay verirse rahatlatiyor en azindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…