- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
yeni doğum yapmış bi arkadaşımla konuştum. meraklanma dedi. bazen öne geçer bazen geriden gelir ama hep olur bunlar bende yaşadım çoğu kişide yaşıyor dedi. bende rahatladım tatlımmCanım ben aynı doktora gittiğim halde ilk önce 5+5 cıkmıştı 1hafta sonra 6+2 çıktı. Sıkıntı olmuyor meraklanma
Maşallah sizeMerhaba kızlar :)KARDELENX76 hosgeldin aramıza :) bugun doktor randevumuz vardi. Ilk kez pıtpıtlarını duyduk miniğimin çok güzel bir duyguymus gercekten Allah isteyen herkese yaşatsın insallah. 8+2 oldugunu soyledi doktor. Kan tahlillerim de hersey gayet iyi. 2 cm olmus fasulyem benim Hepimizin evlatlari saglikla dogar insallah
Merhaba kızlar :)KARDELENX76 hosgeldin aramıza :) bugun doktor randevumuz vardi. Ilk kez pıtpıtlarını duyduk miniğimin çok güzel bir duyguymus gercekten Allah isteyen herkese yaşatsın insallah. 8+2 oldugunu soyledi doktor. Kan tahlillerim de hersey gayet iyi. 2 cm olmus fasulyem benim Hepimizin evlatlari saglikla dogar insallah
merhaba haziran anneleri... bende haziran annesi olacam ins. herkese kolay ve guzel hamilelik diliyorum. ..
Teşekkürler. Yarını iple çekiyorum. Kontrolüe gideceğim. Umarım herşey normaldir.bende de aynı şeyler olmuştu canım..5+5 de kahverengi lekelenme olunca aynı gün muayene sonucunda hiç bir şey bulmadı dr. pruloton iğne başladı, ağır kaldırma dedi, ıstirahat verdi..lekelenmeler sonraki 2 günde devam etti ve bidahada olmadı..bu aralar dikkat ediyorum ağır kaldırmıyorum..inşallah sizinkide geçer, o haftalarda oluyor ve bunu normal karşılıyor dr.lar eğer başka bir sebep yoksa..size tavsiyem dikkat etmeniz, ağır işlerden uzak durmanız, reçeteye uymanız..çok geçmiş olsun..
Aramıza hoşgeldinHoşgeldiniz:)
Hoşgeldinselam güzel haziran anne ve adayları...bende inşallah haziran annesi olarak hepinize sağlıklı, hayırlı, mutlu doğumlar ve gönlünüzdekinin nasip olmasını diliyorum..bende aranıza yeni geldim:)
Gunaydin kzlar kendime nazar degdirdim sanirim midem bulanmaya basladiHo
Hoşgeldin
Aramıza hoşgeldin
Gozunuz aydin kac haftalik oldunuzHoşbulduk teşekkürler:)
Gozunuz aydin kac haftalik oldunuz
Gozunuz aydin kac haftalik oldunuz
Gunaydin kzlar kendime nazar degdirdim sanirim midem bulanmaya basladi
Cok gecmis olsun benim de 6 hafta gibi basladi zofran adli bir hap kullaniyorum benim cok siddetli oldugu icin bulantim hep var sadece istifra etmiyorum doktorunuzla konusun onay verirse rahatlatiyor en azindankızlar bulantı için ne yapıyorsunuz bu hafta nerdeyse 2 kilo verdim sürekli çıkartıyorum ilaçlar fayda vermiyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?